Litet kontor – stora fördelar

Oavsett storlek ska ditt kontor vara inspirerande och bidra till en god arbetsmiljö. På CONVENDUM erbjuder vi även mindre kontor men med stora fördelar. 

Skräddarsydda lösningar för alla företag

Vi skräddarsyr en lösning till er baserat på era behov. Tack vare vårt flexibla medlemskap har ni möjlighet att anpassa storleken på era arbetsytor i takt med att era förutsättningar förändras. Ni betalar dessutom endast för den kontorsyta som ni använder och kan när som helst utöka, skala ner eller avsluta medlemskapet.

Vår kombination av högklassiga premiumkontor med nätverkande coworking spaces, lounge, konferenscenter, restaurang, gym och all-inclusive service skapar en inspirerande arbetsyta som låter ditt företag fokusera på er kärnverksamhet.

Låsbara Private Office

För er som är i behov av ett eget låsbart kontor eller önskar att kunna arbeta mer privat är våra private office en perfekt lösning. Som vi nämnt tidigare innebär våra flexibla hyresavtal att ni själva bestämmer hur stort kontor ni är i behov av, och om förutsättningarna förändras har ni självklart möjlighet att utöka eller skala ner antalet kontor.

Alla våra private office är skräddarsydda med exklusiva kontorsmöbler i utmärkande och representativ design. Med höj- och sänkbara skrivbord samt ergonomiska stolar blir det enkelt för er att ändra arbetsposition under dagen. Samtliga av våra låsbara kontor är dessutom försedda med goda förvaringsmöjligheter.

Nätverkande coworking spaces

Genom ditt individuella medlemskort har du dygnet runt-access till samtliga coworkingytor och kan därmed arbeta efter den tidszon som matchar er verksamhet. Du bestämmer även själv vilket affärsdistrikt du vill arbeta från.

De öppna, sociala och gemensamma kontorsytorna delar du med våra andra medlemmar. Här möter du olika branscher och företag, vilket ger stora möjligheter till att växa och utvecklas genom samverkan med andra medlemmar. Det öppna kontorslandskapet är med andra ord en idealisk lösning för nätverkande företag.

 Läs även: Fem fördelar med våra kontorslösningar

Teckna medlemskap hos CONVENDUM

CONVENDUMs flexibla medlemskap låter din business avgöra vilka arbetsytor ni är i behov av för dagen. Det kanske är en mindre kontorsyta i Göteborg idag, och ett större konferensrum i centrala Stockholm i morgon. Låt dina kunder, medarbetare och intressenter mötas av exklusiva lokaler i centrala affärsdistrikt.

Eftersom kontorets utformning har en stor inverkan på hur du presterar under arbetstid, samt att kontoret utgör en betydande del av företagets varumärke, är det ett strategiskt fördelaktigt val att teckna medlemskap hos CONVENDUM. Våra kontorslösningar är exklusivt utformade för att spegla och stärka er företagsprofil.

I medlemskapet ingår självklart städning, IT-support, bemannad reception, Wi-Fi och all annan service som du kan förvänta dig på en modern arbetsplats. Allt för att du ska kunna fokusera på er kärnverksamhet.

Är du intresserad av att veta mer om våra kontorslösningar? Kontakta oss och boka en visning redan idag.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev