Litet kontor

Litet kontor – stora fördelar


Naturligtvis ska ditt kontor vara en inspirerande och lönsam arbetsyta, oavsett dess storlek. Det är därför en självklarhet att vi på CONVENDUM erbjuder även mindre kontor med stora fördelar. I den här artikeln kan du läsa mer om fördelarna med våra kontorsytor.

Skräddarsydda lösningar för alla företag

Oavsett hur stort kontor ni är i behov av skräddarsyr vi en lösning för er. Tack vare vårt flexibla medlemskap har ni möjlighet att anpassa storleken på era arbetsytor i takt med att era förutsättningar förändras. Ni betalar dessutom endast för den kontorsyta som ni använder och kan när som helst utöka, skala ner eller avsluta medlemskapet.

Vår kombination av högklassiga premiumkontor med nätverkande coworking spaces, lounge, konferenscenter, restaurang, gym och all-inclusive service skapar en inspirerande arbetsyta som låter ditt företag fokusera på er kärnverksamhet.

Låsbara Private Office

För dig som är i behov av ett eget låsbart kontor eller önskar att kunna arbeta mer privat är våra private office en perfekt lösning. Som vi nämnt tidigare innebär våra flexibla hyresavtal att du själv bestämmer hur stort kontor du är i behov av, och om förutsättningarna förändras har du självklart möjlighet att utöka eller skala ner antalet kontor.

Alla våra private office är skräddarsydda med exklusiva kontorsmöbler i utmärkande och representativ design. Med höj- och sänkbara skrivbord samt ergonomiska stolar blir det enkelt för dig att ändra arbetsposition under dagen. Samtliga av våra låsbara kontor är dessutom försedda med förstklassiga förvaringsmöjligheter.

Nätverkande coworking spaces

Genom ditt individuella medlemskort har du dygnet runt-access till samtliga coworkingytor och kan därmed arbeta efter den tidszon som matchar er verksamhet. Du bestämmer dessutom själv i vilket affärsdistrikt du vill arbeta från.

Dessa öppna, sociala och gemensamma kontorsytor delar du med våra andra CONVENDUM-medlemmar. Här möter du olika branscher och företag och har därmed stora möjligheter till att växa och utvecklas genom samverkan och kunskapsutbyte med andra medlemmar. Det öppna kontorslandskapet är med andra ord en idealisk lösning för nätverkande företag.

 Läs även: Fem fördelar med våra kontorslösningar

Teckna medlemskap hos CONVENDUM

CONVENDUM´s flexibla medlemskap låter din business avgöra vilka arbetsytor som ni är i behov av för dagen. Det kanske är en mindre kontorsyta i Göteborg idag, och ett större konferensrum i centrala Stockholm i morgon. Låt dina kunder, medarbetare och intressenter mötas av exklusiva lokaler i centrala affärsdistrikt.

Eftersom kontorets utformning har en stor inverkan på hur du presterar under arbetstid, samt att kontoret utgör en betydande del av företagets varumärke, är det ett strategiskt fördelaktigt val att teckna medlemskap hos CONVENDUM. Våra kontorslösningar är exklusivt utformade för att spegla och stärka er företagsprofil.

I medlemskapet ingår självklart städning, IT-support, bemannad reception, Wi-Fi och all annan förstklassig service som du kan förvänta dig på en modern arbetsplats. Allt för att du ska kunna fokusera på er kärnverksamhet.

Är du intresserad av att veta mer om våra fördelaktiga kontorslösningar? Kontakta oss idag och få erbjudanden om en privat visning.