Flexibelt Office Management

Office Management handlar i grund och botten om att planera och hantera de administrativa och operativa funktionerna på ett kontor. När dessa processer effektiviseras kan företag spara tid, resurser och framför allt stärka sin position på marknaden. Resultatet? En bättre arbetsmiljö som främjar produktivitet och ökad nöjdhet.

För dig som söker en helhetslösning där både samordning, underhåll och optimering av arbetsplatsen ingår, är CONVENDUMs Office Management ditt bästa val. Låt oss berätta mer!

Skapa en attraktiv arbetsplats med Office Management

Hybridarbetet har kommit att ställa nya krav på dagens arbetsliv och hur vi organiserar våra arbetsplatser för att tillgodose olika behov – oavsett om man arbetar på plats och på distans.

Genom att välja CONVENDUMs Office Management får du till en flexibel lösning som inte bara underlättar den dagliga verksamheten, utan även lägger grunden för en inspirerande arbetsplats. Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa optimala förutsättningar för en arbetsmiljö som är såväl dynamisk som flexibel och produktiv. Kontakta oss för att utforska mer.

Flexibelt Office Management med dina behov i centrum

Spara tid, resurser och pengar

Hantera ett modernt kontor utan besvär. Med CONVENDUMs Office Management behöver du inte längre oroa dig för att hantera leverantörer och andra tjänster kopplade till kontorshyran. Vi tar hand om allt, vilket gör att du sparar både tid och resurser.

Med CONVENDUMs Office Management får du dessutom en kostnadseffektiv lösning utan dolda kostnader, vilket gör att du får full kontroll över din ekonomi utan överraskningar.

Exklusiva lokaler

När du köper CONVENDUMs premiumlösning Office Management får du och dina kollegor dessutom tillgång till alla våra coworking spaces. Vi har över 1000 kontor, 200 mötesrum, lounger och caféer i städer som Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca.

Service i världsklass

Medarbetare med fingertoppskänsla skapar en positiv arbetsplatsupplevelse, vilket i sin tur främjar produktivitet och tillfredsställelse.

Våra dedikerade medarbetare representerar ditt varumärke, tar hand om dina besökare och sköter dina lokaler. Från varma välkomnanden i receptionen, till att säkerställa att allt flyter på bakom kulisserna, strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna. Slipp småstrul och låt oss ta hand om detaljerna, så att du kan fokusera på den stora bilden.

Kvalitet enligt CONVENDUM-standard

Enbart det bästa är bra nog. Vi strävar efter att skapa framtidens arbetsplats. Därför håller vi oss ständigt uppdaterade med de senaste inom innovation och trender vad gäller kontorsmiljöer och service för att ligga i absolut framkant.

Genom vårt engagemang kan vi erbjuda lösningar av högsta kvalitet, vilket direkt återspeglas i den standard vi sätter för våra tjänster. CONVENDUM-standard helt enkelt! Av samma anledning samarbetar vi bara med de bästa underleverantörerna, vilka är omsorgsfullt utvalda. Vi ställer krav som är mycket höga och säkerställer på så sätt att alla tjänster som vi erbjuder uppfyller dem – både vad gäller kvalitet och pålitlighet.

Skalbarhet utan krångel

Traditionella kontorslösningar är ofta svåra att skala upp eller ner på grund av flera separata avtal och villkor, vilket många gånger medför onödiga kostnader.

Vi på CONVENDUM tar över kontakten med dina leverantörer och med hjälp av våra skaldriftsfördelar och vårt sätt att arbeta, förenklar vi för dig genom att samla alla kostnader till en och samma leverantör. Vi vill standarden för framtidens arbetsliv och visa riktningen framåt. Därför ser vi till att du hela tiden har en arbetsplats som är anpassad efter din verksamhet, så att din tillväxt är sömlös – utan krångel eller hinder längs vägen.

CONVENDUMs COMMUNITY

Kombinationen av våra öppna coworking spaces, dagliga frukostar och After Works varje vecka har skapat ett community som främjar spännande och flexibla samarbeten. Här kan våra medlemmar utbyta idéer och kunskap, prata om varandras produkter och tjänster samt hjälpa varandra och eventuellt hitta nya affärspartners.

Ellen Lindvall

Dina förmåner hos CONVENDUM

När du väljer CONVENDUM som kontorsoperatör tar vi hand om hela kontorsdriften, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Det skapar förutsättningar för dig och din organisation att arbeta mer produktivt och bygga ett ännu mer framgångsrikt företag.

Vad ingår?

 • IT- OCH SKRIVARTJÄNSTER
 • MAT & DRYCK
 • SOPHANTERING
 • STÄDNING
 • MÖTESTEKNIK
 • SÄKERHET
 • VAKTMÄSTERI
 • RECEPTION
 • COWORKING SPACES
 • KONTORSMATERIAL
 • FLYTTSERVICE
 • POST & GODS
 • VÄXTSERVICE
 • DOKUMENTHANTERING

Läs mer om vad vi erbjuder.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Låt CONVENDUM bli din kompletta kontorspartner i Stockholm och upplev skillnaden av vår premiumservice.

Ta kontakt med oss idag och berätta om dina behov. Låt oss berätta mer om våra lösningar och tillsammans med dig hitta den bästa lösningen som tar ditt företag till en ny nivå.

Vanliga frågor och svar om flexibelt Office Management

Vad är Office Management?

I Office Management ingår planering, organisering och hantering av de administrativa och operativa funktioner som rör ett kontor. Man brukar även prata om kontorsledning. När vi pratar om Office Management som en av CONVENDUMs produkter syftar vi till att du och dina medarbetare ska slippa tänka på kontorsdrift och allt som hör till. Istället ska ni helt kunna fokusera på företagets kärnverksamhet. Kontakta oss eller läs mer: “Vad är Office Management?“.

Hur fungerar Office Management?

CONVENDUMs Office Management innebär att vi flyttar in hos dig och tar över hela driften av kontoret genom vår premiumservice. Vi tar över kontakten med leverantörer och med hjälp av våra skaldriftsfördelar och vårt sätt att arbeta, förenklar vi för dig genom att samla alla kostnader till en och samma leverantör. Du får med andra ord en skräddarsydd All inclusive-lösning.

Vill du ha mer information? Kontakta oss eller läs mer: “Hur funkar Office Management?“.

Vad ingår i Office Management?

När du väljer CONVENDUMs premiumlösning Office Management hjälper vi dig med allt. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som inkluderar hantering av dina leverantörer och alla tjänster som är kopplade till ditt kontor, samt medarbetare som kommer och arbetar hos dig, bistår med service och support i världsklass och representerar ditt företag på bästa sätt mot din kund. Du får dessutom tillgång till alla våra kontor, mötesrum, lounger och caféer på de olika adresser som vi finns i både Sverige och Spanien.

Vad kostar Office Management?

Vad det kostar beror på hur era specifika behov ser ut. Kontakta oss och berätta mer om dina behov, så ger vi dig mer information om priser och rådgivning.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev