Office Management Stockholm

Vill du ha en helhetslösning för samordning, underhåll och optimering av arbetsplatsmiljön? Office Management innebär kort förklarat en smidigare och mer effektiv drift av ditt kontor.

Med service i världsklass kan vi på CONVENDUM ta hand om hela din kontorsdrift, så att du kan fokusera på er kärnverksamhet. Resultatet? Du kan arbeta mer produktivt och bygga ett ännu mer framgångsrikt företag.

Om du är ute efter en fullständig lösning som omfattar koordinering, skötsel och förbättring av din arbetsplats, erbjuder CONVENDUMs Office Management det optimala valet.

Fördelar med Office Management

Effektivitet på hög nivå: Slipp besväret med att hantera leverantörer och tjänster. Vi sköter allt, frigör din tid och optimerar dina resurser.

Exklusiva arbetsutrymmen: Utöver vår tjänst Office Management, får du också tillgång till över 1000 kontor, 200 mötesrum, lounger och caféer i städer som Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca. Alltid bekväma arbetsutrymmen för teamet och dina kunder.

Service utöver det vanliga: Med vår lösning representerar våra medarbetare ditt företag. Från mottagande av kunder i receptionen, till drift av lokaler, strävar vi hela tiden efter att överträffa dina förväntningar.

Kostnadseffektiv lösning: Det finns inga andra dolda avgifter eller kringkostnader. Hos oss ingår allt i priset och du vet således alltid vad du betalar för.

Kvalitet enligt CONVENDUM-standard: I vår strävan efter att skapa framtidens arbetsplats, är bara det bästa bra nog för oss. Vår höga standard säkerställs genom ett ständigt fokus på innovation och nära samarbeten med ledande underleverantörer.

 

Detta ingår

När du väljer CONVENDUM som kontorsoperatör tar vi hand om hela kontorsdriften, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Det skapar förutsättningar för dig och din organisation att arbeta mer produktivt och bygga ett ännu mer framgångsrikt företag.

Du får tillgång till:

 • IT- & SKRIVARTJÄNSTER
 • MAT & DRYCK
 • SOPHANTERING
 • STÄDNING
 • MÖTESTEKNIK
 • SÄKERHET
 • VAKTMÄSTERI
 • RECEPTION
 • COWORKING SPACES
 • KONTORSMATERIAL
 • FLYTTSERVICE
 • POST & GODS
 • VÄXTSERVICE
 • DOKUMENTHANTERING

Läs mer om vad vi erbjuder.

Samuel Daneberg

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Låt CONVENDUM bli din kompletta kontorspartner i Stockholm och upplev skillnaden av vår premiumservice.

Ta kontakt med oss idag och berätta om dina behov. Låt oss berätta mer om våra lösningar och tillsammans med dig hitta den bästa lösningen som tar ditt företag till en ny nivå.

Vanliga frågor och svar om Office Management Stockholm

Vem är Office Management för?

Office Management passar alla företag och frilansare som värdesätter effektivitet, professionalism och en bekymmersfri arbetsmiljö.

Tillsammans med dig ser vi till att skapa de bästa förutsättningarna för en dynamisk, flexibel och produktiv arbetsmiljö.

Vad ingår i Office Management?

När du väljer CONVENDUMs premiumlösning Office Management hjälper vi dig med allt –  hantering av leverantörer och tjänster kopplade till kontoret, medarbetare bistår med service och support i världsklass och representerar ditt företag på bästa sätt mot din kund

Du får också tillgång till alla våra kontor, mötesrum, lounger och caféer.

Vad kostar Office Management?

Vad det kostar beror på hur era specifika behov ser ut. Kontakta oss för mer information om priser och rådgivning.

Hur funkar Office Management?

När du väljer CONVENDUM som kontorsoperatör blir vi din partner inom kontor där all service som behövs ingår. Du och dina kollegor får dessutom tillgång till alla våra coworking spaces i Sverige och Spanien.

Vill du ha mer information? Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev