coworking membership

Virtuellt kontor i Stockholm? Vi hjälper dig.


Att hitta representativa lokaler i attraktiva områden är inte lätt. Att göra det i Stockholms innerstad och dessutom till ett överkomligt pris, är näst intill omöjligt. Fram tills nu. På CONVENDUM erbjuder vi moderna och flexibla kontorslösningar som lämpar sig utmärkt för dem som är på jakt efter ett virtuellt kontor i Stockholm.

 

För vem passar ett virtuellt kontor?

Virtuella kontor är en perfekt lösning för företag som inte är i behov av ett fast kontor. Det är också fördelaktigt för de som inte vill ta den ekonomiska risken eller binda kapital som det innebär att teckna ett både långt och dyrt hyresavtal på egen hand.

Kontorslösningar av denna typ passar även företag som ofta är på resande fot men som samtidigt vill ha en lokal förankring med en attraktiv företagsadress och möjlighet att nyttja service som bl.a. posthantering. CONVENDUM kan därför täcka behov för företag som kräver en högre mobilitet, vilket möjliggör för företag att ta emot kunder och genomföra möten i representativa lokaler. Därför är ett virtuellt kontor i Stockholm helt rätt.

 

CONVENDUM – ert virtuella kontor i Stockholm

På CONVENDUM etablerar vi moderna coworking spaces på attraktiva platser i centrala affärsdistrikt. Genom att kombinera premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym och förstklassig service skapar vi en inspirerande plats som låter företag fokusera på sin kärnverksamhet.

Genom att teckna ett medlemskap hos oss på CONVENDUM får ni tillgång till alla de förmåner och tjänster som ni kan förvänta er av ett modernt virtuellt kontor i Stockholm:

 • En exklusiv företagsadress – Vi erbjuder en exklusiv företagsadress mitt i hjärtat av Stockholm. Något som bidrar till att ge ert företag ett professionellt intryck bland både kunder och medarbetare
 • Posthantering och andra kringtjänster – Som medlem hos oss på CONVENDUM vill vi att ni ska fokusera på er kärnverksamhet. Samtliga kringtjänster som posthantering, reception, IT-support och liknande är därför inkluderade i medlemskapet
 • Tillgång 24/7 – Med vårt flexibla medlemskap har ni möjlighet att nyttja samtliga av våra coworking spaces i både Stockholm och Göteborg under en tid som passar just er. De gemensamma ytorna, takterrasserna, möten- och konferensrummen, köken och gymmen finns tillgängliga dygnet runt under årets alla dagar
 • Representativa lokaler för möten – Synonymt för samtliga av våra coworking spaces är att dem är försedda med sobra färgval och exklusiv inredning i internationell design. De är också utrustade med professionella mötes- och konferensrum, vilket passar perfekt när ni är i behov av representativa lokaler för affärsmöten
 • Eget låsbart kontor – Om ni är i behov av ett eget låsbart kontor, finns det även private offices att tillgå. Privata låsbara kontor som är inredda med skräddarsydda möblemang i premiumdesign. Flexibla hyresavtal gör även att ni kan utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras.

Genom att flytta verksamheten till något av våra coworking spaces får ni tillgång till alla de förmåner och tjänster som ni kan förvänta er av ett virtuellt kontor. En modern och flexibel lösning som ger er möjlighet att nyttja kontoret på ett sätt som passar just era behov.


Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

  Kontor Vasastan

  Boka visning

  Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

  Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se