Medlemmarna ger CONVENDUM höga betyg

CONVENDUMs produkt och service får höga betyg av bolagets medlemmar, över 9,0/10 i snitt i höstens NKI-mätning. Det är ett kvitto på att medlemsföretagen och deras anställda är väldigt nöjda med den produkt och service CONVENDUM erbjuder.

Idag presenteras en sammanställning av mätningen som genomfördes tidigare i oktober i år. Nästan 700 medlemmar från CONVENDUMs olika Coworking spaces i Stockholm och Göteborg har svarat på undersökningen där de fått bedöma produkten och personalen, samt ge råd kring vad de skulle vilja införa utöver det som redan erbjuds.

CONVENDUMs sammanvägda NKI-värde för alla Coworking spaces landar på 9,03 vilket är över det mål på 9,0 som sattes innan undersökningen genomfördes. Högst betyg har CONVENDUM inom bemötande från personalen som arbetar på de olika centren: 9,61/10, följt av servicenivån på CONVENDUM på 9,09/10.

CONVENDUMs sammanvägda NKI-värde har stadigt ökat under åren som undersökningen har genomförts. Utöver att vi nådde till ett värde över vårt mål ser vi det som ett bevis på att vår produkt har utvecklats men även att vår personal på plats hela tiden ser till våra medlemmars bästa för att deras arbetsplats ska fungera så friktionsfritt som möjligt” – Jennie Håkanson, Director Of Operations på CONVENDUM.

Av alla Coworking spaces var det centret på Jakobsbergsgatan 16 som nådde allra högst NKI-värde på 9,48/10 följt av Vasagatan 16 och Fleminggatan 18 på 9,22/10 respektive 9,21/10.

Det är glädjande att vi åter får så höga betyg i mätningen, även fast vi naturligtvis aldrig kommer att nöjda oss utan konstant strävar efter att bli bättre. Att vår servicepersonal klarat av uppgiften med bravur för att gång på gång få så pass höga betyg gör att vi kan känna oss stolta över vad vi gör” – Jennie Håkanson, Director Of Operations på CONVENDUM.

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagslägenheter. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev