Lediga lokaler i Stockholm

Letar du lediga lokaler i Stockholm City, andra centrala stadsdelar eller ytterområden? När du väljer CONVENDUM får du tillgång till representativa premiumlokaler på eftertraktade lägen, till en hyresnivå som kan anpassas för dina förutsättningar.

Hyr ett helt våningsplan till ditt företag eller skala ner till enbart coworking-medlemskapet och få ändå tillgång till alla delade ytor, fullservice och bokningsbara mötesrum.

Oavsett var du har din bas hos CONVENDUM har du alltid tillgång till delade utrymmen på samtliga Coworking spaces. I centrala Stockholm har vi lediga lokaler i City, Östermalm, Kungsholmen, Vasastan och Södermalm. Vi finns även i vissa av stadens yttre områden.

 • CONVENDUM i centrala Stockholm: Biblioteksgatan, Vasagatan, Nybrogatan, Regeringsgatan och många fler adresser.
 • Tillgång till delade ytor på alla våra Coworking spaces i Stockholm, Göteborg och kommande etableringar.
 • Coworking med möjlighet att hyra kontor för små och stora företag
 • Fullservice med bemannad reception, IT-support, städning, posthantering med mera.
 • Flexibla hyresavtal gör det enkelt att växla upp och ner i yta.
 • Betydligt lägre kostnader än om du hyr motsvarande premiumkontor på jämförbara lägen på traditionellt sätt.
 • Boka visning med kontaktformuläret eller via vår chattfunktion.

 

Hur fungerar det på CONVENDUM?

Det mest avskalade alternativet du kan välja hos oss är medlemskapet, som innebär 24h tillgång till alla adressers delade ytor med lounges, telefonrum, coworkingytor och bokningsbara mötesrum. Även all service ingår, vilket gör det möjligt för dig att släppa administrationen kring lokalerna och fokusera på din kärnverksamhet. Och du har en stående inbjudan till våra frukostar, after works och andra event. Läs mer om vår coworking.

Utöver medlemskapet kan du även hyra ett eller flera kontorsrum, som kan täcka ett par kvadratmeter eller hela våningsplan. Läs mer om kontor.

 

Lediga lokaler i Stockholm City/Norrmalm

 • Vasagatan 16
 • Regeringsgatan 30
 • Regeringsgatan 48
 • Regeringsgatan 52
 • Jakobsbergsgatan 16
 • Västra Järnvägsgatan 3

Lediga lokaler på Kungsholmen

 • Fleminggatan 18

Lediga lokaler på Östermalm

 • Nybrogatan 17
 • Biblioteksgatan 29
 • Strandvägen 1

Lediga lokaler på Södermalm

 • Katarinavägen 15

Lediga lokaler i Hagastaden/Vasastan

 • Gävlegatan 16

Läs mer om vilka adresser vi finns på: Coworking space Stockholm.

 

24h tillgång till tiotal adresser i centrala Stockholm

Så här kan det se ut när du hyr en ledig lokal hos oss:

Det är en trött tisdagsmorgon och du behöver lite extra motivation. Då känns det perfekt att kunna hämta en kopp kaffe i receptionen och sätta dig i loungen med jobbfokusstämning i luften och loungemusik på behaglig volym i bakgrunden, medan du knappar på tangentbordet från en elegant designsoffa.

Efter en lång tågresa är du äntligen framme vid Stockholm Central, men du har några timmars jobb kvar för dagen. Som tur är finns CONVENDUMs lokaler på Vasagatan precis intill stationen. Eftersom du vill skärma av går du till ytorna för fokus och sätter dig vid en arbetsstation med ergonomisk stol och ett höj- och sänkbart skrivbord med skärm.

Du kommer till det CONVENDUM där du hyr kontorsrum, hänger av jackan i kapprummet och lägger matlådan i ett av kökens kylskåp. Du går vidare till kollegorna i ert private office. Ni bestämmer er för att ta för er av frukosten som serveras varje vardag. Kanske passar ni på att stämma av om ett projekt, kanske pratar ni om något helt annat än jobbet. Sedan går några tillbaka till kontorsrummet, medan någon annan går till ett telefonrum för ett samtal och ett par stycken sitter kvar i loungen för att brainstorma.

Läs mer om våra Coworking spaces i Stockholm.

 

Välj lediga lokaler i centrala Stockholm

Att välja en lokal i Stockholm City har uppenbara fördelar vad gäller transportsträcka. Det är lätt att ta sig till möten hos andra företag och att bjuda in till sammankomster hos dig. Extra enkelt är transporter med oss, eftersom du kan jobba från vilket av våra Coworking spaces du vill.

Med oss får du tillgång till eleganta lokaler i centrala Stockholm, med betydligt mer yta, flexibilitet, service och designinredning än du hade fått till samma hyresnivå genom traditionella lokallösningar. Våra representativa miljöer står dessutom redan färdiga, vilket innebär att ditt företag kan flytta in med minimal startsträcka. Det behövs ingen uppstart av tjänster som städning, support, IT och andra kontorsrelaterad tjänster. Allt det har vi redan ordnat åt dig – på premiumnivå.

 

Boka visning av CONVENDUM i centrala Stockholm

Vill du se ett av våra Coworking spaces med egna ögon? Boka en visning av våra lediga lokaler i Stockholm City eller andra centrala delar av stan. Kom ihåg att du kan hyra privata kontorsrum på en adress och jobba så mycket du vill på de delade ytorna där och på andra adresser också. Använd formuläret på den här sidan för att göra en bokning.

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Följ oss på Facebook, LinkedIn, Instagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev