Medlemskap hos CONVENDUM – så mycket mer än bara kontor!

Som medlem hos CONVENDUM så vet man att vi erbjuder flexibla hyresavtal och fullservice. Våra medlemmar har tillgång till CONVENDUMs coworking spaces på samtliga kontor, dygnet runt. Vi vill att våra kunder ska kunna anpassa sin arbetsdag efter sina behov utan att behöva fundera på praktiska tilläggstjänster eller krångliga fastighetsavtal. Vår personal finns på plats för att leverera högklassig och personlig service och samtidigt se till att kontoret är i toppskick, allt för att förenkla arbetslivet.

Vi anser även att högklassig service ska sträcka sig utanför våra dörrar. Som resultat har vi noga valt ut erbjudanden från samarbetspartners åt våra medlemmar, vi kallar detta för CONVENDUM Selection. Som medlem kan du logga in på CONVENDUM-appen för att ta del av våra erbjudanden.

Just nu har CONVENDUM ett Selection-samarbete med Legalbuddy. Legalbuddy är en digital plattform från juristbyrån LegalWorks som erbjuder juridisk hjälp och svar till entreprenörer och start-ups. De erbjuder kostnadseffektiva juridiska tjänster för mindre bolag med begränsade resurser och tillhandahåller kvalitetssäkrade svar från LegalWorks erfarna jurister. Legalbuddy har tagit fram ett exklusivt medlemskaps-erbjudande till CONVENDUMs medlemmar på kostnadsfria och rabatterade juridiska tjänster. Gå in på Selection i appen för att ta del av erbjudandet.

Är du inte medlem hos oss men vill se ett av våra Coworking spaces med egna ögon? Boka en visning av våra lediga lokaler i Stockholm eller Göteborg. Kom ihåg att du kan hyra privata kontorsrum på en adress och jobba så mycket du vill på de delade ytorna där och på andra adresser också. Använd formuläret på den här sidan för att göra en bokning.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev