Be your best: Maddja Nazari

Maddja Nazari är medgrundare och VD på Leadfront, konsultföretaget som hjälper andra företag att digitalisera sina sälj- och marknadsfunktioner. I år är det fyra år sedan Leadfront blev CONVENDUM medlemmar. Läs mer om Maddja Nazari, den härliga familjära kulturen på Leadfront och varför samarbetet med CONVENDUM bidrar till framgång.

För dem som inte vet, vem är du?
Jag är medgrundare och VD på Leadfront, en digital strateg med stort intresse för teknik och data. För 12 år sedan flyttade jag till Sverige från Iran för att vidareutbilda mig, jag blev kvar och idag driver jag tillsammans med min affärspartner och mina fina kollegor, konsultbolaget Leadfront. Jag bor i Stockholms innerstad och när höstens mörkaste månader faller in hittar ni mig i mitt semesterhem i Marbella.

Hur och varför startades Leadfront?
Min passion för att skapa något större än mig själv var grunden till varför jag startade Leadfront.
Genom åren som arbetstagare såg jag ofta hur arbetsgivare inte satte sina medarbetare först och tog kortsiktiga beslut som ledde till att de tappade personal. Jag ville inte ha det så på mitt bolag, utan jag ville starta ett bolag som är baserat på respekt, tillit och gemenskap. Anlita starka och kunniga personer så att vi tillsammans kan skapa någonting som vi skulle kunna vara stolta över. Därför är min ambition är att skapa ett företag där människor litar på och stödjer varandra, mår bra och är bäst i stan när det gäller digitalisering av sälj och marknadsföring.

Vad gör Leadfront?
Leadfront hjälper företag att digitalisera sina sälj- och marknadsfunktioner för att öka sin konkurrenskraft och för att uppfylla kundernas växande krav på relevans och värde. Vi arbetar med digitala teknologier såsom CRM, Marketing Automation och dataplattformar.

Vad är det viktigaste du gör?
Att hitta nästa talang och säkerställa att våra nuvarande kollegor trivs är min viktigaste uppgift. Duktiga och talangfulla konsulter är väldigt efterfrågade och har en bra bild av vad de söker hos sin arbetsgivare. Det är en stor förväntning på arbetsplatsen både när det gäller arbetsmiljön och företagets kultur och värderingar. Vi erbjuder 100% flexibilitet när det kommer till val av arbetsplats, och att vara medlem hos CONVENDUM ger oss ännu bättre möjlighet att kunna erbjuda den flexibiliteten. Våra konsulter kan arbeta hemifrån, sätta sig på närmsta CONVENDUM-lokal eller ta sig till kontoret på Kungsgatan 9 där vi samlas en gång per månad. Dessa samlingar blir av yttersta vikt för vår kultur. Vi går igenom företagets resultat och delar med oss av insikter från olika projekt.

Vad är du mest stolt över inom det du gör professionellt?
Jag är mest stolt över att ha samlat en grupp människor som är väldigt kunniga inom sitt område, brinner för långsiktighet, står för sina värderingar och ger sitt bästa för att kunderna ska nå sina mål. Det är jag extremt stolt över. Den familjära och härliga kulturen vi har skapat på Leadfront ger mig energi och motivation i vår resa.

Hur ser framtiden ut?
Under våra fem år har vi alltid lyckats att nå de finansiella målen som vi har satt i början av året. Vi kommer fortsätta växa bolaget organiskt. Employer branding och medarbetarnöjdhet kommer att fortsätta vara det centrala i allt vi gör. Målet är att vara det ultimata valet för kunderna när det kommer till digitalisering inom sälj och marknadsföring.
Sverige har stort behov av verksamhetsnära IT. Stora delar av den svenska industrin ligger efter i den digitala transformationen och har först nyligen börjat rensa upp i sin struktur av gamla system och integrationer. En lågkonjunktur kan påskynda behov av digitalisering för att kostnadseffektivisera verksamheten och därmed öka behovet av extern specialistkompetens. Vi har djup teknisk kunskap för verktyg som används inom detta område och är partner med de största leverantörerna bland annat Salesforce, Adobe, Microsoft, Hubspot, Braze, Selligent med mera, men vår största kompetens ligger i vår förståelse för affären och förmågan att kunna översätta affärsbehov till tekniska implementationer som skapar affärsresultat.

I år är det fyra år sedan Leadfront blev CONVENDUM medlemmar. Ett samarbete Maddja Nazari bland annat beskriver som framtidens arbetssätt och ger en arbetsplats i världsklass.

När blev du medlem hos CONVENDUM och varför?
Sedan vi startade bolaget 2017 har vi valt företagshotell-konceptet och har varit kund hos några av de bästa leverantörerna i Stockholm. Anledningen till att vi tillslut valde CONVENDUM, för fyra år sedan, är den personliga också professionella miljön som CONVENDUM har lyckats skapa. Tack vare samarbetet med CONVENDUM erbjuder vi den bästa arbetsplatsen till våra kollegor. Vi kan fokusera på att göra det vi är bra på och lämnar det administrativa kring arbetsplatsen till de som gör det bäst; våra vänner på CONVENDUM.

Varför trivs du på CONVENDUM?
CONVENDUM har lyckats skapa en personlig och trivsam miljö med hög nivå av service. Den arbetsmiljön som vi får tack vare medlemskapet hos CONVENDUM är 100% i linje med vår företagskultur och är en stor del av vår Employer Branding. Vi ser oss som medlemmar i ett nätverk som fokuserar på vår trivsel och är lyhörda för våra behov och feedback.

På vilket sätt bidrar CONVENDUM till din arbetsvardag?
Som ett mindre bolag har man inte alltid möjligheten att skapa den arbetsplatsen man vill erbjuda till sina anställda. Det är stora kostnader kopplat till att bygga och förvalta en bra arbetsplats; alltifrån moderna möbler och funktionella utrymmen, till övriga servicetjänster som att det finns frukost varje morgon och After Work varje vecka. Genom vårt samarbete med CONVENDUM kan vi erbjuda våra kollegor en modern och funktionell arbetsplats utan att varken ha några administrativa uppgifter eller overheadkostnader kopplat till detta.

En arbetsplats i världsklass

Pandemin påskyndade förändring inom många områden och var en stor drivkraft att digitalisera hos många företag. Efter pandemin har sättet vi ser på arbetsplatsen förändrats kraftigt. Att kunna skala upp och ner antalet arbetsplatser beroende på situationen i företaget och omvärlden är inte alltid så enkelt. Våra kollegor arbetar ofta hos våra kunder eller på distans, så det är viktigt för oss att ha en gemensam samlingsplats där vi alla kan träffas, umgås och utbyta erfarenheter. CONVENDUM erbjuder företag en lösning på arbetsplats som är flexibel och anpassad efter företagets behov. Delningsekonomin är en trend som tar över industrier en efter en och kontorslokaler är inget undantag. Vi låter CONVENDUM sköta arbetsplatsen och fokuserar på vår affär. På så sätt får vi en kontorslösning i världsklass. Detta är framtiden!

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev