Bästa coworking space Göteborg

Letar du coworking spaces i Göteborg? Är du redo att släppa taget om er gamla kontorsplats och det traditionella hyresavtalet med lång uppsägningstid? Funderar du på ett mer kostnadseffektivt alternativ?

Fler och fler företag och verksamheter väljer att flytta från traditionella kontor till kontorshotell. Vad innebär det rent konkret? Vilka fördelar får du som företagare? Och hur hittar du riktigt bra coworking spaces i Göteborg?

I den här artikeln går vi igenom vanliga frågor som uppstår hos den som funderar på att flytta till kontorshotell. Vi berättar även mer om CONVENDUMs flexibla avtal och hur det fungerar med coworking i Göteborg.

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Utöver dessa fördelar erbjuder CONVENDUM mycket mer. Kontakta oss för att veta mer.

Bästa coworking space, Göteborg – med attraktiva adresser

Allt fler arbetar delar av sin tid från hemmet. Detta har gjort att efterfrågan på flexibla kontorslösningar har exploderat. Kontorshotell och coworking spaces har blivit en lösning som fungerar på både lång och kort sikt. Med våra kontorslösningar kan vi möta företags olika behov, och alltid ha medarbetaren i fokus. Flexibelt, enkelt och kostnadseffektivt.

CONVENDUM erbjuder flexibla kontorslösningar

När du tecknar ett medlemskap hos oss får du tillgång till privata kontor, coworking-ytor i öppna kontorslandskap, mötesrum och konferensrum. Allt detta på attraktiva adresser i centrala Göteborg.

När du väljer att hyra in dig hos oss får du en smidig lösning oavsett hur stort företag du har. Vi erbjuder moderna kontorslösningar och flexibla medlemskap.

Jag vill läsa mer om kontorshotell

Varför välja kontorshotell i Göteborg?

Företagens behov av lokaler har förändrats på bara några år. Det har gjort att antalet kontorshotell och coworking spaces på marknaden har exploderat. Det gör att det kan kännas svårt att hitta rätt avseende pris, adress och service.

Centralt på Kungsportsavenyn 21

CONVENDUM har lokaler på Kungsportsavenyn 21 – i centralaste Göteborg. Byggnaden erbjuder sju våningar av moderna kontorsrum, coworking-ytor, mötesrum och konferensrum. På denna plats finns också en takterrass med makalös utsikt över avenyn. När du kliver ut genom dörren har du direkt närhet till både kollektivtrafik, restauranger och butiker.

När du väljer att arbeta här får du också tillgång till gym och till bil- och cykelgarage. Det ska vara enkelt att arbeta från CONVENDUM.

Snart öppnar vi på Stampgatan 14

Inom kort slår vi upp dörrarna till ett nytt CONVENDUM kontorshotell i Göteborg. På Stampgatan 14, även det centralt i Göteborg, finns våra nya lokaler.  Hitta hit enkelt från centralstationen med bara några minuters promenad. Här har du nära till flera parker och till Ullevi-arenorna och Trädgårdsföreningen.

Bli medlem på det sätt som passar dig

När du och dina medarbetare blir medlem hos oss kan ni sluta bekymra er om kostsamma kringtjänster som rör kontorsavtal – det kommer vi att ta hand om.

Driften sköter vi

Kontorsdrift, städning, elräkningar, konferensteknik, inredning och receptionstjänster ­– det ligger på vårt bord att sköta. Vårt mål är att ge dig de bästa förutsättningarna för att kunna ha produktiva arbetsdagar.

Som medlemmar har ni alltid tillgång till kaffe, gym, frukost och en AW varje vecka.

Anpassat för både stora och små företag

Med CONVENDUMs kontorslösningar kan du hitta något som passar oavset företagets storlek. Eftersom våra medlemskap är flexibla väljer du själv om du vill hyra privat rum eller arbeta i våra coworking spaces. Om ni hyr ett eller flera kontorsrum kan ni enkelt justera antal och yta om ni behöver.

Jobba varifrån du vill

Som medlem hos CONVENDUM får man tillgång till alla våra coworking spaces. Då menar vi inte bara i Göteborg, utan även i Stockholm och Palma de Mallorca. Det betyder att du, om du vill, kan jobba från huvudstaden eller Mallorca de dagar du behöver.

Oavsett vilket medlemskap ni väljer får ni alltid en skräddarsydd lösning utifrån era behov – flexibelt och kostnadseffektivt.

Detta ingår vårt medlemskap:

 • Coworking space
 • Lounge
 • Frukost
 • Bemannad reception
 • Gym
 • WiFi
 • Skrivare
 • Medlemsapp
 • Kontorsmöbler
 • Företagsadress
 • After Work

Jag vill läsa mer om medlemskap hos CONVENDUM

Hör av dig för visning

CONVENDUM etablerar moderna coworking spaces på de platser där vi ser att det finns behov.

Du är alltid varmt välkommen att boka en visning av någon av våra lokaler för att se om den passar dina behov. Ring till +46 (0)10 510 08 88, skicka e-post till info@convendum.se eller fyll i formuläret. Eller använd chattfunktionen här på sidan om du föredrar det.

Du hittar oss även på sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

Bästa coworking space Göteborg. Vanliga frågor och svar!

Vad kostar coworking space Göteborg?

Vad det kostar att hyra in sig på ett coworking space i Göteborg varierar. Det beror på vilken aktör du vänder dig till och vilken service som ingår i det du betalar. Många företagare hävdar att de får ner kontorskostnader när de väljer kontorshotell istället för andra, mer traditionella, alternativ.

Vad kostar det på CONVENDUM?

Att bli medlem hos oss kostar 5 825 kronor per person och månad. Då får du tillgång till alla våra coworking spaces i Göteborg, Stockholm och Palma. I medlemskapet ingår bland annat:

 • Ett personligt skåp där du kan förvara dina saker
 • WiFi och utskriftsmöjligheter
 • Fri tillgång till telefonrum
 • Tillgång 24/7
 • Frukost varje vardag
 • Gemensamma After Works
 • Bemannad reception kl. 08.00–17.00.
 • Tillgång till gym
 • Möjlighet att boka mötes- och konferensrum
 • Flexibla hyresavtal där du vid behov kan lägga till ett eller flera privat kontor

Jag vill ha ett privat kontor

Ifall du redan är medlem och nyttjar coworking-ytorna men behöver ett eget privat kontor, kan du lägga till det i ditt medlemskap. Medlemskapet med sina förmåner består och du betalar separat hyra för ditt kontorsrum. Pris varierar beroende på lokalens storlek.

Kontakta oss när du känner dig redo så hjälper vi dig därifrån

Telefon: +46 (0)10 510 08 88
E-post: info@convendum.se

Vad är coworking-miljö?

Coworking-miljö eller coworking space är ett annat ord för kontorshotell. Det är en typ av lösning som ger ditt företag möjlighet att fokusera på sin kärnverksamhet. Under tiden finns vi i bakgrunden och tar hand om lokal, logistik och service.

Var finns CONVENDUM i Göteborg?

Vi finns på Kungsportsavenyn 21 med sju våningar av kontor, mötesrum, coworking-ytor och konferensrum. Under 2024 öppnar vi upp vår nya lokal på Stampgatan 14.

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.

Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev