Wallenstam ökar ägandet i CONVENDUM som växer snabbt och expanderar internationellt


Stockholm, 2019-07-22

Wallenstam ökar ägandet i CONVENDUM som växer snabbt och expanderar internationellt.

Fastighetsbolaget Wallenstam som sedan tidigare köpt in sig som delägare i CONVENDUM utökar nu sitt ägande i bolaget från 25 procent till 30 procent, och är näst största ägare efter Håkan Jeppsson, grundare och VD.

 • Vi är nöjda med bolagets utveckling och väljer därför att utöka vårt ägande då vi tycker att CONVENDUM är innovativa och möter dagens kundbehov på ett bra sätt, likaså skickliga på att etablera Coworking centers skalbart med hög kvalitet som vi tror mycket på, kommenterar Hans Wallenstam, VD på Wallenstam.

CONVENDUM öppnade sitt första Coworking space 2016 i Stockholm, och är nu uppe i 16 Coworking spaces och fyra Coliving fastigheter i Sverige. Bolaget håller en tillväxttakt på 100 procent per år sedan starten. CONVENDUM offentliggör nu också en första internationell etablering, i Palma de Mallorca i Spanien.

 • Vi är en del av kontorsrevolutionen och Coworkingtrenden som tar över allt större kontorsytor över hela världen, säger Håkan Jeppsson.
 • Vi räknar med att etablera 30 Coworking spaces i Sverige, och har nu också inlett vår expansion utomlands med start i Spanien. Framöver följer även Tyskland i form av Frankfurt, Hamburg och München, tillägger Håkan Jeppsson.

Under 2020 lanserar CONVENDUM två nya produkter. Big Office, en kontorslösning med fullservice för större bolag från 50 personer och uppåt. Därtill Coliving, som är fullt utrustade företagsbostäder i centrala lägen för bolag som vill erbjuda sina anställda lägenheter i preimumklass.

 • Våra nya produkter är ett komplement till Coworking och ger de större företagen tillgång till lösningar för både kontor och bostäder som bygger på flexibilitet, premium och all-inclusive konceptet, säger Håkan Jeppsson.

Kontaktperson
Håkan Jeppsson, VD
​Telefon: +46 (0)722 522 370
​E-post: hakan.jeppsson@convendum.se

 

CONVENDUM, Katarinavägen 15 i Stockholm.


Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

  Kontor Vasastan

  Boka visning

  Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

  Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se