Lediga kontorslokaler i Stockholm

Att hitta attraktiva kontorslokaler till ett rimligt pris i centrala Stockholm är svårt. På CONVENDUM är vi därför glada att kunna erbjuda flera moderna kontorslokaler i Stockholms mest centrala affärsdistrikt.   

Vi hjälper er att hitta kontor i Stockholm

Kraven på dagens kontorslösningar fortsätter att bli allt högre i takt med att nya generationer etablerar sig på arbetsmarknaden. Många letar kontorslokaler i centrala Stockholm, en plats där det sedan länge råder stor konkurrens och där hyrorna ökar kraftigt.

På grund av konkurrensen har det varit svårt att hitta kontor till rimliga pris – tills nu! Genom våra etableringar av moderna och kostnadseffektiva coworking spaces i Stockholm finns nu hundratals lediga kontorsplatser tillgängliga för små, medelstora och stora företag i Stockholm.

Läs också: Vad är ett kontorshotell?

På våra coworking spaces kombineras premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer och gym. Allt det skapar en inspirerande arbetsplats som låter företag fokusera på sin kärnverksamhet. Resten löser vi!

Teckna ett medlemskap hos CONVENDUM

Genom att teckna ett medlemskap hos CONVENDUM får ni tillgång till alla våra nyrenoverade och toppmoderna coworking spaces i både Stockholm och Göteborg. Medlemskapet ger dig ständig access till de öppna gemensamma ytorna i våra kontorslokaler i centrala Stockholm. För tillfället erbjuder vi nästan 20 adresser.

Private office

På alla våra coworking spaces finns också möjligheten att hyra ett eller flera private offices, egna låsbara kontor. De finns tillgängliga i en mängd olika storlekar. Gemensamt för alla är att de är komplett inredda i internationell och sober design och fullutrustade med ergonomiska möbler. Tack vare flexibla hyresavtal har ni dessutom möjligheten att utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras.

Läs också: Fem fördelar med våra kontorslösningar

Låt oss sköta kontoret

På våra coworking spaces ingår alla kringtjänster som är kopplade till kontoret. Med andra ord slipper ni tänka på saker om städning, reception, WiFi, skrivare och liknande.

Att teckna ett medlemskap hos CONVENDUM innebär också att ni blir en del av vår professionella community. Dagliga frukostar och veckovisa after works gör att ni får en naturlig mötesplats att utbyta idéer och erfarenheter med andra medlemmar. Tack vare att olika branscher möts innebär det också nya affärs- och samarbetsmöjligheter.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev