Välkommen till CONVENDUM, ett all-inclusive coworking space. CONVENDUM låter Sverige växa genom att låta företag fokusera på sin kärnverksamhet. Vi löser resten.

CONVENDUM erbjuder premiumkontor i både Göteborg och Stockholm, och finns totalt på nio adresser. Fullt utrustade coworkingytor som underhålls av vår personal för att ni, era partners och kunder ska få en premiumupplevelse.

Våra flexibla hyresvillkor och korta uppsägningstid tillåter er att växa och etablera er på en större kontorsyta, men också att skala ner om verksamheten skulle förändras gällande arbetsbelastning eller anställda. Oavsett om du driver en verksamhet med 1-10 anställda, ett mellanstort bolag med 10-50 anställda eller om det stora internationella företaget du jobbar för vill etablera sig i Sverige, har vi en lösning för dig.

Inom kort kommer vi att kunna presentera produkten Big office, som är riktad mot större bolag som söker stora ytor och som aldrig tummar på kvalité.

Vill ni besöka oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi er inom kort.

Frågor? Kontakta oss!

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev