CONVENDUMs nya lokaler i Stockholm

Stockholm är en stad i ständig förändring. Nya lokaler måste uppföras för att kunna möta den ökade efterfrågan på moderna och flexibla kontorslösningar. På CONVENDUM är vi därför mycket glada över att snart erbjuda flera nya lokaler i Stockholm.

Nya lokaler – nödvändigt för att möta efterfrågan 

Ända sedan 80-talet har Stockholm stads befolkning ökat, och de senaste åren i rasande fart. Det gör Stockholm  till en av de fem snabbast växande regionerna i Europa, enligt Stockholms stad.

Den kraftiga tillväxten innebär att Stockholm är i ständig förändring på många plan. Det är inte bara bostäderna som måste bli fler, även antalet företagslokaler måste öka för att möta den ökade efterfrågan på moderna och flexibla kontorslösningar i Stockholm. Enligt undersökningen Nordic Outlook är det vad som är mest eftersökt bland dagens organisationer.

I och med att efterfrågan på kontor ökat i en rasande fart, har fastighetsägare och andra kontorsaktörer fått svårt att tillgodose behovet tillräckligt snabbt. Det har resulterat i en alarmerande brist på kontor, samtidigt som priserna har skjutit i höjden.

På CONVENDUM är vi därför mycket glada över att kunna erbjuda tiotalet moderna och kostnadseffektiva Coworking spaces som lämpar sig utmärkt för både små, medelstora och stora organisationer. Nya lokaler är också planerade och etableras kontinuerligt de kommande åren.

En presentation av våra nya lokaler i Stockholm

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces i centrala affärsdistrikt. Synonymt för våra etableringar är att de kombinerar premiumkontor, aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms på ett smakfullt sätt.

Genom att teckna ett medlemskap hos CONVENDUM får du tillgång till alla våra etablerade och kommande Coworking spaces i både Stockholm och Göteborg. Det personliga CONVENDUM-kortet ger dig access till alla center och tillhörande bekvämligheter.

Nedan kan du läsa om våra nya lokaler.

Katarinavägen 15

Som en del av Slussens modernisering öppnade vi i april upp dörrarna till Södermalms första Coworking space. Beläget i det ikoniska Glashuset kan företag i alla storlekar dra nytta av 5 000 kvm av kombinerade premiumkontor, öppna coworkingytor, lounge, mötes- och konferensrum med mera.

Genom att flytta verksamheten till vårt Coworking space i Glashuset får du tillgång till en professionell all-inclusive arbetsplats i centrala Stockholm. Läs mer om våra kontorslokaler på Katarinavägen 15.

Fleminggatan 18

I och med vår etablering i den välkända byggnaden Brädstapeln har vi glädjen att öppna upp vårt första Coworking space i hjärtat av Kungsholmen.

Självfallet hittar du även här alla de bekvämligheter som kännetecknar våra moderna kontorslösningar. Den vackra omgivningen i kombination med närheten till Stockholms centralstation gör att såväl arbets- som privatlivet blir enklare. Läs mer om vårt Coworking space på Fleminggatan 18.

Nybrogatan 17 

I det ikoniska Astoriahuset på Östermalm öppnar vi snart upp dörrarna till ett nytt Coworking space som kombinerar coworking, private office och lounge i en avslappnad och representativ miljö. Läs mer om vårt kommande Coworking space på Nybrogatan 17.

Rissneleden 14

Med perfekt läge i Sundbybergs nya stadsdel Umami Park öppnar vi snart upp dörrarna till vårt nya koncept Big Office. Konceptet vänder sig till större företag med minst 50 anställda. De nya lokalerna återfinns i tre huskroppar och ger plats åt kontor, coworkingytor samt konferens- och mötesrum.

Missa inte vår tidigare artikel där vi berättar hur Big Office ersätter kontorshotell i Sundbyberg. Få ytterligare information om vårt kommande Coworking space på Rissneleden 14.

Genom att flytta verksamheten till någon av våra nya lokaler i Stockholm kan du förvänta dig en modern, flexibel och kostnadseffektiv kontorslösning som passar företag i alla storlekar. Boka en visning via kontaktformuläret, ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88 eller använd vår chattfunktion.

 

 

 

 

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev