CONVENDUM – En del av Slussens modernisering

En av Stockholms mest ikoniska platser – Slussen – genomgår just nu sin största modernisering på över 80 år. På CONVENDUM är vi glada att vara en del av den stora satsningen genom att öppna ett nytt coworking space i det välkända Glashuset.

Slussen anpassas till dagens behov

Med sina goda kommunikationsmöjligheter och centrala läge utgör Slussen en essentiell plats i Stockholm. Efter att ha varit en viktig knytpunkt i decennier måste området nu moderniseras för att möta behoven hos såväl dagens som morgondagens stockholmare.

Totalt handlar det om ca 12 miljarder som investeras för att göra Slussen till en ännu tryggare och mer attraktiv plats att vistas på. Den direkta anslutningen till både bil- och kollektivtrafiken kommer att bestå av nya parker, terrasser, restauranger och caféer. Även affärer uppförs för att göra platsen ännu mer tilltalande.

I hjärtat av denna nya moderna oas kommer Södermalm att få sitt första riktiga coworking space. Beläget i en av Stockholms mest välkända fastigheter – Glashuset – kommer CONVENDUMs toppmoderna coworking space att bli en attraktiv arbetsplats för små, medelstora och stora företag.

Södermalm får sitt första coworking space

CONVENDUMs coworking space på Katarinavägen 15 vid Slussen utgörs av hela 5 000 kvm fördelat på fyra våningsplan. De nyrenoverade och toppmoderna lokalerna ger plats åt inspirerande kontor, coworkingytor, lounge och konferensrum som alla är inredda i modern internationell och sober design med ergonomiska möbler.

Tack vare det sjönära läget och fönster som löper från golv till tak skapas en ljus och trevlig atmosfär. Blickar du ut genom fönstren bjuds du dessutom på en hisnande utsikt över Djurgården, Gröna Lund och Gamla Stan. Högst upp ligger också en stor härlig takterrass som bjuder in till avkopplande stunder.

Genom att teckna ett medlemskap hos CONVENDUM har du möjlighet att nyttja samtliga lounger, coworkingytor, mötes- och konferensrum, telefonrum, pentry och terrass de tider som passar dig. Vårt coworking space är nämligen tillgängligt 24/7. I medlemskapet ingår även Wi-Fi, skrivare och annan teknik som du kan förvänta dig av en modern arbetsplats med förstklassig service.

Med ett private office har du möjligheten att hyra ett eller flera egna låsbara kontor i premiumdesign som är utrustade med höj- och sänkbara skrivbord, ergonomiska stolar och goda förvaringsmöjligheter. Med vårt flexibla hyresavtal kan du dessutom utöka och minska din kontorsyta i takt med verksamhetens behov.

På CONVENDUM får du inte bara tillgång till en professionell arbetsplats med all-inclusive i centrala Stockholm, utan också en möjlighet att bredda ditt nätverk, skapa nya affärer och påbörja samarbeten med andra medlemmar som är en del av CONVENDUMs community. Den dagliga frukosten och återkommande After worken på fredagar blir naturliga tillfällen att utbyta idéer och kunskaper med varandra.

 

Genom att flytta verksamheten till vårt coworking space vid Slussen slipper du också fundera på tidskrävande kringtjänster som städning, IT-support, reception, postadress och posthantering. Allt detta ingår i medlemskapet och gör att du kan fokusera på kärnverksamheten. Resten löser vi.

Boka er visning nu.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev