A happy place to work – Ellen

På en av Göteborgs bästa och mest centrala adresser Kungsportsavenyn 21 ligger ett av CONVENDUMs mest populära coworking spaces. En hel fastighet med mötesrum, kontor och loungeytor som sprudlar av aktivitet och affärsskapande. Här jobbar ett sammansvetsat team inom service, konferens och försäljning som får anläggningen att rulla varje dag.

Vi träffar Ellen Lindvall som är en av CONVENDUMs Account Managers och jobbar med försäljning för konferensverksamheten. Primärt jobbar Ellen med att sälja och projektleda möten och konferens i Göteborg men hon hjälper även till med bokningar i Stockholm vid behov. De som bokar är både befintliga medlemmar och externa gäster och Ellens roll är att matcha rätt lokal med kundens behov och att se till att de får tillgång till det som behövs under mötet. Så här beskriver hon en vanlig dag på jobbet.

”Ingen dag är den andra lik i mitt arbete, mycket beror på hur pass många bokningar det är för dagen. Jag brukar börja med att gå igenom bokningarna för en vecka framåt för att se hur många som behöver planeras, sedan går jag igenom min mejl och samtidigt svarar på inkommande samtal från medlemmar och externa kunder som vill boka lokaler. Ibland har jag även visningar för konferenskunder som vill komma se våra fina lokaler innan sitt möte.”

Som bekant har CONVENDUM många anläggningar i Stockholm men än så länge endast en adress i Göteborg. Detta ändras under 2023 då en efterlängtad andra anläggning öppnar på Stampgatan 14. Ett välkommet tillskott då intresset för coworking i Göteborg har ökat de senaste åren. Att anläggningarna är få till antalet i Göteborg gör så att både serviceteamet och medlemmarna kommer varandra nära, så trots anläggningens storlek så blir medlemmarna som kollegor.

”CONVENDUM i Göteborg är väldigt familjärt, man vet vad de flesta av våra medlemmar heter och det känns som att vi alla är kollegor med varandra. Det blir lätt att man ’’fastnar’’ med våra kära medlemmar för att snacka om livet, jobbet och allt däremellan!”

Som Account Manager har du ju varit med och planerat en del konferenser. Har du några tips på hur man får till en riktigt lyckad konferens?
”Var ute i god tid när du ska boka, då finns det utrymme för att göra större ändringar eller lägga till saker om man skulle vilja göra det. Resten hjälper vi gärna till att planera!”

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev