Vad är Office Management?

Office Management är en smidigare och mer effektiv drift av ditt konto som i grund och botten om att planera och hantera de administrativa och operativa funktionerna. En helhetslösning där samordning, underhåll och optimering av arbetsplatsen ingår, vilket i sin tur leder till ökad produktivitet och tillfredsställelse.

 

Vilka är fördelarna?

Det är viktigare än någonsin att maximera produktiviteten och effekten inom en organisation. En av de bästa metoderna för att uppnå detta är att implementera effektiv Office Management. Genom att säkerställa alla administrativa uppgifter och resurshantering sköts på rätt sätt, kan du njuta av en mängd fördelar.

Vad ingår?

Enkelt och effektivitet: Vi sköter allt, slipp hantera leverantörer, frigör er tid och optimera era resurser.

Smidighet i vardagen: Vi ser till att din arbetsdag flyter på smidigt, så att du kan koncentrera dig på de viktiga besluten.

Skalbarhet utan krångel: Vi är din kontorsoperatör och ser till att du har en arbetsplats som är anpassad efter din verksamhet.

Exklusiva arbetsplatser: CONVENDUM medlemskap ingår i Office Management och tillgång till 1000 kontor, 200 mötesrum, lounger, gym och caféer i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca.

Service i världsklass: Ett team med fingertoppskänsla skapar en positiv arbetsplatsupplevelse, vilket i sin tur främjar produktivitet och tillfredsställelse. CONVENDUM personal erbjuder premium service till era medarbetare, i mottagandet av kunder och i driften av kontoret.

Kostnadseffektivt: Det finns inga dolda kostnader eller kringkostnader.
Kvalitet enligt CONVENDUM-standard: I vår strävan efter att skapa framtidens arbetsplats, säkerställs vår höga standard ständigt.

Kvalitetsfokuserade underleverantörer: Vi samarbetar med underleverantörer som delar våra höga kvalitetskrav.

Läs mer om nyheten här!

OM CONVENDUM
CONVENDUM erbjuder moderna och efterfrågade kontorslösningar för små och stora företag. CONVENDUMs erbjudande sträcker sig från Coworking, Private Office, Big Office, Exclusive Office, Enterprise Membership till Office Management. Gemensamt för de olika produkterna är premiumkontor I kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också företagsbostäder.

 

 

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev