Lägenhetshotell – premiumboenden att hyra

Att hitta ett bra kontor är svårt nog, men det framstår som en barnlek jämfört med att hitta en lägenhet att hyra. Vårt unika lägenhetshotell ger företag och privatpersoner möjlighet att hyra exklusiva övernattningsbostäder för längre eller kortare vistelse – ofta med kort varsel. Självklart på centrala lägen och med samma höga nivå på design och service som du är van vid från våra Coworking spaces.

Med CONVENDUM living får företag och privatpersoner möjlighet att hyra en eller flera lägenheter i ett lägenhetshotell i premiumsegmentet, enkelt och smidigt. Elegant designinredning och snabbt wifi är en självklarhet. Varje lägenhet har ett eget kök, toalett och allt annat som behövs.

Utöver boendet har du som bor på vårt lägenhetshotell tillgång till fullservice i boendefrågor och ett medlemskap till våra Coworking Spaces.

Våra lägenhetshotell ligger i anslutning eller nära ett av våra Coworking space, vilket gör det möjligt för dig som bor hos oss att även få enkelt och smidig tillgång till arbetsplatser. Varje dag bjuder vi på frukost och det är after work varje fredag. Det här är en del av vårt community-tänk. På flera av våra adresser finns även gym och konferenslokaler.

Fokusera på kärnverksamheten – resten löser vi

Målet för oss är att ge företag mer tid att fokusera på sin kärnverksamhet. Det gör vi genom att sköta det praktiska, för att frigöra tid till dig. På samma sätt som vi erbjuder nyckelfärdiga kontorslösningar med coworking erbjuder våra lägenhetshotell moderna och exklusiva boenden som låter dig flytta in och få en fungerande vardag direkt.

En bekväm, flexibel och kostnadseffektiv lösning för boende gör tjänsteresor till något att se fram emot. Särskilt för de som reser ofta blir våra lägenhetshotell en stor fördel, som hjälper dig att sticka ut bland andra företag i samma bransch och bidrar till att du behåller nyckelpersoner i din personalstyrka. Dessutom slipper företaget planering och krånglig bokning av boende när personalen är på resande fot.

Om ditt företag redan har coworking eller eget kontor hos oss kommer Living ge ännu fler fördelar. Du får ännu färre aktörer att hålla kontakten med, och dina medarbetare är välbekanta med företaget de ska bo hos. Dessutom får de som reser eller flyttar till staden där ditt CONVENDUM-kontor ligger nära till jobbet, eftersom våra lägenhetshotell ligger i anslutning till våra Coworking spaces.

Lägenhetshotell som skapar nya möjligheter

Vi vill erbjuda en boendelösning som ger ditt företag lika stort värde som vår coworking. Med våra lägenhetshotell och CONVENDUM Living vill vi göra bostäder till en möjlighet snarare än ett hinder för företag.

Kanske jobbar du för ett stort bolag som letar hyresbostäder på premiumnivå till ett stort antal nyanställda som ska flytta till stan. Kanske driver du ett mindre företag som har fått ett projekt i en stad där du inte bor, och behöver ordna en tillfällig lägenhet medan det varar.

Hotell, andrahandslägenheter eller att köpa företagsbostäder blir ofta krångliga och/eller dyra lösningar. Dessutom innebär bokning och jämförelsen av olika alternativ stor tidsåtgång, som du troligen inte har utrymme för i ditt schema. Att istället enkelt kunna höra av dig till CONVENDUM och berätta vilken period du vill boka boende för blir en betydligt enklare process. Att alltid använda oss innebär också en trygghet i vetskapen att vi kommer leverera ett boende att trivas i med exklusiv service – varje gång. Dessutom blir det mer kostnadseffektivt i det långa loppet.

När du eller dina medarbetare anländer för att flytta in i boendet på vårt lägenhetshotell är allt ordnat. Plocka upp nycklarna i receptionen och checka in i de fullutrustade lägenheterna med designinredning efter internationell standard och upptäck alla detaljer som lever upp även till de högsta förväntningar. Eller slå helt enkelt upp laptoppen direkt för att få dagens jobb gjort.

Att de som bor på vårt lägenhetshotell dessutom får medlemskap på coworking, inbjudan till event, daglig frukost, all-inclusive service och många andra förmåner gör erbjudandet extra speciellt.

All-inclusive med coworking och service

Vad ingår i CONVENDUM living? Kort sagt allt som ingår i våra medlemskap och mer därtill. Här listar vi ett urval av vad de som bor på våra lägenhetshotell får:

• Fullutrustad egen lägenhet med exklusiv inredning och allt som krävs för att känna dig som hemma.
• Coworkingmedlemskap som ger 24 h tillgänglighet på alla våra Coworking spaces, med telefonrum och ytor för fokuserat arbete med ergonomisk möblering.
• Snabbt wifi i lägenheten, loungen och alla coworkingytor
• Dagliga frukostar och veckovis after work
• Möjlighet att boka mötesrum och konferens med några knapptryck i vår medlemsapp
• Möjlighet att bjuda in gäster för informella möten i loungen.
• Tillgång till gym på många av våra adresser.
• Service med städning, teknisk support, boendefrågor och liknande.
• Bemannad reception alla vardagar.

Så kommer du igång med lägenhetshotell

Vi blir gärna den trygga aktören som du vet att du kan vända dig till för att smidigt få tag på premiumboenden. Vill du boka en bostad i vårt lägenhetshotell nu eller helt enkelt etablera kontakt inför framtiden? Tveka inte att höra av dig till oss. Använd kontaktformuläret för att öppna dialogen, så hör våra rådgivare av sig för att svara på frågor och boka en tid för visning om du är intresserad.

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Följ oss på Facebook, LinkedIn, Instagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev