Mötesrum Östermalm

Exklusiva mötesrum på Östermalm


På CONVENDUM förstår vi vikten av att kunna genomföra fysiska möten. Med anledning av detta erbjuder vi ett stort utbud av exklusiva mötesrum på Östermalm, mitt i centrala Stockholm. Våra toppmoderna mötesrum finns i varierande storlekar, vilket innebär att de kan användas för såväl små som stora sammankomster. 

Centralt belägna mötesrum

Synonymt för våra mötes- och konferensanläggningar är att de ligger i centrala affärsdistrikt såsom Östermalm. Tack vare den omsorgsfullt valda placeringen kan du och dina gäster ta er till mötet på ett enkelt och smidigt sätt.

Östermalm erbjuder nämligen närhet till det mesta, inklusive goda kommunikationsmöjligheter via buss eller tunnelbana. I och med att centralstationen återfinns bara ett stenkast bort, finns också möjlighet att ta sig hit med pendeltåg, tåg, flygbussar eller Arlanda Express.

Våra toppmoderna lokaler återfinns på några av Östermalms mest välkända adresser, däribland Strandvägen 1, Jakobsbergsgatan 16.

Det centrala läget och de goda kommunikationsmöjligheterna gör således våra mötesrum på Östermalm till ett attraktivt val vid sammankomster med både lokala och långväga deltagare.

Mötesrum i varierande storlekar

Ytterligare en fördel med våra konferensanläggningar är att de bjuder på mötesrum i varierande storlekar. Oavsett om du vill hålla i ett mindre möte med en handfull personer eller också genomföra en större konferens, har du möjlighet att göra det hos oss på CONVENDUM.

Representativa mötesrum

Våra toppmoderna lokaler håller en genomgående hög kvalitet och internationell stilnivå. Sobra färgsättningar, skräddarsydda och ergonomiska möblemang samt modern teknik, gör att du kan bemöta dina kollegor, kunder eller leverantörer i representativa miljöer.

Våra anläggningar på Östermalm innehåller dessutom några av våra mest unika mötesrum. På Strandvägen 1 hittar du bl.a. vår exklusiva biosalong, vilken sägs ha Sveriges bästa ljud. Biosalongen rymmer upp till 13 personer och lämpar sig utmärkt vid förhandsvisningar eller presentationer.

Förstklassig service

När du väljer att genomföra ditt möte hos oss på CONVENDUM, kan du också vara säker på att du och dina gäster blir bemötta av vår förstklassiga och omtalade service. Våra servicevärdar finns på plats för att ge er ett trevlig välkomnande och hjälpa er i den utsträckning som önskas.

Finns det ett behov av att komplettera mötet med mat och dryck, hjälper vi exempelvis med detta. Oavsett om du önskar lättare tilltugg eller mer kompletta måltider går detta att ordna. Vill du stärka sammanhållningen eller bara bjuda dina gäster på en trevlig upplevelse, föreslår vi gärna passande aktiviteter.

Boka ditt mötesrum hos CONVENDUM

Vi erbjuder färdiga och skräddarsydda konferenspaket för såväl små som stora sammankomster, allt från hel- och halvdagskonferenser, konferens med övernattning och kvällspaket. Gör din bokning online eller hör av dig till oss så berättar vi mer om våra mötesrum på Östermalm.

Ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88, använd vårt kontaktformulär eller vår chattfunktion, varmt välkommen.

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se