motesrum stockholm city

Moderna mötesrum i Stockholm city


Att kunna genomföra affärsrelaterade möten i en modern och representativ miljö är för många organisationer viktigt. För att underlätta för deltagarna brukar även ett centralt läge med goda kommunikationsmöjligheter efterfrågas. På CONVENDUM är vi glada över att kunna erbjuda flertalet moderna mötesrum i Stockholm city!

Stockholm city – en perfekt plats för möten

Oavsett om du planerar ett stort eller litet möte med lokala eller internationella deltagare, är Stockholm city en perfekt plats för detta. Tack vare det centrala läget finns det exempelvis goda kommunikationsmöjligheter för såväl lokala som influgna deltagare. Medan tunnelbana, pendeltåg och bussar tilltalar lokala deltagare kan internationella gäster smidigt ta sig till och från Arlanda flygplats på ynka 20 minuter.

Stockholm city bjuder även på andra fördelar som förstklassig restauranger med smak från världens alla hörn. Även utbudet av mötes- och konferensrum i varierande storlekar är här stort. Oavsett om du önskar att genomföra ett möte med en handfull eller hundratals deltagare.

Våra mötesrum i Stockholm city

På CONVENDUM erbjuder vi ett stort utbud av mötes- och konferensrum i Stockholm. Med centralt belägna anläggningar som håller en internationell stilsäker design och som är utrustade med den senaste tekniken, är CONVENDUM ett attraktivt val om du önskar att hyra mötesrum i Stockholm city.

Våra mötes- och konferensrum finns tillgängliga i en mängd olika storlekar och rymmer såväl tiotals som hundratals besökare. Utöver detta garanterar vi alltid hög service, god mat och vackra omgivningar.

Västra Järnvägsgatan 3 

Med ett oslagbart läge mitt emot Centralstationen hittar du vårt toppmoderna Coworking space som inrymmer flertalet mötesrum i varierande storlekar. Här finns två större mötesrum med plats för upp till 8 personer, samt ett stort antal mindre samtalsrum för 2 personer, att tillgå.

Mötesrummen på Västra Järnvägsgatan lämpar sig utmärkt för dig som önskar att genomföra ett mindre möte och prioriterar närhet till flertalet kommunikationsmöjligheter som tunnelbana, buss, pendeltåg, Arlanda Express och Flygbussarna.

Läs mer om våra mötesrum på Västra Järnvägsgatan 3. 

Jakobsbergsgatan 16

Bara ett stenkast från Östermalmstorgs tunnelbanestation huserar våra nyrenoverade och moderna mötesrum på Jakobsbergsgatan 16. Här återfinns tre mötesrum med plats för upp till 8 personer respektive ett större rum med plats för upp till 16 personer.

Till Jakobsbergsgatan tar du och dina deltagare er enkelt genom en promenad från Centralstationen eller också med en två minuters tunnelbaneresa. Perfekt om du önskar att genomföra ett lite större möte i trevlig omgivning.

Läs mer om våra mötesrum på Jakobsbergsgatan 16.

Regeringsgatan 52

I direkt anslutning till Stureplan hittar du våra moderna mötesrum med plats för allt ifrån 4 till 50 personer. Det större rummet kan dessutom möbleras på en mängd olika sätt, vilket gör att den lämpar sig utmärkt för såväl möten och presentationer som mingel och workshops.

Läs mer om våra mötesrum på Regeringsgatan 52.

Regeringsgatan 48

Bara en bit därifrån, precis ovanför MOOD-gallerian, hittar du flertalet moderna och professionella mötesrum med plats för upp till 4 personer. Perfekt om du önskar att genomföra ett mindre möte i en internationell och representativ miljö.

Läs mer om våra mötesrum på Regeringsgatan 48.

Regeringsgatan 30

Mitt emot det ikoniska shoppingcentret NK hittar du flertalet rymliga mötes- och konferenslokaler med plats för upp till 150 personer. Regeringsgatan 30 har möjlighet att erbjuda konferensrum som rymmer 100, 130 respektive 150 deltagare. I och med att de kan möbleras på många olika sätt lämpar de sig också utmärkt för mingel, workshops och liknande.

Läs mer om våra mötesrum på Regeringsgatan 30.

Vasagatan 16 

I hjärtat av Stockholm city, bara en bit från Centralstationen, återfinns CONVENDUM`s flaggskepp. Här är möjligheterna oändliga i och med de många toppmoderna mötes- och konferensrummen vilka rymmer allt ifrån 2 till 150 personer.

Läs mer om våra mötesrum på Vasagatan 16.

Strandvägen 1

På den anrika adressen Strandvägen 1, ett stenkast från Östermalms hjärta, hittar du vår mest karaktäristiska enhet. Här återfinns tre mötesrum vilka alla har sin egna unika stil. Detta inkluderar ett mötesrum med plats för upp till 12 personer, en exklusiv biosalong med plats för upp till 16 personer, samt en musikstudio med plats för upp till 5 personer.

Läs mer om våra mötesrum på Strandvägen 1.

Om du önskar att hyra ett mötesrum i Stockhom city är CONVENDUM ett attraktivt val. Med moderna lokaler i varierande storlekar och tillgång till förstklassig service, mat och dryck, ser vi till att ge ditt möte bästa möjliga förutsättningar!