CONVENDUM Ambassadör – Picture This

Vid panoramafönstret på Katarinavägen 15 hittar vi gänget på Picture This, ett nystartat bolag inom fotokonstbranschen. Bara sedan augusti har de hunnit växa i antal anställda, och därmed också behövt utöka sin kontorsyta. Oscar Otteborn, grundare av Pictue This, berättar om fördelarna med CONVENDUM på Katarinavägen, och vad bolaget har för koppling till Fotografiska.

Vem är du och vad har du för roll i företaget?
Jag heter Oscar Otteborn och är grundare och ägare av Picture This.

Berätta om Picture This, vad gör ni?
Vi ska revolutionera och konsolidera fotokonstmarknaden. Det Spotify gjort för musik, och Netflix för film, det ska Picture This göra med fotokonst.

Vad skiljer er från liknande företag inom samma bransch?
Vi har grundarna för Fotografiska, Jan & Per Broman, med även som grundare och ägare för Picture This. Det ger oss ett bra kontaktnät både med fotografer och gallerier, vilket ger oss en ojämförlig fördel. Vi ska också enbart hylla världens bästa fotografi.

Varför valde ni CONVENDUM?
Vi valde CONVENDUM dels av geografiska skäl, men mest för flexibiliteten som CONVENDUMs koncept möjliggör för oss. Vi har gått från två till fyra till nu åtta anställda på mindre än två månader.

Vart är er verksamhet om 5 år?
Då är vi lanserade över hela världen och omsätter mer än en miljard SEK.

3 snabba kontorsfrågor:

Beskriv din arbetsplats med ett ord:
– Öppenhet

Frukost eller AW?:
– Frukost även om AW är trevligt på Fredagar

Vad är det bästa med Katarinavägen 15?:
– Läget och personalen som jobbar här är verkligen toppen. Högsta servicebetyg till dem.

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Get in touch with us

Feel free to book a tour at CONVENDUM.

Fill out the form below or give us a call at +46 (0)10 510 08 88 or send an email to info@convendum.se

Get contacted

Fill out the form, give us a call at +46 (0)10 510 08 88 or send an email to info@convendum.se and we will contact you shortly.

Get in touch with us

The title goes here

Newsletter