Upplev våra mötesrum på Kungsholmen

Kungsholmen är en centralt belägen stadsdel med närhet till det mesta. Det är också därför det är en attraktiv plats för affärssammankomster. Om du har behov av att träffa kunder, leverantörer eller andra viktiga personer, är du varmt välkommen att boka mötesrum på CONVENDUM Kungsholmen.

Mötesrum i varierande storlekar

Vi erbjuder ett stort utbud av mötes- och konferensrum i varierande storlekar. Oavsett om du vill genomföra ett mindre möte eller hålla i en stor konferens, har du möjlighet att göra det hos oss. 

Representativa miljöer

Gemensamt för våra mötesrum är att de är smakfullt inredda med skräddarsydda möblemang. Sobra färgsättningar och ergonomiska möbler säkerställer en bekväm vistelse.

Våra rum håller en hög internationell stilnivå och passar bra för dig som vill möta kunder, leverantörer eller andra viktiga personer i en representativ miljö.

Självklart är alla rum utrustade med skärmar, projektorer, ljudanläggningar och allt annat som du kan förvänta dig av en modern konferensanläggning.

Förstklassig service

När du väljer att genomföra ditt möte hos oss kan du vara säker på att du och dina gäster får ta del av vår professionella service. Våra värdar finns på plats för att ge er ett trevligt bemötande, säkerställa att utrustningen fungerar korrekt och hjälpa er i den utsträckning som önskas.

Vill du komplettera mötet med välsmakande mat och dryck, hjälper vi dig gärna med detta.

Önskar du dessutom att stärka sammanhållningen eller bara bjuda dina gäster på en trevlig upplevelse, ger vi gärna förslag på passande aktiviteter.

Närhet till det mesta

Som tidigare nämnts erbjuder Kungsholmen närhet till det mesta. Förutom vacker natur, ett varierat shopping- och restaurangutbud, finns det också många kommunikationsmöjligheter. Buss och tunnelbana hittar du utanför dörren, samtidigt som Stockholms centralstation bara är ett stenkast bort.

På centralstationen hittar du pendeltåg, inrikes tåg, Arlanda Express och Flygbussarna, något som gör det till ett utmärkt alternativ för både lokala och influgna gäster.

Boka ditt mötesrum hos CONVENDUM

Vi erbjuder färdiga och skräddarsydda konferenspaket för både små och stora sammankomster. Du kan boka allt från hel- och halvdagskonferenser, konferens med övernattning och kvällspaket. Gör din bokning online eller hör av dig till oss så berättar vi mer om våra mötesrum på Kungsholmen.

Ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88, använd vårt kontaktformulär eller vår chattfunktion, varmt välkommen.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev