Kontorshotell Danderyd

Coworking space – istället för kontorshotell i Danderyd


Attraktiviteten för kontor utanför de mest centrala stadsdelarna har under de senaste åren ökat. Vi är därför glada över att etablera flertalet Coworking spaces även utanför tullarna. En lösning som är anpassad för både dagens och morgondagens medarbetare och som på sikt kommer att ersätta traditionella kontorshotell i Danderyd och andra stadsdelar.  

Danderyd blir mer och mer eftertraktat 

Det finns många anledningar till varför allt fler företag börjar söka sig utanför tullarna, till stadsdelar som Danderyd. Mycket på grund av dess tacksamma läge med närhet till city samt buss, tunnelbane- och bilförbindelser.   

Trots att alla inte vill befinna sig mitt inne i centrala Stockholm, är det fortfarande många som vill kunna ta sig dit snabbt och smidigt. Bland annat för att kunna genomföra möten och underlätta pendlingen för medarbetare.  

Tack vare att man kan ta sig från Danderyd till city på cirka 15 minuter med tunnelbana, är det därför en mycket eftertraktad plats för kontorsetableringar. Närheten till E4:an och Arlanda flygplats är andra faktorer som gör denna stadsdel attraktiv för kontorsetableringar.   

På CONVENDUM är vi därför mycket stolta över att snart kunna öppna upp en av Sveriges största Coworking space på Golfvägen 8 i Danderyd. I en av centrums nybyggda fastigheter kommer du hitta en kombination av premiumkontor, öppna coworkingytor och lounger bland mycket mer, fördelat på flertalet våningsplan.   

Lägg därtill en 800 kvm terrass med sol från morgon till kväll samt närhet till tunnelbana, restauranger, butiker och parkeringsmöjligheter i huset. Med andra ord allt som behövs för både nytta och nöje.   

Coworking space – mer än ett kontorshotell 

Det finns mycket som utmärker våra Coworking spaces och som gör att de på sikt kommer att ersätta traditionella kontorshotell i Danderyd och andra stadsdelar. Inte minst eftersom de är utformade efter framtidens sätt att arbeta.  

Synonymt för alla våra enheter är att de kombinerar premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms.  

Genom att teckna ett medlemskap hos CONVENDUM får du tillgång till samtliga enheter i StockholmGöteborg och Mallorca. Du är alltså inte bunden till en och samma plats samtidigt som du har 24h tillgänglighet. Något som innebär en svårslagen flexibilitet.  

Som om detta inte vore nog är alla kringtjänster inkluderade i medlemskapet. Du slipper alltså tänka på tids- och kostnadskrävande uppgifter som reception, städning, Wi-Fi, skrivare, IT-support och annat som du kan förvänta dig av ett modernt kontor.  

Genom att dela öppna coworkingytor med andra medlemmar ges du möjligheten att utvecklas i såväl en social som professionell kontext. Dagliga frukostar och veckovisa after works blir naturliga tillfällen att nätverka, utbyta erfarenheter och inleda samarbeten. 

Detta är såklart bara några av fördelarna med att flytta verksamheten till CONVENDUM. Hör av dig till oss för att lära dig mer om våra kontorslösningar eller för att boka en visning. Använd kontaktformuläret, ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88 eller använd vår chattfunktion. Välkommen till framtidens kontor!