nya lokaler stockholm

CONVENDUMs nya lokaler i Stockholm


Stockholm är en stad i ständig förändring. Nya lokaler måste som exempel uppföras för att kunna möta den ökade efterfrågan på moderna och flexibla kontorslösningar. På CONVENDUM är vi därför mycket glada över att snart kunna erbjuda flertalet nya lokaler i Stockholm!

Nya lokaler – nödvändiga för att möta efterfrågan 

Ända sedan 80-talet har Stockholm stads befolkning ökat, varav ökningen under de senaste åren gått i rasande fart. Något som gör det till en av de fem snabbast växande regionerna i Europa, enligt Stockholms stad.

Den kraftiga tillväxten innebär att Stockholm är i ständig förändring på samtliga plan. Det är inte enbart bostäderna som måste bli fler. Även antalet företagslokaler måste öka för att kunna möta den ökade efterfrågan på moderna och flexibla kontorslösningar i Stockholm, vilket enligt undersökningen Nordic Outlook är vad som är mest eftersökt bland dagens organisationer.

I och med att efterfrågan på kontor ökat i en rasande fart, har nämligen inte fastighetsägare och andra kontorsaktörer lyckats tillgodose behovet och efterfrågan tillräckligt snabbt. Något som har resulterat i en alarmerande brist på kontor samtidigt som priserna för dessa har skjutit i höjden.

På CONVENDUM är vi därför mycket glada över att kunna erbjuda tiotalet moderna och kostnadseffektiva Coworking spaces som lämpar sig utmärkt för både små, medelstora och stora organisationer. Nya lokaler är dessutom planerade och etableras kontinuerligt de kommande åren!

En presentation av våra nya lokaler i Stockholm

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces i centrala affärsdistrikt. Synonymt för våra etableringar är att de kombinerar premiumkontor, aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms på ett smakfullt sätt.

Genom att teckna ett medlemskap hos CONVENDUM får du tillgång till samtliga av våra etablerade och kommande Coworking spaces i såväl Stockholm som Göteborg. Det personliga CONVENDUM-kortet ger dig access till samtliga center och tillhörande bekvämligheter.

Nedan hittar du några av våra nya lokaler:

Katarinavägen 15

Som en del av Slussens modernisering öppnade vi i april upp dörrarna till Södermalms första Coworking space. Beläget i det ikoniska Glashuset där företag i alla storlekar kan dra nytta av 5 000 kvm av kombinerade premiumkontor, öppna coworkingytor, lounge, mötes- och konferensrum med mera.

Genom att flytta verksamheten till vårt Coworking space i Glashuset får du tillgång till en professionell arbetsplats med all-inclusive i centrala Stockholm. Läs mer om våra kontorslokaler på Katarinavägen 15 och dess bekvämligheter.

Fleminggatan 18

På samma sätt som vi i april öppnade upp Södermalms första Coworking space, gör vi nu detsamma på Kungsholmen. I och med vår etablering i den välkända byggnaden Brädstapeln har vi glädjen att öppna upp vårt första Coworking space i hjärtat av Kungsholmen.

Självfallet hittar du även här alla de bekvämligheter som kännetecknar våra moderna kontorslösningar. Den vackra omgivningen i kombination med närheten till Stockholm centralstation gör att såväl arbets- som privatlivet blir enklare. Läs mer om vårt Coworking space på Fleminggatan 18.

Nybrogatan 17 

I det ikoniska Astoriahuset på Östermalm öppnar vi snart upp dörrarna till ett nytt Coworking space som kombinerar coworking, private office och lounge i en avslappnad och representativ miljö. Läs mer om vårt kommande Coworking space på Nybrogatan 17.

Rissneleden 14

Med perfekt läge i Sundbybergs nya stadsdel Umami Park öppnar vi snart upp dörrarna till vårt nya koncept Big Office, vilket vänder sig till större företag med minst 50 anställda. De nya lokalerna återfinns i tre huskroppar och ger plats åt kontor, coworkingytor samt konferens- och mötesrum.

Missa inte vår tidigare artikel där vi berättar hur Big Office ersätter kontorshotell i Sundbyberg. Få ytterligare information om vårt kommande Coworking space på Rissneleden 14.

Genom att flytta verksamheten till någon av våra nya lokaler i Stockholm kan du förvänta dig en modern, flexibel och kostnadseffektiv kontorslösning som passar företag i alla storlekar. Boka en visning via kontaktformuläret, ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88 eller använd vår chattfunktion.