Nätverka i ett digitalt community

Att skapa en gemenskap och nätverka i ett större sammanhang har det senaste året varit en i princip omöjlighet ur ett fysiskt perspektiv. Framförallt har mindre bolag och egenföretagare fått det svårare hitta och skapa nya kontakter utanför det egna nätverket.

Den världsomspännande pandemi har påskyndat den digitala utvecklingen ytterligare. En del som har utvecklats är den digitala världen med virtuella kontor då andelen människor som arbetar hemifrån är så pass många. Att spendera så pass mycket tid hemma kan påverka ens kontaktnät negativt. Ett digitalt community är ett hjälpmedel för att hjälpa individer och bolag upprätthålla dessa.

”Genom att skapa ett digitalt community och virtuella kontor som attraherar bolag inom många olika branscher skapar stora möjligheter att hitta nya samarbeten bolag sinsemellan. Det innebär att det inte nödvändigtvis enbart behöver ske inom ett geografiskt område som exempelvis Stockholm utan även runtom i olika delar av landet eller världen” – Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

Oavsett hur världen och situationen ser ut kommer det alltid vara viktigt att kunna kommunicera med andra för inspiration eller för rena kunskapsutbyten sinsemellan. En interaktiv plattform skapar nya möjligheter för alla Coworking-aktörer att bygga ut sin kundbas genom att rikta in sig på de bolag som inte längre är i behov av en fysisk arbetsplats.

”Dels är det den sociala aspekten genom att bygga personliga nätverk men även möjligheten att dela med sig av sin eller få hjälp av andras expertiser. Genom att kunna kontakta andra bolag som sitter i samma kontext och skriva inlägg kan bolagen effektivt nyttja den stora andelen medlemmar som huserar på flera Coworking spaces” – Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

När fler och fler arbetar hemma har det dykt upp möjligheter att hyra in sig på virtuella kontor hos olika aktörer. Det innebär ett medlemskap som inte ger tillgång till en fysisk yta utan till ett digitala community samt i vissa fall en app med olika typer av erbjudanden som ingår i ett traditionellt kontorsmedlemskap. I takt med att fler har sökt lösningar på nya problem dyker nya behov upp och just ett av dessa är att kunna kommunicera med andra medlemmar som hyr in sig.

”Det blir otroligt viktigt att utveckla den digitala plattformen och kunna erbjuda flertal erbjudanden, rabatt på mötesrum samt möjligheten att ta kontakt med resterande medlemmar. Behöver du exempelvis hjälp med att bygga en hemsida men inte har en anställd inom bolaget för den typen av uppgifter ska du enkelt kunna hitta människor med den kunskapen. Ju fler medlemmar ett digitalt community har desto värdefullare och kraftfullare blir det” – Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagslägenheter. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev