Stina Robb, Howwe

Jobbet är inte bara en plikt utan också en passion för Stina Robb som har varit CFO på Howwe i 14 år. Följ med på en vanlig arbetsdag, där hon tar tillfället i akt att njuta av frukost, lunch och fruktstund på kontoret, samtidigt som hon utnyttjar CONVENDUMs alla bekvämligheter. Läs mer om Stinas arbetsdag här.

Berätta, vem är du?
Stina Robb, CFO på Howwe sedan 14 år tillbaka. Jag älskar mitt jobb, mina kollegor och att sitta centralt.

Varför valde du CONVENDUM?
Vi valde CONVENDUM för det centrala läget, de enhetliga och stilrena lokalerna med all den service som vi behöver.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?
För min del så promenerar jag till jobbet och börjar min dag med att äta frukost innan jag sätter igång med arbetsdagen.
Det är perfekt med ett medlemskök på varje våning så att man kan hämta kaffe och te, lunchen intas oftast på kontoret i matsalsdelen. Sedan är det också toppen på eftermiddagen att man kan ta en bensträckare och gå ner till fruktstunden vid 14-tiden.

Vilka är fördelarna med att sitta på CONVENDUM?
All service som finns att tillgå. Några gånger per år brukar vi ha stora sammankomster när alla på bolaget ska vara med och dessa kan vi “ha på kontoret”. Vi väljer helt enkelt rummet som passar bäst för tillfället, beroende på antalet personer vi är.

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM erbjuder moderna och efterfrågade kontorslösningar för små och stora företag. CONVENDUMs erbjudande sträcker sig från Coworking, Private Office, Grand Office, Big Office, Exclusive Office, Enterprise Membership till Office Management. Gemensamt för de olika produkterna är premiumkontor I kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, café, gym, musikstudios och showrooms.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev