My Magnusson är månadens “Bemötandestjärna”


My Magnusson har utnämns till månadens “Bemötandestjärna” av Inspirationslyftet, i stark konkurrens från hela landet. My Magnusson är för närvarande platschef på CONVENDUM Rissneleden 10 i Sundbyberg. En mer värdig vinnare får man leta efter, vid årsskiftet kommer My Magnusson tävla om att bli årets “Bemötandestjärna”.

Motiveringen lyder:

Vi vill nominera My Magnusson. My har i ett par år bemött samtliga gäster till Convendums enhet på Regeringsgatan 48 där vi satt i drygt fem år. Hon är en superstjärna! Tänker alltid ett antal steg före, ser till att ha relevant information inför varje möte, tar egna professionella och uppskattade initiativ och kan ta den mest seniora sura gubbe som den spralligaste och mest nervösa besökaren på ett naturligt sätt. Hon kan namnet på varenda besökare och de som kommer tillbaka veckor eller månader senare har hon järnkoll på om de sist hade en espresso, cappuccino, en kopp te eller vatten. Bara vi tänker på henne blir vi glada. Att en så ung person som My på att så naturligt och imponerande sätt bemöter varje besökare är en stor bedrift som få, med betydligt mer erfarenhet, skulle klara. Hon är outstanding! En sann bemötandestjärna!

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.


Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se