Redovisningsbyrå med personlighet – medlemsföretag på CONVENDUM

Veronica Håård grundade och driver redovisningsbyrån VH Ekonomi som har sin bas på Kungsportsavenyn 21 i Göteborg. Veronica har haft som mål att sitta hos CONVENDUM redan när hon startade bolaget i slutet på 2019.

Jag har sett det på Avenyn och tyckt att det har varit väldigt snyggt och centralt.”

Vill peppa sina kunder

Efter att ha jobbat 10 år som redovisningskonsult på olika företag så kände Veronica att det var dags att starta eget. Hon ville prova på hur det var att driva ett eget företag men även för att hon vill få sina kunder att förstå sin ekonomi på riktigt och ge dem en personlig relation. När hon jobbade som konsult upplevde hon att man aldrig fick en bra kontakt med kunden utan man lämnade över rapporterna utan att förklara var det riktigt innebar.

Framförallt när man sköter lite mindre bolags ekonomi blir det ofta att man bara bokför och gör deras löner och sen skickar man över rapporten. Man träffar knappt kunden och får ingen feedback på rapporterna och det tror jag är för att kunderna inte riktigt har förstått det man skickar.”

Så det blev nischen med VH Ekonomi, att få kunderna att verkligen förstå sin ekonomi. Veronica menar att det är viktigt att peppa sina kunder när det går bra i verksamheten och att också ge dem lite tips.

Man blir som en egen liten ekonomiavdelning för kunderna trots att man är konsult och trots att de inte har utrymme att anställa någon som jobbar med ekonomi. Jag brukar ofta åka ut till våra kunder för att hämta och lämna material istället för att posta. För då får man träffa dem ibland också.”

VH Ekonomi hjälper alla företag inom olika branscher och har bland annat kunder som jobbar inom Consulting, teknik, restaurang och handel. Som kund får man hjälp utefter sina behov och förutsättningar. Veronica tycker att det är som roligast att jobba när kunderna själva är drivna och vill få sin verksamhet att växa. Målet är att skicka rapporter som hjälper företaget att utvecklas och att finnas där som stöd när kunder vill bolla strategier.

Varför valde du CONVENDUM?

För Veronica är den stora fördelen med CONVENDUM (förutom det strategiska läget) att hon får mer tid att fokusera på sin verksamhet.

Dels är det bekvämligheten, jag brukar säga till mina kunder att de ska koncentrera sig på det de är bäst på. Och det känner jag själv att jag kan göra på CONVENDUM. Jag behöver liksom inte tänka på någonting eller styra upp någonting, allt finns redan klart.”

Sen så är de trevliga miljöerna också ett stort plus då hon upplever att hon blir inspirerad till att jobba när det är snyggt och rent runt omkring.

Om 5 år ser Veronica att VH Ekonomi har vuxit till 10 anställda på heltid. Målet är att bli en lite större byrå där alla som jobbar på företaget ska ha en och samma bild av hur man behandlar och jobbar med sina kunder. Att de bryr sig om sina kunder och de ska få kunden att förstå sitt bolags ekonomi.

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev