Mötesrum i Göteborg

Du kan enkelt boka in dig på våra mötesrum i Göteborg när du behöver. CONVENDUM finns mitt på Kungsportsavenyn. Här samsas små, medelstora och stora bolag på sju våningar, med välkomnande coworkingytor, privata kontor och gott om rum för möten och konferenser.

Mötesrummen hos CONVENDUM i Göteborg är inredda med ergonomiska möbler i modern design. Rummen är också utrustade med all mötesteknik på plats. Med frukost varje dag och concierge-service går vi steget längre än traditionella alternativ. Om du till exempel skulle vilja servera lunch eller få hjälp att ställa i ordning möblerna på ett särskilt sätt hjälper vi gärna till att hitta en lösning.

När du väljer CONVENDUM behöver du inte fundera på det praktiska, utan fokusera på genomförandet av själva mötet.

Bjud in till lokaler som ser lika professionella ut som du är i ditt arbete. Kontakta oss så återkopplar vi inom kort.

Mötesrum i centrala Göteborg

Med ett centralt läge är det lätt att ta sig till och från mötet. Mötesrummen passar allt från möten på tu man hand till stora konferenser.

Alla mötesrum i Göteborg har möblemang från kollektionen som designföretaget Ragnars har formgett särskilt för oss. Vi garanterar service efter dina behov, fungerande teknik och härliga omgivningar. Missa inte att besöka takterrassen – här får du fin utsikt över Göteborg och massor av ljus när solen är framme.

Nära till allt

Från CONVENDUM är det varken långt till stadens affärsdistrikt eller knutpunkter för resor. Från Centralstationen, där även bussarna från Landvetters flygplats stannar, är det runt 7 minuters restid med spårvagn eller cirka en kvarts promenad till fots. Missa inte att ta promenaden genom mysiga Trädgårdsföreningen om möjlighet finns. Närmaste spårvagnshållplats är Valand som ligger precis intill vår entré. Där stannar flertalet spårvagnar och bussar.

Restauranger, hotell och affärer finns som bekant på och kring Avenyn. Perfekt om du eller dina mötesdeltagare är på tillfälligt besök i Göteborg.

Kungsportsavenyn 21

Vårt Coworking space i Göteborg har sju våningar med gemensamma ytor, privata kontor och gott om konferens- och mötesrum i olika storlekar. Ytorna är ljusa, inbjudande och inredda i skräddarsydd design. Vår stora hörsal rymmer upp till 120 personer i biosittning och kan även möbleras om. De mindre mötesrummen för 2–12 personer är utrustade med bland annat TV, Wi-Fi, anteckningsblock och pennor. Läs mer om CONVENDUM i Göteborg.

Mötesrum med conciergeservice i Göteborg

På plats hos CONVENDUM i Göteborg finns vår personal, som gör sitt yttersta för att dina möten ska fungera så smidigt som möjligt. Hur mycket hjälp du vill ha är upp till dig. Personalen kan helt enkelt ställa iordning och säkra att tekniken fungerar, eller ordna med catering för hela måltider och annat som faller inom conciergeservice. Allt för att du ska kunna fokusera på själva genomförandet av mötet. Hör av dig i förväg så hittar vi en lösning du blir riktigt nöjd med.

Gott om möjlighet till konferens

Bland våra mötesrum i Göteborg finns lokaler som lämpar sig utmärkt för konferenser. Så om du vill bjuda in kollegor, samarbetspartners, kunder eller andra gäster för en sammankomst av den sorten är du varmt välkommen. Med hela Göteborg nära intill är det enkelt att planera en givande och trevlig dag hos oss. Läs mer om konferens hos oss i Göteborg.

Boka mötesrum i Göteborg med vår app

Om du redan är medlem på CONVENDUM kan du enkelt boka in dig i mötesrum med vår medlemsapp. Det gäller oavsett om du oftast sitter i Göteborg eller på annat håll och jobbar. Ladda enkelt ner appen där appar finns (inloggningsprocessen är smidig). Sedan bokar du mötesrum med bara ett par klick.

Om du vill hålla mer informella möten, där ni inte behöver sitta avskilt, är du så klart välkommen att ta med dig gäster till loungen och andra coworkingytor för att diskutera det ni har på agendan.

Vill du hyra mötesrum hos oss i Göteborg?

Boka in dig i våra mötesrum i centrala Göteborg. Vi blir gärna en långsiktig partner för att bjuda in till en representativ miljö, men enstaka bokningar går också utmärkt. CONVENDUM levererar alltid representativa miljöer på hög nivå, service på plats och närhet till allt som behövs för att få vardagen att fungera.

Kontakta oss så hör av oss och hjälper dig att hitta ett upplägg som passar dina behov, snabbt och smidigt.

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Coliving i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Följ oss på Facebook, LinkedIn, Instagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev