Mitt i City mitt emot NK, hittar ni CONVENDUM Regeringsgatan 30. Med toppmoderna mötes-och konferensrum erbjuder vi möjligheter till såväl möten som mingel, utställningar och andra events i våra lokaler. Våra härliga lokaler lämpar sig för både för styrelsemöte upp till 25 personer eller det stora mötet upp till 100 personer i biosittning.

Alla våra lokaler har ljusinsläpp från stora härliga fönster och det finns även tillgång till en härlig terrass med utsikt mot NK. Vi tar gärna emot utställningar i vår lounge som ligger intill vår stora lokal, vilket är en perfekt kombination. Vänligen notera att vid bokningar efter kl 17:00 på vardagar samt lördagar och söndagar tillämpas andra priser för lokaler.

Konferenslokal, 130 personer

Max 130
Stort och luftigt konferensrum för upp till 130 personer. Rummet går att möblera på flera olika sätt och är utrustat med så väl ljudsystem och stor projektor. I rummets bakre del finns stora ljusa fönster med utsikt över Stockholms vackra takåsar. I anslutning till rummet finns reception, takterass och lounge.

Konferenslokal, 90 personer

Max 90
Stort och luftigt konferensrum för upp till 100 personer. Rummet går att möblera på flera olika sätt och är utrustat med så väl ljudsystem och stor projektor. I rummets finns stora ljusa fönster med utsikt över Hamngatan och det anrika varuhuset NK. I anslutning till rummet finns reception, takterass och lounge.

Lounge, 150 personer

Max 150
Vår vackra lounge för upp till 150 personer erbjuder en professionell och fräsch känsla och kan möbleras på många olika sätt. Loungen passar perfekt för både presentationer, mingel, workshops och mycket mer.