Kontor i tillväxtfas och motsatsen

Befinner sig ditt företag i en tillväxtfas? Eller känns en sådan väldigt långt borta? Oavsett om det går bra eller dåligt finns det många företag som inte följer en horisontell tillväxtfas år efter år. Att vara företagare är modigt, att våga testa utan att känna till utgången i förväg. Med flexibla hyresavtal gör vi det lättare för dig att våga vara modig.

Anpassning efter förutsättningar

När förutsättningar förändras förstår vi att flexibilitet gör stor skillnad. Om du plötsligt ska anställa nya medarbetare är det en stor fördel att kunna växla upp lokalytan, för att alla medarbetare ska få chansen att trivas och arbeta så produktivt som möjligt.

Om du inte längre har budget för din nuvarande lokal är det en minst lika stor fördel att kunna växla ner till en mindre yta eller att säga upp lokalen helt på relativt kort tid.

Som CONVENDUM-medlem har du just den här sortens flexibilitet. Oavsett vad som förändrar dina förutsättningar så kan du justera dina löpande lokalkostnader på kort tid.

Kort bindningstid och uppsägningstid

Traditionella kontor innebär ofta hyresavtal med långa bindnings- och uppsägningstider. Genom medlemskap och kontor hos CONVENDUM får du betydligt större möjligheter att justera lokalkostnaderna med kortare framförhållning.

Att utöka eller minska lokalyta på befintlig adress blir en mindre förändring i medarbetarnas vardag jämfört med en flytt till en helt ny adress, dessutom har ni expansionsytor i de öppna ytorna i form av coworkingytor som ni har enkel tillgång till. När du sedan bjuder in kunder och samarbetspartners på möten har du tillgång till såväl lounge som bokningsbara mötesrum. På så sätt får du en bättre kontinuitet hos CONVENDUM jämfört med traditionella kontor.

Avlastning i lokalfrågor – mer tid till din kärnverksamhet

CONVENDUM tar hand om alla dina lokalfrågor, så kan du och dina medarbetare fokusera på er kärnverksamhet. Så om du vill diskutera alternativ för att förändra det upplägg du har idag – tveka inte att höra av dig.

Om du inte är medlem idag men är intresserad av ett mer flexibelt hyresavtal och en miljö som skapar mervärde för dig – fyll i formuläret för att boka en visning.

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Följ oss på Facebook, LinkedIn, Instagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev