Mötesrum Kungsholmen

Upplev våra mötesrum på Kungsholmen


Kungsholmen är en centralt belägen stadsdel med närhet till det mesta. Det är också därför som det är en så attraktiv plats för affärssammankomster. Om du har ett behov av att träffa kunder, leverantörer eller andra viktiga personer, är du varmt välkommen till CONVENDUMs mötesrum på Kungsholmen.

Mötesrum i varierande storlekar

Vi erbjuder ett stort utbud av mötes- och konferensrum i varierande storlekar. Oavsett om du vill genomföra ett mindre möte med en handfull personer eller också hålla i en stor konferens, har du möjlighet att göra det hos oss. 

Representativa miljöer

Synonymt för våra mötesrum är att dem är smakfullt inredda med skräddarsydda möblemang. Sobra färgsättningar ackompanjeras av ergonomiska möbler som säkerställer en bekväm vistelse.

Våra rum håller alla en hög internationell stilnivå och lämpar sig därför utmärkt för dig som vill möta kunder, leverantörer eller andra viktiga personer i en representativ miljö.

Självklart är samtliga rum även utrustade med skärmar, projektorer, ljudanläggningar och allt annat som du kan förvänta dig av en modern konferensanläggning.

Förstklassig service

När du väljer att genomföra ditt möte hos oss kan du även vara säker på att du och dina gäster får ta del av vår professionella service. Våra värdar finns på plats för att ge er ett trevligt bemötande, säkerställa att utrustningen fungerar korrekt och därutöver hjälpa er i den utsträckning som önskas.

Vill du exempelvis komplettera mötet med välsmakande mat och dryck, hjälper vi dig gärna med detta. Det spelar ingen roll om du önskar lättare tilltugg, kompletta måltider eller både och – vi hjälper dig.

Önskar du dessutom att stärka sammanhållningen eller bara bjuda dina gäster på en trevlig upplevelse, ger vi gärna förslag på passande aktiviteter.

Närhet till det mesta

Som tidigare nämnts erbjuder Kungsholmen närhet till det mesta. Förutom vacker natur, ett varierat shopping- och restaurangutbud, finns det här många kommunikationsmöjligheter. Buss och tunnelbana hittar du utanför dörren samtidigt som Stockholms centralstation återfinns bara ett stenkast bort.

På centralstationen återfinns bl.a. pendeltåg, inrikes tåg, Arlanda Express och Flygbussarna. Något som gör det till ett utmärkt alternativ för såväl lokala som influgna gäster.

Boka ditt mötesrum hos CONVENDUM

Vi erbjuder färdiga och skräddarsydda konferenspaket för såväl små som stora sammankomster, allt från hel- och halvdagskonferenser, konferens med övernattning och kvällspaket. Gör din bokning online eller hör av dig till oss så berättar vi mer om våra mötesrum på Kungsholmen.

Ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88, använd vårt kontaktformulär eller vår chattfunktion, varmt välkommen.