Bästa coworking space Stockholm

Behöver du och ditt företag nytt kontor i Stockholm? Är du trött på kontorsplatser med traditionella hyresavtal som är både kostsamma och har avtalstider som aldrig löper ut? Går tankarna mot ett mer kostnadseffektivt alternativ?

Allt fler företagare lämnar de traditionella kontorslokalerna bakom sig för att satsa på en mer modern kontorslösning. Coworking spaces i Stockholm blir allt mer populärt och är ofta billigare per månad än ett vanligt kontor.

CONVENDUMs kontorshotell i Stockholm erbjuder flexibla medlemslösningar där du som blir medlem själv styr över dina behov. Våra coworking spaces i Stockholm finns på attraktiva adresser och i avtalet ingår all service du behöver för att kunna fokusera helhjärtat på din kärnverksamhet.

Läs mer här om våra bästa coworking spaces i Stockholm och vad du får som medlem hos CONVENDUM.

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Utöver dessa fördelar erbjuder CONVENDUM mycket mer. Kontakta oss för att veta mer.

Varför coworking space i Stockholm?

Det har visat sig att CONVENDUMs coworking spaces blir en naturlig mötespunkt för nätverkande och innovation. Det finns företag av många olika slag i våra lokaler – startups, frilansare och väletablerade företag.

Dagens distansarbete som gör att vi kan arbeta varifrån vi vill gör att kontoret blir en viktig plats för att fokusera på det sociala sammanhanget. Många vill komma ifrån hemmakontoret några gånger i veckan för att träffa kollegor, nätverka och arbeta fokuserat.

Hos CONVENDUM kan du få det bästa av två världar. Vi ger dig utrymme för tyst och fokuserat arbete. Men här har du också möjlighet att möta människor, dela idéer, hålla workshops och nätverka med andra medlemmar.

För att hänga med i utvecklingen och möta det behov vi ser av sociala sammanhang har vi introducerat följande:

 • Möjlighet att träna – gym, yoga och pingis bland annat.
 • Kaféer där våra medlemmar kan möta externa gäster.
 • Skärmar i öppna coworking spaces.
 • Frukost varje dag.

Flexibla kontor i Stockholm

Hybridkontor

Ett hybridkontor är en utmärkt lösning för dig som vill ha en jobbvardag där du kan kombinera distans- och hemarbete. De anställda kan arbeta hemifrån ibland men har ändå en samlingsplats där de kan ses. CONVENDUMs flexibla hybridkontor består av coworking spaces i öppna kontorslandskap. Här är det möblerat med ergonomiska designmöbler och det finns både mötesrum, konferensrum, lounger och kaféer.

Att mötas här bidrar till kreativiteten och ökar möjligheten till nätverkande.

Big Office

Ett fullt utrustat, stort premiumkontor – det är vad vi kallar Big Office. Det här är lösningen för dig som har ett större företag och vill sitta på kontorshotell på någon av Stockholms bästa adresser, samtidigt som du sänker dina kontorskostnader.

Alla våra kontorshotell har personal på plats från klockan 08.00-17.00 på vardagar. Vår personal finns där för att se till att du, dina medarbetare och era besökare får förstklassig service. De tar också hand om alla kringtjänster såsom posthantering och annat.

Privat kontor

Vill du ha tillgång till en lugnare miljö utanför våra coworking spaces? Då kan du hyra privat kontor med all inclusive-service.

Vi erbjuder kontor i olika storlekar vilket gör att denna tjänst passar för både små, stora och medelstora företag.

Eget skrivbord

Söker du en fast arbetsplats men är inte i behov av ett eget kontor? Då kan du hyra eget skrivbord i våra öppna coworking-landskap. Även i denna tjänst ingår all inclusive-service med bland annat obegränsade utskrifter, bemannad reception, WiFi och möjlighet att komma in dygnet runt.

Våra coworking spaces i centrala Stockholm

Vegagatan 14, Odenplan

På Vegagatan 14 i Vasastan har du nära till grönområden i Vasaparken och Observatorielunden.

Lokalerna har fint ljusinsläpp och när du behöver en rast kan du besöka någon av de sköna takterrasserna och njuta av utsikten. I den stora loungen kan du nätverka med andra företagare.

Biblioteksgatan 29, Östermalm

På anrika Biblioteksgatan, just vid Stureplan, har vi ett av våra kontorshotell i centrala Stockholm.

Här kan du jobba i lugn och ro för att sedan ta klivet ut på gatan och befinna dig mitt i vimlet. Exklusiva butiker och bra restauranger finns precis i närheten.

Katarinavägen 15, Södermalm

När du tittar upp från Slussen ser du Glashuset på Katarinavägen 15. Här finns vårt kontorshotell som har panoramautsikt över vattnet.

När du behöver pausa finns både takterrass, yogarum och gym.

Strandvägen 1, Östermalm

Mittemellan Djurgården och Stockholms city hittar du CONVENDUMs kontorshotell på Strandvägen 1.

Moderna mötesrum med karaktär, rum för filmvisning med stans bästa ljud och som alltid office-service av högsta klass.

Kungsgatan 9, Norrmalm

Vårt hittills största kontorshotell finns på Kungsgatan i Stockholm. Tack vare läget har du nära till allt Stockholm har att erbjuda i form av nöjen, butiker och restauranger.

Passa på att ta en fika i vårt eget café CONVENDUM Coffee på entréplan.

Vasagatan 16, Norrmalm

Mittemot Stockholm Centralstation, på Vasagatan 16, hittar du CONVENDUM på första våningen. Nära både tåg, flygtransporter och pendeltåg. En bra mötesplats för dig som behöver ha externa möten med långväga resenärer.

Västra Järnvägsgatan 3, Norrmalm

Med Kungsholmen runt hörnet och närhet till Stockholm City är CONVENDUMs coworking space på Västra Järnvägsgatan ett bra alternativ för dig som vill ha lite av allt.

Gävlegatan 16, Vasastan

Tio våningar av kontor, mötesrum, lounger och en takterrass på toppen. Det är vad du får på CONVENDUM Gävlegatan i Vasastan.

Framtidens arbetsplats

Fleminggatan 18, Kungsholmen

I det som en gång var Trygg Hansa-huset finns nu ett av CONVENDUMs coworking spaces i Stockholm.

Här finns också möjlighet att hålla föredrag eller workshop för ett hundratal personer.

Hyr kontorshotell Stockholm

Nybrogatan 17, Östermalm

Intill Östermalms saluhall finns ett av våra Östermalms-kontor. Även denna lokal har en härlig takterrass där du kan njuta av utsikten mellan arbetspassen.

Rissneleden 12, Sundbyberg

För dig som vill komma bort från stan har vi även ett kontorshotell i Sundbyberg. I det som kallas Umami Park har du nära till både tunnelbana och Sundbyberg centrum.

Hyra kontorsplats Stockholm

Vill du bli medlem? Kontakta oss för visning

Att bli medlem hos CONVENDUM innebär att du kan fokusera på ditt företags kärnverksamhet. Övrigt tar vi hand om. Du kan sluta fundera på kontorsdrift, städning, konferensteknik, IT-support och inredning – det är vårt ansvar.

Som medlem har du alltid tillgång till kaffe, gym och frukost.

Kontakta oss och berätta mer om ditt företag så kan vi skräddarsy en lösning som passar er. När era förutsättningar förändras och ni behöver plats för fler eller färre är vi alltid flexibla och smidiga att ha och göra med.

Kontorsplats Stockholm city

Tillgång till alla CONVENDUMs lokaler

I medlemskapet hos CONVENDUM ingår tillgång till samtliga av våra coworking spaces i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca. Som medlem har du alltid access till lokalerna dygnet runt och receptionerna är alltid bemannade mellan 08.00 och 17.00.

Convendum 2020

Förmåner i medlemskapet:

 • Coworking space
 • Lounge
 • Frukost
 • Bemannad reception
 • Gym
 • WiFi
 • Skrivare
 • Medlemsapp
 • Kontorsmöbler
 • Företagsadress

Läs mer om vad ett medlemskap kostar och vad som ingår

Boka en visning

Vill du höra mer om vad våra kontor i Stockholm erbjuder för ditt företag? Boka en visning hos oss på CONVENDUM. Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88, alternativt skicka e-post till info@convendum.se.

På våra sociala medier hittar du fler bilder från våra olika kontorshotell.: Instagram, LinkedIn och Facebook.

Välkommen till CONVENDUMs bästa coworking space i Stockholm.

Bästa coworking space Stockholm. Vanliga frågor och svar!

Vad kostar det på CONVENDUM?

Som medlem hos CONVENDUM betalar du ett fast pris för ditt medlemskap. I det priset ingår bland annat:

 • Coworking space
 • Lounge
 • Frukost
 • Bemannad reception
 • Gym
 • WiFi
 • Skrivare
 • Medlemsapp
 • Kontorsmöbler
 • Företagsadress

Om du utöver detta vill ha privat kontor, big office eller eget skrivbord hyr du detta utöver din medlemsavgift. Hör av dig till oss för att boka visning och få förslag på en skräddarsydd lösning som passar dig och ditt företag.

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88, alternativt skicka e-post till info@convendum.se.

Vad kostar ett kontor i Stockholm?

Det är svårt att ge ett exakt pris för vad det kostar att hyra ett kontor i Stockholm. Det beror på vad kontoret har för läge, i vilket skick lokalen är och hur stor yta det handlar om.

I genomsnitt brukar man säga att ett företag i Stockholm betalar mellan 10 000 och 20 000 kronor per medarbetare och månad i kontorskostnader.

Vad är coworking-miljö?

Coworking-miljö eller coworking space är samma sak som kontorshotell. Det handlar om en kontorslösning där företag får chans att släppa allt som har lokaler att göra och bara fokusera på sin kärnverksamhet.

CONVENDUM sköter allt när det kommer till lokaladministration, teknisk support, inredning och städning.

Var finns CONVENDUM i Stockholm?

CONVENDUM har coworking spaces på flera olika adresser i Stockholm. Kolla in alla adresser och de olika lokalerna här.

Boka gärna en visning om du är nyfiken på någon av våra lokaler.

Vad ingår i CONVENDUMs coworking space?

När du blir medlem hos oss på CONVENDUM får du tillgång till alla våra coworking spaces på alla våra adresser, dygnet runt. Utöver detta får du ett personligt skåp, du har tillgång till gym, fritt WiFi, obegränsade utskrifter och frukost varje vardag.

Om du behöver kan du boka konferensrum och mötesrum och när behov uppstår kan du enkelt lägga till ett privat kontor till ditt medlemskap.

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev