Mötesrum Södermalm

Moderna mötesrum på Södermalm


Letar du efter en representativ miljö i centrala Stockholm för nästa möte? På Södermalm har vi moderna och fullutrustade mötesrum som passar sällskap i alla storlekar. 

Södermalm – en optimal plats för möten 

Södermalm är en central stadsdel med närhet till både kommunikationer, restauranger och fina omgivningar. Du tar dig lätt till Söder med tunnelbana eller buss, och tack vare den direkta anslutningen till biltrafiken går det också bra med taxi.

Södermalm ligger dessutom bara ett stenkast från Stockholms centralstation, vilket gör det möjligt för deltagare som kommer med tåg eller flyg att smidigt ta sig till mötet.

Runt omkring finns också ett stort och varierat restaurangutbud med mat från världens alla hörn. Även vackra omgivningar och nöjen finns nära, vilket är passande om du vill bjuda gäster på lunch eller andra aktiviteter.

Upptäck våra mötesrum på Södermalm

I en av Södermalms mest ikoniska byggnader – Glashuset – hittar du CONVENDUMs moderna mötes- och konferensrum i varierande storlekar. Vi erbjuder rum med upp till 74 deltagare, vilket gör det möjligt att arrangera alla typer av sammankomster.

Gemensamt för våra mötesrum är att de håller en genomgående hög standars. Ergonomiska möbler med en internationell design kompletteras med den senaste tekniken som Wi-Fi, TV-skärmar, ljudsystem och projektorer.  

När du väljer att hyra något av våra mötesrum får du också förstklassig service från vår kompetenta personal. Vid behov finns det också många härliga alternativ när det kommer till mat och dryck. Vi hjälper dig med det du önskar.   

Läs mer om våra mötesrum på Katarinavägen 15 eller gör din bokning redan idag. Vid eventuella frågor eller funderingar är du såklart varmt välkommen att ringa oss på +46 (0)10 510 08 88 eller också använda vår chattfunktion.


Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se