CONVENDUM erbjuder nyckelfärdiga företagsbostäder i centrala områden, konceptet kallar vi för CONVENDUM Living. Genom att erbjuda fullt möblerade lägenheter i premiumsegmentet möter vi upp det ökade behovet på marknaden. En unik möjlighet för företag och den privata sektorn i Stockholm.

”Ny trend: Företagsbostäder tar över svårsålda projekt. Delningsekonomin driver fram fler sorters bostadsformer. Convendum, en gigant inom kontorshotell, satsar nu på ”en hybrid mellan hotell och lägenhet”. – Ur SvD NÄRINGSLIV:s artikel om CONVENDUMs senaste innovation.

Företagsbostäder ConvendumKv. New York (Företagsbostäder CONVENDUM)

Företagsbostäder hos CONVENDUM

På samma sätt som delningsekonomin och förändrade behov hos den moderna människan drivit på utvecklingen av Coworking spaces, har de också drivit på utvecklingen av företagsbostäder även kallat CONVENDUM Living.

Ett nytt unikt bostadskoncept som vänder sig till moderna människor och företag, med ett behov av att bo i urbana, flexibla och sociala bostadsmiljöer.

Synonymt för dessa lösningar är att de fungerar som en bostad, dock med en flexibilitet så som korta uppsägningstider som kombineras med en komplett infrastruktur och inredning av hela lägenheten. Kopplat till detta tillhandahålls även en löpande all-inclusive service för eventuella boendefrågor. Något som resulterar i en flexibel, smidig och kostnadseffektiv lösning.

Sammanfattningsvis är CONVENDUM Living ett perfekt koncept för företag och privatpersoner som är på resande fot och som periodvis eller under längre perioder är i behov av att bo och övernatta i Stockholm.

Exklusiva lägenheter med all-inclusive

CONVENDUM Living innebär att hela fastigheter omvandlas till exklusiva lägenheter, vilket kombineras med kontorsdelning, lounge, frukost, teknik och andra bekvämligheter direkt i fastigheten eller i anslutning till fastigheten.

Med andra ord blir det en hybrid mellan hotell och lägenheter där vi tar med oss de kärnvärden som redan är framgångsrika inom vårt Coworking-koncept. Du kan således förvänta dig samma genomgående höga kvalitet som kännetecknar våra Coworking Spaces.

Våra premiumlägenheter är inredda med exklusivt möblemang och handplockade materialval, vilka håller en hög internationell stilnivå. Även porslin, Wi-Fi och allt annat du kan förvänta dig av ett modernt boende är inkluderat i våra lägenheter.

I och med att lägenheterna är placerade i anslutning till våra Coworking spaces, kan du också dra nytta av alla de bekvämligheter som ingår i medlemskapet. Med andra ord dagliga frukostar och veckovisa after works, privata kontor, öppna coworking-ytor, lounger, gym, konferenslokaler och mycket mer.

Vårt unika bostadskoncept Living är ett attraktivt val för företag och privatpersoner som önskar hyra en exklusiv övernattningslägenhet i centrala Stockholm, och som även vill ta del av bekvämligheter som coworking, lounger, gym, konferenslokaler och liknande.

Om du är intresserad av att vet mer om vårt nya spännande projekt eller är intresserad av att vet mer om ansökningsprocessen för att hyra lägenhet, vänligen fyll i formuläret.

Frågor? Kontakta oss!

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

*” anger obligatoriska fält