motesrum stockholm city

Moderna mötesrum i Stockholm City


Att kunna genomföra affärsrelaterade möten i en modern och representativ miljö är för många organisationer viktigt. För att underlätta för deltagarna brukar även ett centralt läge med goda kommunikationsmöjligheter efterfrågas. På CONVENDUM är vi glada över att kunna erbjuda flertalet moderna mötesrum i Stockholm city!

Mötesrum i Stockholm med designinredning, smidig service och allt på plats. Vad skulle det göra för din vardag? 

Att kunna genomföra möten i en modern och representativ miljö är centralt för många organisationer. Här görs ett första intryck, avtal skrivs och förtroenden byggs. Därför är det värdefullt att kunna bjuda in till lokaler som ser lika professionella ut som du är i ditt arbete. 

När du bokar ett mötesrum hos CONVENDUM i Stockholm lyfter du en tyngd från dina egna axlar. Vi löser allt det praktiska kring lokal, teknik och service. Medan du kan fokusera på vad mötet ska handla om och vara fullt närvarande under genomförandet. För att underlätta för deltagarna brukar centralt läge med goda kommunikationsmöjligheter vara en stor fördel. Välkommen till moderna mötesrum hos CONVENDUM i Stockholm City!

Mötesrum mitt i Stockholm

CONVENDUM har ett stort utbud av mötes- och konferensrum i varierade storlekar mitt i Stockholm City. Här finns lokaler som passar för möten med en handfull deltagare – eller hundratals. Utöver rum med plats för alla garanterar vi alltid hög service, god mat och vackra omgivningar. 

Tack vare de centrala lägena är det enkelt att komma fram till oss. Medan tunnelbana, pendeltåg och bussar tilltalar lokala deltagare kan internationella gäster smidigt ta sig till och från Arlanda flygplats på ynka 20 minuter. 

Våra lokaler med mötesrum ligger i områden i Stockholm med gott om restauranger, hotell, reseknytpunkter och affärsdistrikt nära intill. Därför är inte bara transporten smidig. Det är lika enkelt att hitta ett bra ställe att bo på under en kortare vistelse i Stockholm. Och att ta med deltagare på lunch eller middag. Här i Stockholm City finns förstklassiga restauranger med smaker från världens alla hörn. 

 

Våra mötesrum i Stockholm City

På CONVENDUM erbjuder vi ett stort utbud av mötesrum att hyra i Stockholm. Med centralt belägna anläggningar som är utrustade med den senaste tekniken och fyllda med internationell stilsäker design är våra lokaler ett attraktivt val.

Västra Järnvägsgatan 3 

Med ett oslagbart läge mitt emot Centralstationen hittar du vårt toppmoderna Coworking space som inrymmer flertalet mötesrum i varierande storlekar. Här finns två större mötesrum med plats för upp till 8 personer, samt ett stort antal mindre samtalsrum för 2 personer, att tillgå.

Mötesrummen på Västra Järnvägsgatan lämpar sig utmärkt för dig som önskar att genomföra ett mindre möte och prioriterar närhet till flertalet kommunikationsmöjligheter som tunnelbana, buss, pendeltåg, Arlanda Express och Flygbussarna.

Läs mer om våra mötesrum på Västra Järnvägsgatan 3. 

Jakobsbergsgatan 16

Bara ett stenkast från Östermalmstorgs tunnelbanestation huserar våra nyrenoverade och moderna mötesrum på Jakobsbergsgatan 16. Här återfinns tre mötesrum med plats för upp till 8 personer respektive ett större rum med plats för upp till 16 personer.

Till Jakobsbergsgatan tar du och dina deltagare er enkelt genom en promenad från Centralstationen eller också med en två minuters tunnelbaneresa. Perfekt om du önskar att genomföra ett lite större möte i trevlig omgivning.

Läs mer om våra mötesrum på Jakobsbergsgatan 16.

Regeringsgatan 52

I direkt anslutning till Stureplan hittar du våra moderna mötesrum med plats för allt ifrån 4 till 50 personer. Det större rummet kan dessutom möbleras på en mängd olika sätt, vilket gör att den lämpar sig utmärkt för såväl möten och presentationer som mingel och workshops.

Läs mer om våra mötesrum på Regeringsgatan 52.

Regeringsgatan 48

Bara en bit därifrån, precis ovanför MOOD-gallerian, hittar du flertalet moderna och professionella mötesrum med plats för upp till 4 personer. Perfekt om du önskar att genomföra ett mindre möte i en internationell och representativ miljö.

Läs mer om våra mötesrum på Regeringsgatan 48.

Regeringsgatan 30

Mitt emot det ikoniska shoppingcentret NK hittar du flertalet rymliga mötes- och konferenslokaler med plats för upp till 150 personer. Regeringsgatan 30 har möjlighet att erbjuda konferensrum som rymmer 100, 130 respektive 150 deltagare. I och med att de kan möbleras på många olika sätt lämpar de sig också utmärkt för mingel, workshops och liknande.

Läs mer om våra mötesrum på Regeringsgatan 30.

Vasagatan 16 

I hjärtat av Stockholm city, bara en bit från Centralstationen, återfinns CONVENDUM`s flaggskepp. Här är möjligheterna oändliga i och med de många toppmoderna mötes- och konferensrummen vilka rymmer allt ifrån 2 till 150 personer.

Läs mer om våra mötesrum på Vasagatan 16.

Strandvägen 1

På den anrika adressen Strandvägen 1, ett stenkast från Östermalms hjärta, hittar du vår mest karaktäristiska enhet. Här återfinns tre mötesrum vilka alla har sin egna unika stil. Detta inkluderar ett mötesrum med plats för upp till 12 personer, en exklusiv biosalong med plats för upp till 16 personer, samt en musikstudio med plats för upp till 5 personer.

Läs mer om våra mötesrum på Strandvägen 1.

Om du önskar att hyra ett mötesrum i Stockhom city är CONVENDUM ett attraktivt val. Med moderna lokaler i varierande storlekar och tillgång till förstklassig service, mat och dryck, ser vi till att ge ditt möte bästa möjliga förutsättningar!