Moderna mötesrum i Stockholm City

Möjligheten att hålla möten i moderna och representativa miljöer är viktigt för många företag, där lokalerna gärna ska ha ett centralt läge med bra kommunikationer. På CONVENDUM är vi glada över att kunna erbjuda ett stort utbud av moderna konferenslokaler och mötesrum i Stockholm City.

Vad du än behöver har CONVENDUM något att erbjuda, oavsett vision och önskemål. Mötesrum i Stockholm City med modern design, smidig service och allt på plats – vi finns i de centrala delarna av stan, precis där du önskar boka mötesrum. Hos oss kan du enkelt boka det som passar dig bäst.

Samuel Daneberg

Karaktäristiska lokaler som speglar din verksamhet

Här gör du ett första intryck, skriver avtal och bygger förtroenden. Det är i ett mötesrum som viktiga beslut ofta fattas och därför är det värdefullt att kunna bjuda in till miljöer som speglar dig och din verksamhet, oavsett om det gäller interna möten med medarbetare eller externa möten med kunder.

Mötesrum med goda kommunikationer i centrala Stockholm

Med våra mötesrum i Stockholm City kan vi erbjuda lokaler med ett centralt läge som har nära och goda kommunikationer, vilket underlättar för samtliga deltagare att ansluta från olika håll. Oss är det alltid enkelt att hitta till.

Medan tunnelbana, pendeltåg och bussar gör det enkelt för lokala deltagare kan även internationella gäster smidigt ta sig till och från Arlanda flygplats på bara 20 minuter med Arlanda Express.

Vi löser lokal, teknik och service inför ditt möte

När du bokar ett mötesrum hos oss på CONVENDUM i Stockholm City lyfter du en tyngd från dina egna axlar. Vi löser allt det praktiska kring lokal, teknik och service medan du kan fokusera och vara närvarande.

Vi ser till att du får dina behov tillgodosedda på bästa sätt. Detta är perfekt för dig som söker efter ett professionellt bemötande att lita på där du kan luta dig tillbaka och koncentrera dig på de olika möten eller den konferens du står inför. Vi tar helt enkelt hand om allt annat.

Utöver det praktiska vi löser åt dig, har vi också sett till att du kan arbeta bekvämt. Alla våra kontorsrum är inredda med elegant inredning och ergonomiska möbler, för att du och dina deltagare ska känna er tillfreds under mötets gång utan onödiga störningsmoment eller avbrott. Oavsett om det handlar om en dag med några få möten eller en heldag för konferens, utlovar vi stilrena och komfortabla rum och lokaler efter de behov som finns.

Mötesrum mitt i Stockholm

På CONVENDUM har vi ett stort utbud av mötes- och konferensrum i varierande storlekar mitt i Stockholm City. Vi har flera lokaler som passar för möten med allt från ett fåtal deltagare, till hundratals personer. Utöver rum med centralt läge och plats för alla garanterar vi alltid hög service, god mat och vackra omgivningar i behaglig miljö.

Genom att välja något av våra mötesrum i Stockholm City finns möjligheten till miljöbyte bara runt hörnet. Spendera arbetsdagen produktivt för att sedan ta en sväng med deltagarna på Stureplan. Skapa bättre relationer till dina kollegor eller varför inte skapa kontakter med nya personer? I centrala Stockholm kan nya visioner födas och företag blomstra.

Lokaler i Stockholm City med det bästa läget

Med oss hittar du enkelt det du söker och mer därtill. Våra kontorslokaler och mötesrum ligger i områden i Stockholm där det finns gott om förstklassiga restauranger med bra mat och smaker från världens alla hörn, hotell där du kan boka rum för övernattning, reseknytpunkter för enkla resor och affärsdistrikt nära intill. Vad mer kan man egentligen önska sig?

Lika enkelt som det är att hitta ett bra ställe att bo på under en kortare vistelse i Stockholm, är det precis lika smidigt om du vill ta med deltagare på lunch eller middag efter en gemensam konferens. Därför är inte bara transporten smidig när du bokar mötesrum i centrala Stockholm hos oss på CONVENDUM.

Låt dig inspireras av den arbetsmiljö och de möjligheter vi erbjuder och kombinera arbete med de fantastiska upplevelser som finns i närheten av våra lokaler.

Vi erbjuder mötesrum som passar dina behov

Vill du boka ett mötesrum i Stockholm City för en halv eller en hel dag, har vi garanterat lokaler och rum att erbjuda som passar dina behov – från små rum för 2 personer, till lokaler för stora event. Skulle du vilja möblera om en lokal utefter specifika önskemål, kan vi givetvis lösa det tillsammans. Framför gärna dina idéer och önskemål, så tar vi hand om dig.

Hos oss erbjuds du en mängd lokaler där du kan hitta en den perfekta platsen att arbeta på och skapa storslagna resultat. När du väljer CONVENDUM blir dagen funktionell, upplyftande och effektiv för dig och alla de personer som deltar.

Våra mötesrum i Stockholm City

Med centralt belägna anläggningar som är utrustade med den senaste tekniken och fyllda med internationell stilsäker design är våra lokaler ett attraktivt val. Med de bästa alternativen för konferenser, stort utbud för sociala äventyr och fenomenal service skapar vi den känsla du eftersöker.

Västra järnvägsgatan 3

Med ett oslagbart läge mittemot Centralstationen i Stockholm hittar du vårt toppmoderna Coworking space med flera mötesrum i varierande storlekar. Här finns två större mötesrum med plats för upp till 8 personer, samt många mindre samtalsrum för 2 personer.

Mötesrummen på Västra Järnvägsgatan har stora fönster med stort ljusinsläpp. Dessa rum lämpar sig utmärkt för dig som önskar att genomföra ett mindre möte och prioriterar närhet till kommunikationsmöjligheter som tunnelbana, buss, pendeltåg, Arlanda Express och Flygbussarna. Du har även nära till City som ligger endast en kort promenad bort.

Läs mer om våra mötesrum på Västra Järnvägsgatan 3. 

Vasagatan 16 

I hjärtat av Stockholm City, bara ett stenkast från Centralstationen, hittar du vårt flaggskepp. Här är möjligheterna oändliga i och med de många toppmoderna mötes- och konferensrummen som rymmer allt från 2 till 150 personer.

Läs mer om våra mötesrum på Vasagatan 16.

Mötesrum Kungsholmen

Strandvägen 1

På den anrika adressen Strandvägen 1, ett stenkast från Östermalms hjärta, hittar du vår mest karaktäristiska enhet. Här finns tre mötesrum, vilka alla har sin egna unika stil. Detta inkluderar ett mötesrum med plats för upp till 12 personer, en exklusiv biosalong med plats för upp till 16 personer, samt en musikstudio med plats för upp till 5 personer.

Läs mer om våra mötesrum på Strandvägen 1.

Konferens Östermalm

Om du önskar att hyra ett mötesrum eller konferenslokaler i Stockholm City erbjuder vi på CONVENDUM ett tilltalande utbud med attraktiva adresser. Med moderna mötesrum i varierande storlekar och tillgång till förstklassig service, samt mat och dryck i perfekt läge, ser vi till att ge ditt möte bästa möjliga förutsättningar. Boka enkelt direkt här på hemsidan eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Boka visning

Vill du se våra lokaler innan du bestämmer dig, är du naturligtvis välkommen att boka en visning hos oss på CONVENDUM. Kontakta oss via telefon, e-post eller genom att fylla i formuläret intill.

Varmt välkommen till oss på CONVENDUM. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Kontorsplats Stockholm city

Vanliga frågor om våra mötesrum Stockholm City

Vad kostar ett medlemskap och vad ingår?

Ett medlemskap hos CONVENDUM innebär många förmåner för dig. När du blir medlem hos oss är ditt medlemskap personligt och du har då tillgång till alla våra moderna Coworking spaces, oavsett vart i Stockholm City du befinner dig.

Förmåner som ingår i vårt medlemskap är bland annat:

 • Coworking
 • Lounge
 • Frukost
 • Bemannad reception
 • Gym
 • WiFi
 • Skrivare
 • Medlemsapp
 • Kontorsmöbler
 • Företagsadress
 • After Work

Genom ett medlemskap slipper du också tänka på mindre roliga saker som exempelvis elektricitet, vatten, möbler, kontorsdrift och konferensteknik. Vi erbjuder dig kort och gott en kostnadseffektiv lösning där du dessutom slipper kostsamma kringtjänster.

Vad kostar det att hyra eget kontorsrum?

Vill du boka ett kontorsrum och hyra under en längre tid hos oss, gör vi en individuell utformning av vad som lämpar sig för dig och ditt företag. Med varierande storlekar på våra bekvämt utrustade kontorsrum ser vi till att du lyckas hitta det som uppfyller de behov och önskemål du har. I takt med att din verksamhet växer, ser vi till att anpassa oss efter nya anspråk.

I samband med att vi skräddarsyr kontorslösningar varierar priserna baserat på det du söker efter. Kontakta oss gärna gällande dina önskemål, så tar vi det därifrån och levererar den bästa möjliga lösningen åt dig.

Vart finns CONVENDUMs lokaler?

Våra lokaler är belägna i de mest centrala delarna av Stockholm på högt uppskattade adresser, men du kan också hitta oss i andra städer. Vi etablerar kontinuerligt nya lokaler med Coworking spaces som ligger i fantastiska områden nära allt du behöver och mer.

Du hittar oss i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca.

Vilka öppettider gäller?

Vi är medvetna om att inte alla föredrar att jobba just 09-17, måndag till fredag. Därför är våra kontorshotell tillgängliga 24/7 för att du ska kunna använda kontoret när du behöver – utan tidsbegränsningar.

Mellan kl. 08.00-17.00 alla helgfria dagar är våra Coworking spaces bemannade. Vår personal är närvarande för dig som är medlem, och dina besökare, under dessa timmar för allt ni behöver.

Kan man boka en visning?

Det går jättebra att boka en visning hos oss. Du är välkommen till att kolla på de mötesrum och lokaler vi erbjuder, då detta ger dig chansen att se vilken lokal som skulle passa dig bäst och hur vi kan stötta dig.

Kontakta oss gärna om du vill boka in en visning av någon av våra lokaler i Stockholm City eller någon annan stad.

Vilka möjligheter finns för samarbeten?

Det finns stor potential för samarbeten med oss på CONVENDUM. Är du intresserad av detta, och vill framföra ett anbud, är du välkommen att höra av dig till oss via e-post på info@convendum.se.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev