Lediga kontorslokaler i Stockholm

Lediga kontorslokaler i Stockholm


Att hitta attraktiva kontorslokaler i centrala Stockholm är svårt. Att dessutom göra det till ett överkomligt pris är i princip omöjligt. På CONVENDUM är vi därför glada att kunna erbjuda flertalet moderna kontorskomplex i Stockholms mest centrala affärsdistrikt.   

 

Vi hjälper er att hitta kontor i Stockholm

Kraven på dagens kontorslösningar fortsätter att bli allt högre i takt med att nya generationer etablerar sig på arbetsmarknaden. Något som resulterar i att allt fler organisationer vill hitta lediga kontorslokaler i centrala Stockholm. En plats där det sedan länge råder stor konkurrens om utbudet parallellt som hyrorna har ökat kraftigt.

Med andra ord har det under en längre tid varit väldigt svårt att hitta kontorslokaler i de centrala delarna av Stockholm. Att dessutom möjliggöra det till ett överkomligt pris har i princip varit omöjligt. Fram tills nu. Genom våra etableringar av moderna och kostnadseffektiva coworking spaces i Stockholm finns nu hundratals lediga kontorsplatser tillgängliga för små, medelstora och stora företag i Stockholm.

Läs också: Vad är ett kontorshotell?

På våra coworking spaces kombineras premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer och gym, vilket skapar en inspirerande arbetsplats som låter företag fokusera på sin kärnverksamhet. Resten löser vi!

Teckna ett medlemskap hos CONVENDUM

Genom att teckna ett medlemskap hos CONVENDUM får ni tillgång till samtliga av våra nyrenoverade och toppmoderna coworking spaces i både Stockholm och Göteborg. För tillfället erbjuder vi 13 adresser som bland annat inrymmer inspirerande kontor, coworkingytor, terrasser, pentryn, lounger samt mötes- och konferensrum. Det generösa medlemskapet ger dig således ständig access till de öppna gemensamma ytorna i våra kontorslokaler i centrala Stockholm:

Inom en snar framtid öppnar vi också fler coworking spaces som återfinns på:

På samtliga av våra coworking spaces finns också möjligheten att hyra ett eller flera private offices. Egna låsbara kontor som finns tillgängliga i en mängd olika storlekar. Synonymt för samtliga är att de är komplett inredda i internationell och sober design samt fullutrustade med ergonomiska möbler. Tack vare flexibla hyresavtal har ni dessutom möjligheten att utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras.

Läs också: Fem fördelar med våra kontorslösningar

I våra coworking spaces ingår alla kringtjänster som är kopplade till kontoret, ni får en komplett fungerande infrastruktur kopplat till kontoret. Med andra ord slipper ni tänka på saker om städning, reception, WiFi, skrivare och liknande.

Att teckna ett medlemskap hos CONVENDUM innebär också att ni blir en del av vårt professionella community. Dagliga frukostar och veckovisa after works på samtliga coworking spaces innebär att ni får en naturlig mötesplats att utbyta idéer och erfarenheter med andra medlemmar. Tack vare att olika branscher möter och kompletterar varandra innebär det också nya affärs- och samarbetsmöjligheter.