En vardag hos QA.tech på CONVENDUM: Tillväxt och komfort

QA.tech huserar på CONVENDUM Gävlegatan 16, en arbetsplats som möjliggör för bolaget att enkelt skala upp. QA.tech har haft en raketstart med blev snabbt uppmärksammande för deras innovativa AI-baserade testverktyg för att automatiskt testa webbtjänster. 

Vilka är ni?
Patrick Lef, CPO och grundare av QA.tech tillsammans med Albin Ekblom, Full Stack Developer. Vi är en startup som fokuserar på att bygga programvara för automatiserad testning av webbtjänster.

Varför valde ni CONVENDUM för er tech-startup? 
Vårt beslut att flytta till CONVENDUM här i Hagastaden var enkelt och erbjöd oss en plats att sömlöst skala upp vårt team. Vi siktar på att växa från fyra till 30 stycken kollegor inom ett år och sökte en plats där tillväxten inte skulle störa vårt fokus åt komfort och kontorshanteringsfrågor.

Vilka är de viktigaste fördelarna med CONVENDUM i er vardag?
På CONVENDUM har vi frukost tillgänglig, ett gym för att kunna fokusera om under dagen. Dessutom är atmosfären fantastisk, med många delade utrymmen. En miljö som gör att vi kan fokusera på företagets tillväxt medan kontoret sköter sig självt.

Berätta om din dag som Full Stack Developer på QA.tech
Min rutin börjar med att uppdatera mig om nyheter relaterade till AI innan jag säkerställer funktionaliteten i mina pågående projekt. Men högst upp på min agenda när jag kommer till CONVENDUM är att ta en kopp kaffe, säger Albin.

Det här är inte Albins första gång att arbeta ifrån ett CONVENDUM-kontor; berätta mer!
I en tidigare roll arbetade jag faktiskt på den allra första CONVENDUM som öppnades år 2016. CONVENDUM erbjuder en lyxig atmosfär, som ett hotell. Här på Gävlegatan 16 uppskattar vi särskilt tillgängligheten till olika närliggande lunchrestauranger, avslutar Albin.

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM erbjuder moderna och efterfrågade kontorslösningar för små och stora företag. CONVENDUMs erbjudande sträcker sig från Coworking, Private Office, Big Office, Exclusive Office, Enterprise Membership till Office Management. Gemensamt för de olika produkterna är premiumkontor I kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, café, gym, musikstudios och showrooms.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev