Mötesrum Södermalm

Moderna mötesrum på Södermalm


Letar du efter en representativ miljö i centrala Stockholm för nästa möte? Då kan du med fördel kika in våra moderna och fullutrustade mötesrum på Södermalm! 

Södermalm – en optimal plats för möten 

Det finns många goda anledningar till varför du ska genomföra ditt affärsmöte på Södermalm. Först och främst är det en mycket central stadsdel med närhet till det mesta – kommunikationer, restauranger och vackra omgivningar.  

Att snabbt och smidigt kunna ta sig till ett möte är av högsta prioritet för de allra flesta. Just därför är Södermalm med sina många kommunikationsmöjligheter ett perfekt val. Hit tar du dig enkelt med tunnelbana eller buss. Tack vare den direkta anslutningen till biltrafiken går det också utmärkt att åka taxi.   

En annan stor fördel med denna stadsdel är att den ligger bara ett stenkast från Stockholms centralstation. Perfekt om du ska möta någon som har åkt långväga och tagit sig hit med antingen flyg eller tåg.     

Som tidigare nämnts kan du också räkna med att hitta ett stort och varierat restaurangutbud med mat från världens alla hörn. Likväl finns också många nöjen och vackra omgivningar. Något som är passande om du vill bjuda dina gäster på lunch eller andra aktiviteter.   

Upptäck våra mötesrum på Södermalm

I en av Södermalms mest ikoniska byggnader – Glashuset – hittar du CONVENDUMs moderna mötes- och konferensrum i varierande storlekar. Vi erbjuder rum med plats för allt ifrån två till 74 personer, vilket innebär att du kan arrangera såväl små som stora sammankomster.  

Synonymt för alla våra fullutrustade mötesrum är att de håller en genomgående hög standard. De ergonomiska möblerna har en hög internationell stilnivå och kompletteras med den senaste tekniken som Wi-Fi, TV-skärmar, ljudsystem och projektorer.  

När du väljer att hyra något av våra mötesrum får du också högklassig service från vår kompetenta personal. Vid behov finns det dessutom många härliga alternativ när det kommer till mat och dryck. Vi hjälper dig i den utsträckning som önskas!  

Som du säkerligen har märkt finns det många fördelar med att genomföra ditt nästa möte hos oss på CONVENDUM – promenadavstånd från Slussens buss- och tunnelbanestation samt fullutrustade mötesrum med allt ni behöver i form av teknik, mat och dryck.   

Läs mer om våra mötesrum på Katarinavägen 15 eller gör din bokning redan idag. Vid eventuella frågor eller funderingar är du såklart varmt välkommen att ringa oss på +46 (0)10 510 08 88 eller också använda vår chattfunktion.