My Magnusson – Årets bemötandestjärna

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

My Magnusson utnämndes till Månadens bemötandestjärna av Inspirationslyftet, i stark konkurrens från hela landet. I finalen som avgjordes idag vann My Magnusson tävlingen om att bli Årets bemötandestjärna. Stort grattis!

My Magnusson är för närvarande platschef på CONVENDUM Rissneleden 10 och CONVENDUM Västra Järnvägsgatan 3 i Sundbyberg. En mer värdig vinnare får man leta efter:

Motiveringen lyder:

Vi vill nominera My Magnusson. My har i ett par år bemött samtliga gäster till Convendums enhet på Regeringsgatan 48 där vi satt i drygt fem år. Hon är en superstjärna! Tänker alltid ett antal steg före, ser till att ha relevant information inför varje möte, tar egna professionella och uppskattade initiativ och kan ta den mest seniora sura gubbe som den spralligaste och mest nervösa besökaren på ett naturligt sätt. Hon kan namnet på varenda besökare och de som kommer tillbaka veckor eller månader senare har hon järnkoll på om de sist hade en espresso, cappuccino, en kopp te eller vatten. Bara vi tänker på henne blir vi glada. Att en så ung person som My på att så naturligt och imponerande sätt bemöter varje besökare är en stor bedrift som få, med betydligt mer erfarenhet, skulle klara. Hon är outstanding! En sann bemötandestjärna!

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

*” anger obligatoriska fält