Exklusiva mötesrum på Östermalm

Vi på CONVENDUM förstår att fysiska möten är viktiga. Därför erbjuder vi ett stort utbud av mötesrum på Östermalm, mitt i centrala Stockholm. Våra moderna mötesrum finns i många storlekar och passar många typer av sammankomster. 

Centralt belägna mötesrum

Gemensamt för våra mötes- och konferensanläggningar är att de ligger i centrala affärsdistrikt, så som Östermalm. Tack vare det centrala läget kan du och dina gäster ta er till mötet på ett enkelt och smidigt sätt.

Östermalm erbjuder nämligen närhet till det mesta, inklusive goda kommunikationsmöjligheter via buss eller tunnelbana. I och med att centralstationen återfinns bara ett stenkast bort, finns också möjlighet att ta sig hit med pendeltåg, tåg, flygbussar eller Arlanda Express.

Våra toppmoderna lokaler återfinns på några av Östermalms mest välkända adresser, däribland Strandvägen 1, Biblioteksgatan 29, Nybrogatan 17.

Med ett centralt läge och goda kommunikationer blir våra mötesrum på Östermalm ett bra val för möten och konferenser med deltagare som kommer från olika delar av landet.

Mötesrum i varierande storlekar

Våra konferensanläggningar erbjuder mötesrum i många storlekar. Vill ni hålla ett mindre möte för ett fåtal personer, eller genomföra en större konferens med mat, kan ni göra det hos oss på CONVENDUM.

Representativa mötesrum

Våra toppmoderna lokaler håller en genomgående hög kvalitet och internationell stilnivå. Sobra färgsättningar, skräddarsydda och ergonomiska möblemang samt modern teknik, gör att ni kan möta era kollegor, kunder eller leverantörer i en representativ miljö.

På Östermalm har vi också några av våra mest unika mötesrum. På Strandvägen 1 hittar ni till exempel vår exklusiva biosalong, som sägs ha Sveriges bästa ljud. Biosalongen rymmer upp till 13 personer och passar utmärkt vid förhandsvisningar eller presentationer.

Förstklassig service

När ni väljer att genomföra ert möte hos oss på CONVENDUM, kan ni också vara säkra på att ni och era gäster blir bemötta av vår förstklassiga och omtalade service. Våra servicevärdar finns på plats för att ge er ett trevlig välkomnande och hjälpa er med det ni önskar.

Vi hjälper också gärna till om ni önskar komplettera mötet eller konferensen med mat och dryck. Vill du stärka sammanhållningen eller bara bjuda dina gäster på en trevlig upplevelse, föreslår vi gärna passande aktiviteter.

Boka ditt mötesrum hos CONVENDUM

Vi erbjuder färdiga och skräddarsydda konferenspaket för både stora och små sammankomster. Allt från hel- och halvdagskonferenser, konferens med övernattning och kvällspaket. Gör din bokning online eller hör av dig till oss så berättar vi mer om våra mötesrum på Östermalm.

Ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88, använd vårt kontaktformulär eller vår chattfunktion, varmt välkommen.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev