Lediga lokaler på Kungsholmen

Det är med stolthet som vi presenterar Kungsholmens första coworking space. I den uppskattade byggnaden Brädstapeln är CONVENDUM med och skapar Stockholms nya moderna knutpunkt.

Kungsholmen – Stockholms moderna knutpunkt

Efterfrågan på moderna kontorslösningar i strategiskt tillgängliga distrikt fortsätter att öka. Tidigare har det varit nästintill omöjligt att hitta representativa lokaler i attraktiva områden till ett överkomligt pris. Vi på CONVENDUM är därför väldigt glada över att äntligen kunna erbjuda flexibla premiumkontor i ett av Stockholms mest eftertraktade områden.

Centralt i Stockholms innerstad pågår just nu utvecklingen av stadsdelen Kungsholmen. Området kommer inom en snar framtid att upplevas som än mer central, lättillgänglig och attraktiv för såväl företagare som besökare. Här samsas redan idag tusentals etablerade verksamheter, lyxiga restauranger och spännande byggprojekt med Mälarens natursköna miljö.

Inte nog med att den pågående utvecklingen kommer att locka till ännu fler nyetableringar, öka antalet invånare och välkomna fler besökare. Med sin innovativa och högklassiska arkitektur kommer byggnaden Brädstapeln dessutom att lämna ett tidsenligt avtryck i Stockholms stadsbild. Den nya knutpunkten kommer bjuda in till en levande plats som lockar till samverkan, därmed perfekt för organisationer och företag. Därför är det också en självklarhet att CONVENDUM nu erbjuder Kungsholmens första coworking space i toppklass på Fleminggatan.

CONVENDUM etablerar sig på Kungsholmen

Med utsikt över det som kanske är Stockholms vackraste strandpromenad har du nu möjlighet att etablera er verksamhet. Centralt beläget i ett av innerstadens mest moderna område, med direkt anslutning till city, tunnelbana, restauranger och nöjen, hittar du CONVENDUMs moderna företagslokaler på Fleminggatan 18.

Självklart kommer även dessa lokaler att erbjuda förstklassig service. Som medlem i CONVENDUM får du även tillgång till alla våra kringtjänster. Du väljer själv vilket av våra 14 coworking spaces du vill verka i och får dessutom tillgång till samtliga lokaler dygnet runt med hjälp av ditt personliga medlemskort.

Konceptet erbjuder helt enkelt någonting bortom de traditionellt öppna kontorslandskapen. Våra aktivitetsbaserade coworkingytor är arbetseffektiva zoner som ger dig möjlighet att välja zon utifrån vad som lämpar sig för dagens arbetsuppgift. Du bestämmer själv om du vill sitta i någon av de gemensamma coworkingytorna, i vår lounge, i telefonrum eller om du är i behov av ett eget privat kontor.

4000 kvadratmeter premiumlokaler

Vår etablering på Kungsholmen innebär drygt 4000 kvm av premiumlokaler. Fullt utrustade och inredda i internationell design, ergonomiska möbler och med goda förvaringsmöjligheter. Helt enkelt allt som kan förväntas av en modern arbetsplats.  Medlemskapet innebär en kostnadseffektiv kontorslösning i ett av Stockholms mest eftertraktade områden. Självklart med tillgång till våra gym, takterrasser och konferenscenter.

Att flytta er verksamhet till något av våra coworking spaces innebär stora fördelar. Våra exklusiva lokaler speglar er verksamhet samtidigt som ni tillåts att fokusera på det som verkligen är viktigt för er kärnverksamhet. Vi bjuder dessutom in till dagliga frukostar och veckovisa after works, ett perfekt tillfälle att samverka med de övriga medlemmarna. Låt därför vår naturliga mötes- och kommunikationsplattform inspirera er till samarbete, kunskaps- och affärsutbyten med de andra medlemmarna i er egen gemensamma community. Boka din visning redan idag.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev