Lediga lokaler på Södermalm

Om du söker efter lediga lokaler på Södermalm i Stockholm är du inte ensam. Den här stadsdelen söder om Gamla stan har blivit allt mer omtyckt under de senaste decennierna. Och allt fler företag etablerar sig på Södermalm, vilket har ökat efterfrågan på lediga lokaler.

Hos CONVENDUM finns coworking och privata kontor för företag i alla storlekar, ofta tillgängliga med kort varsel. Läs vidare så berättar vi mer.

  • CONVENDUM på Södermalm: Katarinavägen 15
  • I Glashuset precis intill Slussen
  • Oslagbar utsikt över vattnet, Djurgården och Gamla stan.
  • Coworking med möjlighet att hyra små och stora kontor
  • Fullservice gör det möjligt för dig att ”glömma bort” administration för lokalerna.
  • Flexibla hyresavtal med all-inclusive service så som städning, teknisk support, IT, kaffe och så vidare ingår
  • Boka visning med kontaktformuläret.

 

Vi har oslagbar utsikt över Djurgården

CONVENDUMs lediga lokaler på Södermalm ligger i det välkända Glashuset på Katarinavägen 15. Med Slussens tunnelbana och Katarinahissen på knappt fem minuters gångavstånd är det enkelt att ta dig till och från stadens alla hörn härifrån. Och utsikten över vattnet, Gamla stan och Djurgården är svårslagen.

Med hela ytterväggar i glas i riktning mot en av huvudstadens mest välkända vyer är det inte så konstigt att många stannar och fotograferar utsikten. Slå dig ned i en bekväm fåtölj, häll upp en kaffe och sätt dig och jobba med sällskap av båtarna som guppar förbi. Eller mingla med andra medlemmar och kollegor på våra medlemsevent. Läs mer om vårt Coworking space på söder.

 

hyr ledig lokal på södermalm

 

Coworking och egna kontorsrum

Hos oss kan du välja medlemskap för att få tillgång till de delade ytorna, och eventuellt lägga till ett eller flera privata kontorsrum där du och kollegorna kan jobba enskilt.

Vårt mål är att göra det möjligt för företag att slippa tänka på sina lokaler och få mer tid till sina kärnverksamheter. Därför tar vi hand om alla kringtjänster som städning, teknisk support och reception. Dessutom gör våra flexibla hyresavtal det enkelt att skala ner eller upp lokal (och därmed löpande kostnader). Vi har små rum för småföretaget och hela våningsplan för stora bolag.

Ett medlemskap hos oss ger dig inte bara tillgång till CONVENDUM på Södermalm, utan samtliga av våra Coworking spaces. Idag har vi många adresser i Stockholm och finns även i Göteborg och på Mallorca.

Ofta finns lediga lokaler hos CONVENDUM på Södermalm tillgängliga med relativt kort varsel. Att flytta in är enkelt och innebär lägre etableringskostnader än hos traditionella kontor, eftersom allt från kök till wifi är färdigt och redo att användas. Vi serverar till och med frukost varje dag och har veckovisa after works i vår väl tilltagna lounge. Läs mer om vår coworking.

 

Därför ska du välja en ledig lokal på Södermalm

Idag är Södermalm trendigt bland gammal som ung, med mängder av caféer, restauranger, butiker och barer väl värda ett besök. Inte minst i närheten av de stora huvudstråken som Götgatan och Hornsgatan, med knytpunkter för transport som Slussen och Södra station.

Från oss på Katarinavägen intill just Slussen har du nära till möten med andra företag på Södermalm och i andra delar av staden. Och det är lika enkelt för andra att ta sig till dig på CONVENDUM.

Genom att välja en ledig lokal på Södermalm blir det enkelt för dig och dina medarbetare att ta sig till jobbet på morgonen, njuta av en god lunch på någon av restaurangerna på CONVENDUM eller i närheten (eller en matlåda som värms i våra pentryn) och sedan ge er ut för nöjen på kvällen. Kanske en afterwork, bio, teater eller en promenad mot Fjällgatans fina gamla hus eller genom Gamla stan.

 

Boka visning av CONVENDUM på Södermalm

Använd vårt kontaktformulär för att boka en visning av våra lediga lokaler på Södermalm. Vi visar gärna upp vårt Coworking space, eftersom den inbjudande aktivitetsbaserade planlösningen talar för sig själv när du ser den.

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Följ oss på Facebook, LinkedIn, Instagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev