Kontorslokaler

Hitta en skräddarsydd kontorslösning för just ditt företag. På CONVENDUM är vi experter på att skapa lösningar för olika typer av verksamheter. Stort som litet, flexibelt eller privat – vi har kontorslokaler för alla. Med våra generösa medlemsförmåner kommer du att få ett kontor att trivas i.

Vad som ingår i vår tjänst

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Utöver dessa fördelar erbjuder CONVENDUM mycket mer. Kontakta oss för att veta mer.

Söker du lediga kontorslokaler?

I takt med att företagslandskapet förändras har många företag insett att det traditionella sättet att använda kontorsytor ofta leder till onödiga kostnader. Det är inte ovanligt att företag utnyttjar så lite som hälften av sin kontorsyta. Detta innebär att det finns ett betydande utrymme för kostnadsbesparingar.

Flexibla kontorslösningar blir således allt mer eftersökta. På CONVENDUM erbjuder vi just detta – ett urval av kontorslokaler där du endast betalar för det utrymme som verkligen behövs för ditt företags dagliga verksamhet.

Kontorslokaler i Stockholm, Göteborg och Palma

Vi har en mängd olika kontorslokaler i flera storlekar, vilket gör att du får en flexibilitet som du inte har med eget kontor. Idag vill många medarbetare jobba hemifrån, vilket gör atT kontorsrum ofta står tomma..

Våra lokaler finns på strategiska platser i Stockholm, Göteborg och Palma, med omnejd, och erbjuder den flexibilitet som moderna företag efterfrågar, med möjligheten att justera hyrd yta baserat på ditt företags växande eller minskande behov över tid.

Anpassa dina kontorslokaler när dina behov förändras

Med våra kontorslösningar behöver du inte bekymra dig för att fastna i långa kontrakt när dina behov förändras. En kontorslokal är inte bara en plats att arbeta på, utan ska också främja produktivitet och välmående, liksom kunna anpassas till föränderliga förhållanden.

På CONVENDUM erbjuder vi kontorslokaler som tillgodoser allt från några få dagars till flera års behov.

Personlig rådgivning

Vi förstår att varje företag är unikt och att det kan ta tid att hitta det perfekta kontoret, tid som kanske inte alltid finns.. Därför erbjuder vi personlig rådgivning för att hjälpa dig att navigera bland de många alternativen och hitta den bästa lösningen för just dig.

Vare sig du söker efter en kontorslokal som ska representera ditt företags image eller en praktisk lösning för en start-up, kan våra flexibla kontor vara svaret.

I städer som Stockholm och Göteborg, som ständigt växer och utvecklas, kan det vara svårt att hitta det rätta kontoret. Men med vår hjälp blir processen betydligt enklare. Vi har flera olika typer av kontorslokaler att erbjuda och strävar efter att alltid ha något som passar alla.

Boka visning av kontorslokal

Medlemsskap hos CONVENDUM

Med ett medlemskap hos oss öppnas dörren till alla våra coworking-utrymmen. Det är den ultimata lösningen för dig som ofta reser i arbetet och behöver en flexibel arbetsplats. Vårt medlemskap har ett fast pris – men inte en fast plats.

Varje anläggning du väljer att arbeta från kommer att erbjuda dig en kostnadseffektiv och flexibel arbetsmiljö, skräddarsydd för att passa just dina krav, med vår heltäckande All Inclusive-service.

Förmåner i ditt medlemskap

Oavsett vilken lösning du väljer ingår vår All-Inclusive service i ditt medlemskap. Det omfattar bland annat följande tjänster:

 • Ett dynamiskt coworking-utrymme som främjar samarbete och nätverkande.
 • En avslappnad lounge där du kan koppla av eller arbeta i en mer informell miljö.
 • Frukost som serveras dagligen för en energifylld start på dagen.
 • Professionell och bemannad reception för att assistera dig och dina gäster.
 • Ett fullt utrustat gym för att hålla dig aktiv och hälsosam.
 • Höghastighets WiFi för snabb och pålitlig internetanslutning.
 • Tillgång till skrivare för alla dina dokumentbehov.
 • En medlemsapp som gör det enkelt att hantera ditt kontorsanvändande.
 • Stilfulla och ergonomiska kontorsmöbler för en bekväm arbetsdag.
 • En professionell företagsadress för att stärka ditt varumärkes närvaro.
 • Möjlighet att boka konferensrum för möten, presentationer eller brainstorming-sessions.

Kontorslokaler för speciella behov

Private Offices för fokuserat arbete

Hos oss kan du även hyra enstaka eller flera Private Offices. Dessa moderna och låsbara arbetsytor är idealiska för dig som behöver koncentration och lugn.

Varje rum är möblerat med justerbara skrivbord och ergonomiska stolar samt utmärkta förvaringslösningar för att organisera ditt arbetsmaterial.

Med våra anpassningsbara hyresavtal bestämmer du själv hur länge och hur mycket utrymme du behöver, med möjligheten att skala upp eller ner beroende på ditt företags föränderliga krav.

Big Offices för större behov

Om din verksamhet expanderar och kräver mer omfattande utrymmen finns även alternativet att hyra en hel våning, perfekt för verksamheter med ett större antal medarbetare.

Hos CONVENDUM har vi specialiserat oss på att tillhandahålla premiumkontorslokaler för större organisationer, komplett med högkvalitativa tjänster och dedikerad personal. Vi kallar dessa kontorslokaler för Big Offices, vilka erbjuder förstklassiga faciliteter för din verksamhet.

Hjälp när du vill genomföra en konferens

Vi hjälper dig även när du planerar din nästa konferens. Vi har idealiska lokaler på våra kontor, där vi förser er med förstklassig service, en inspirerande miljö och den senaste tekniken.

Våra lokaler rymmer allt från små grupper till stora sammankomster på upp till 200 personer, centralt belägna med lätt tillgång till hotell och restauranger för avslutande middagar. För skräddarsydda paket och erbjudanden, kontakta oss för en offert anpassad till dina önskemål.

Lediga kontorslokaler

Ibland är det bråttom. Vi vet att företag ibland behöver hyra kontor på kort varsel. Med vår hjälp kan du snabbt hitta nya kontorsytor utan huvudvärk och på bara några dagar. Vi har alltid lediga kontorslokaler på våra adresser.

En kontorslokal innebär dock så mycket mer än bara en yta. Med hjälp av våra Office Management-tjänster överlåter du ansvaret för olika leverantörer och tjänster till oss. Detta gör ditt arbetsliv enklare och bidrar till att reducera både kostnader och administrativ börda.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för att hitta den perfekta lösningen för ditt företag. Fyll i din information på formuläret på vår hemsida så hjälper vi dig inom kort.

Du kan även passa på att boka in en visning av det kontorshotell som du tycker verkar intressant för dig. Kontaktar oss via e-post på info@convendum.se, ring oss på telefon +46(0)10 510 08 88 eller fyll i formuläret. Du är även varmt välkommen att använda dig av vår chattfunktion.

Vanliga frågor och svar om kontorslokaler

Hur mycket kostar ett kontor?

Kostnaden för ett kontor beror på yta och den specifika lösning du behöver. En del av våra kunder vill ha det vi kallar Private Offices, kontor där man kan stänga till om sig för fokuserat arbete. Större företag behöver helt andra ytor, kanske hela våningsplan. Vi har lösningar för alla behov.

Har ni lediga kontor i Stockholm?

Jag, vi har lediga kontor i Stockholm. Fyll i kontaktformuläret på vår hemsida så ser vi till att hitta en lösning som passar ditt företag bäst.

Vad ingår i ert medlemskap?

I vårt medlemskap ingår kortfattat coworking space, lounge, frukost, bemannad reception, gym, WiFi, skrivare, medlemsapp, kontorsmöbler, företagsadress samt möjlighet att boka konferensrum.

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.

Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev