Mycket mer än lägenhetshotell i Stockholm

Långa hotellvistelser blir onödigt dyra. Privat andrahandsuthyrning är ett minst sagt krångligt alternativ. Och att köpa en eller flera företagslägenheter är ett stort steg som innebär stora kostnader. Om du istället väljer CONVENDUM Living får du premiumboende på ett exklusivt lägenhetshotell i Stockholm.

Vår kombination av lägenhet, hotell och kontor ger dig och dina medarbetare bostäder att trivas i. Oavsett om du ska vistas i huvudstaden under en kortare period eller söker en långsiktig lösning är CONVENDUM Living något du inte ska missa.

Lägenhetshotell med nära till allt i Stockholm

Vårt unika koncept heter CONVENDUM Living. Det påminner om ett lägenhetshotell i Stockholm, men erbjuder premiumboenden utöver det vanliga. Om du någon gång har varit på ett av våra Coworking spaces så vet du redan att vi håller en hög standard vad gäller atmosfär, service och community. Och att vi erbjuder internationell design i representativa miljöer, där det är enkelt att få mycket gjort och trivas.

Vårt syfte med coworking är att göra det enkelt för dig att lägga fullt fokus på kärnverksamheten medan vi ordnar det praktiska kring lokalerna. Precis så har vi tänkt även med boende, i och med det förhöjt CONVENDUM Living i Stockholm till något mycket mer än lägenhetshotell.

Du som bor här får en egen lägenhet med alla bekvämligheter. Som kök, porslin och badrum. Men du får också mycket mer än det praktiska. Till exempel inredning som håller en god internationell standard. Utöver lägenheten ingår även ett medlemskap på vår coworking och tillgång till omfattande gemensamma ytor. Perfekt för dig som är ny i staden och vill skapa nya kontakter för både affärer och socialt umgänge.

Våra boenden ligger antingen i anslutning till eller nära ett Coworking space, där du kan ta för dig av den dagliga frukosten, mingla på veckovisa afterwork och jobba i en aktivitetsbaserad planlösning. Här finns även gym, caféer och restauranger.

Du som bor på CONVENDUM Living får bland annat:

• Fullt utrustad premiumlägenhet med all-inclusive service i boendefrågor
• Tillgång till Coworking space på alla våra adresser
• Möjlighet att hyra egna kontorsrum
• Bemannad reception
• Lounger med bekväm möblering
• Caféer och restauranger
• Gym
• Daglig frukost och veckovis after work
• Snabbt och pålitligt wifi i lägenheten och delade ytor

Coworking och lägenhetshotell gör boendet till en möjlighet

Våra boenden är en sorts hybrid mellan hotell, lägenhet och kontor. Upplägget är utformat som ett heltäckande alternativ till lägenhetshotell i Stockholm för företag men även privatpersoner. Du får premiumboenden, korta avstånd med kommunaltrafik eller bil, anslutning till coworking och fullservice från en leverantör som alltid är enkel att få tag på.

Varje gång du vill boka boenden med hög kvalitet kan vi stå till tjänst. Oavsett om du bara behöver boende vid enstaka tillfällen eller om det är något din verksamhet kräver regelbundet.

Med andra alternativ kan kostnaderna rusa iväg och den som bokar behöver lägga mycket tid på administration. Men med CONVENDUM kan du alltid känna dig trygg i att vi löser situationen på ett sätt som är enkelt att hantera för dig och företaget. Och dessutom ger dina medarbetare det trevliga premiumboende som de förtjänar.

Om en eller flera av dina medarbetare på företaget reser ofta kan turerna börja kännas som en börda, snarare än en kul och inspirerande upplevelse. Genom att erbjuda premiumboenden visar du att du värderar deras insats och resorna förknippas med något positivt. På så sätt ser du till att ditt företag sticker ut från mängden av andra arbetsgivare.

Boka premiumboende på lägenhetshotell i Stockholm

Är du intresserad av boende på våra lägenhetshotell i Stockholm så snart som möjligt? Eller vill du etablera kontakt inför att det kanske kommer behövas framöver?

Vi hjälper gärna till att ordna tillfälligt eller långsiktigt boende i Stockholm. Utan långa väntetider och onödigt krångel naturligtvis. Läs mer om CONVENDUM Living i Stockholm eller använd formuläret här på sidan för att kontakta oss direkt.

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Följ oss på Facebook, LinkedIn, Instagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev