Office i centrala Stockholm? Självklart

Det är mycket möjligt att ett mindre företag kommer lansera nästa stora innovation. För att lyckas gäller det att investera i konkurrensförmånliga och strategiska lösningar. CONVENDUMs exklusiva officelösningar är ett steg i den riktningen.

Därför bör mindre organisationer finnas i Stockholm

Stockholm är en av de hetaste städerna i Europa. Här samlas dagligen internationella investerare och globala företag för att skala upp och utveckla sin verksamhet. För mindre eller nyetablerade startups kan det därmed vara ett globalt konkurrensmässigt avgörande att också finnas tillgänglig i Stockholm.

Alla väletablerade organisationer har i ett tidigt stadie börjat som ett småskaligt företag. Vi skulle därför inte bli förvånade om det är just ert företag som inom en snar framtid är hetast på marknaden. Utmaningen för många mindre företag är att de har svårt att etablera sig i lämpliga, attraktiva och centrala kontorslokaler som inte äter upp alla kapitaltillgångar. Fram tills nu. Vi på CONVENDUM är glada att kunna erbjuda exklusiva och kostnadseffektiva officelösningar som matchar alla moderna företagsbehov – även nyetablerade startups.

CONVENDUM – centrala kontor i Stockholm

Som medlem i CONVENDUMs flexibla community betalar du endast för den kontorsyta som du är i behov av. Signa upp er på ett eller flera av våra låsbara kontorsrum, arbeta i någon av våra lounges eller nätverka i något av våra coworking spaces. Ni har, precis som alla medlemmar på CONVENDUM, tillgång till alla sociala ytor, coworkingytor, konferens- och mötesrum, gym, takterrasser och välutrustade kök. De flexibla hyresvillkoren med korta uppsägningstider låter er verksamhet växa och förändras i ett högt tempo, oavsett om ni är i behov av fler eller färre medlemskap.

Lättillgängliga flexibla kontor

Som medlem i CONVENDUM bestämmer du själv vilken adress som du vill sitta på och när. Du kan därför välja att hålla i ett frukostmöte på Fleminggatan 18, lunchkonferens på Katarinavägen 15 och avsluta dagen på Västra Järnvägsgatan 3. Våra flexibla kontor finns i de flesta av Stockholms mest eftertraktade affärsdistrikt. Med närhet till city, tunnelbana, spårvagn och Slussen kommer ditt företag att vara lättillgängligt från hela världen.

Läs också: Fem fördelar med våra kontorslösningar

Vi erbjuder fördelaktiga kontorslokaler för små, medelstora och stora företag i Stockholm. För mindre och nyetablerade företag är det sociala nätverket med andra branscher, kapital och kunder i många fall avgörande för att nå upp till nästföljande mål. Våra  coworking spaces fungerar som en mötes- och kommunikationsplattform där ditt företag kan utvecklas genom samverkan, affärsmöjligheter och kunskapsutbyte med andra företag. Som medlem i CONVENDUM får ditt företag möjlighet att växa i en inspirerande och social arbetskontext.

Fokusera på din kärnverksamhet

Den fysiska arbetsmiljön är en perfekt plattform för utbyten av kunskaper eller skapandet av nya affärsmöjligheter. CONVENDUMSs heltäckande service gör att du kan lägga din tid där den verkligen behövs. Eftersom vi tar hand om all infrastruktur i lokalen får du lägre utgifter och mindre ansvar för viktiga kringtjänster. Vi ordnar nämligen med WiFi, skrivare, städning, reception och liknande. Alla våra lokaler är dessutom komplett inredda och sobert dekorerade med ergonomiska designermöbler.

CONVENDUMs internationella design och exklusiva officelösningar speglar helt enkelt er verksamhet och låter mindre eller nyetablerade företag ta nästa konkurrensförmånliga och strategiska karriärsteg.

 

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev