kontorslösningar

Fem fördelar med våra kontorslösningar


Kontorets utformning har en stor inverkan på hur man presterar under arbetstid. Det utgör också en betydande del av företagets varumärke. Både internt och externt. På CONVENDUM är vi därför glada att kunna erbjuda moderna och effektiva kontorslösningar som hjälper företag att fokusera på sin kärnverksamhet – resten löser vi.

Coworking spaces för nutida företag

På CONVENDUM etablerar vi moderna och effektiva coworking spaces på attraktiva platser i centrala affärsdistrikt. Genom att kombinera premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym skapar vi en inspirerande plats som låter företag fokusera på sin kärnverksamhet.

Genom att teckna ett medlemskap hos CONVENDUM får du tillgång till samtliga av våra toppmoderna coworking spaces i både Stockholm och Göteborg. Tack vare det generösa medlemskapet har du möjlighet att nyttja alla gemensamma ytor, takterrasser, mötes- och konferensrum, kök och gym dygnet runt.

I medlemskapet ingår även städning, IT-support, reception, postadress och posthantering, Wi-Fi, skrivare och annan teknik som du kan förvänta dig av en modern arbetsplats med förstklassig service.

Utöver detta har du också möjlighet att tillgå ett eller flera private offices. Låsbara kontor som lämpar sig utmärkt för dig som vill kunna arbeta fokuserat under dagen. De toppmoderna kontoren är inredda med möbler i premiumdesign och är bl.a. utrustade med höj- och sänkbara skrivbord, ergonomiska stolar och goda förvaringsmöjligheter. Tack vare flexibla hyresavtal har du också möjlighet att utöka eller skala ner antalet kontor i takt med att behoven förändras.

Ett medlemskap hos oss innebär också att du blir en del av vårt sociala community. Något som betyder att du får en mötes- och kommunikationsplattform där ditt företag kan växa och utvecklas genom samverkan och kunskapsutbyte med andra medlemmar. Med vårt community finns det också samarbetsmöjligheter mellan företagen vilken också kan vara svaret på att coworking är en affärsmöjlighet för våra medlemmar. Ett nätverk av olika branscher skapar en social effekt i form av trivsel men också för utbyte av kunskap.

Fördelar med våra coworking spaces

Genom att teckna ett medlemskap hos CONVENDUM och flytta verksamheten till något av våra coworking spaces kan du njuta av följande fördelar:

 • Företaget blir mer attraktivt
  Som tidigare nämnts utgör kontoret en betydande del av företagets varumärke. En professionell arbetsplats med förstklassig service och åtråvärda förmåner bidrar till att företaget blir mer attraktivt. Både när det kommer till att attrahera nya stjärnor och nya kunder.

 

 • Produktiviteten bland anställda ökar
  Det finns många faktorer som avgör produktiviteten på arbetsplatsen. En av de främsta är däremot den fysiska arbetsmiljön. Tack vare våra genomtänka ytor, ergonomiska möblemang, moderna teknik och förstklassiga service skapar vi en behaglig arbetsmiljö som ökar produktiviteten bland de anställda.

 

 • Lokalkostnaderna blir betydligt lägre
  Tidigare har det varit i princip omöjligt att hitta lokaler i attraktiva områden som innehar allt man önskar av en modern arbetsplats. Åtminstone till ett överkomligt pris. Genom att flytta verksamheten till något av våra coworking spaces får du tillgång till en modern, topputrustad och central arbetsplats samtidigt som lokalkostnaderna blir betydligt lägre i jämförelse med traditionella kontorslösningar.

 

 • Flexibiliteten är svårslagen
  Traditionella kontor är oftast synonyma med långa statiska hyreskontrakt. Något som gör det svårt att utöka verksamheten på ett önskvärt och kostnadseffektivt sätt. Tack vare våra flexibla hyresavtal har du däremot möjligheten att anspråkslöst utöka eller minska kontorsytan och antal medlemskap i takt med att verksamhetens förutsättningar förändras.

 

 • Du kan fokusera på kärnverksamheten
  Att hålla ställningarna på ett traditionellt kontor innebär oftast att man tappar värdefull tid och fokus från kärnverksamheten. Genom att istället flytta verksamheten till något av våra coworking spaces – där samtliga kringtjänster ingår – får du möjlighet att fokusera på det viktiga. Kärnverksamheten. Resten sköter vi.

 

Sammantaget innebär våra moderna coworking spaces en attraktiv lösning för dig som är på jakt efter någonting utöver traditionella kontorslösningar. En all inclusive arbetsplats där du får möjlighet att fokusera på din kärnverksamhet. Oavsett om du driver en liten, medelstor eller stor verksamhet.

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se