Ta tåget till CONVENDUM

SJ är en officiell resepartner till CONVENDUM. Det innebär bland annat att CONVENDUMs medlemmar kan resa hållbart till ett lägre pris och att SJs affärskunder kan inspireras hos oss på CONVENDUM.

Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Därmed skapas möjligheter för människor att bo, arbeta eller studera på olika platser genom att resa på ett enkelt och hållbart sätt.

För 160 år sedan avgick SJs första tåg från Göteborgs central. Idag kör SJ dagligen 1 200 avgångar från 284 stationer – från Narvik i norr till Köpenhamn i söder och från Stockholm i öst till Oslo i väst. Varje dag väljer 130 000 personer att resa med SJ, exempelvis har SJ 18 avgångar mellan Stockholm-Göteborg i varje riktning. Snabbaste restid är 2h 55min.

SJs främsta bidrag till en hållbar utveckling är att så många som möjligt väljer att resa med dem. En hållbar resa handlar om mer än bara miljö. De vill vara bäst på att tillgodose kundernas behov och agerar därför med ett brett samhällsperspektiv. Som hållbar tågoperatör går socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar hand i hand.

SJ har ett starkt varumärke när det gäller hållbarhet och de flesta vet att tåget är ett miljömässigt bra val. Resor med deras tåg är energieffektiva och ger låga utsläpp. SJ köper 100 % förnybar el från vatten och vind till att driva tågen, och alla resor med SJ är sedan 1994 märkta med Naturskyddsföreningens märkning Bra Miljöval.

Ju fler som väljer tåget desto bättre för miljön – tillsammans bidrar vi till ett hållbart samhälle.

För SJ är det en ny möjlighet att erbjuda affärsresenärer något mer än bara själva resan. Tack vare samarbetet mellan SJ och CONVENDUM erbjuds affärsresenärer en plats att arbeta och skapa värdefulla kontakter på, både före och efter resan.

Alla medlemmar på CONVENDUM erbjuds upptill 10% rabatt på resa med SJ. Rabatten gäller till den 31 december 2018. SJs affärsresenärer erbjuds 20% rabatt på mötesrum för upp till 10 personer.

Läs mer om SJ här!

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev