Konferens nära Göteborg

Söker du efter en inspirerande och unik miljö för din nästa konferens i Göteborg? Vi på CONVENDUM erbjuder exklusiva och populära möteslokaler på Avenyn – perfekt för kick-off, event och konferens.

Vår konferensanläggning i Göteborg ligger centralt i staden, vilket gör att du har nära till både restauranger, aktiviteter och hotell. Här finns även personal som erbjuder förstklassig service och som hjälper dig med dina önskemål hela vägen.

Låt oss hjälpa dig med din konferens och vi lovar dig ett upplägg som gör konferensen minnesvärd – individuellt anpassat för att passa dig och ditt företag.

Adresser

Kungsportsavenyn 21

CONVENDUMs coworking/conference center ligger mitt på Avenyn i Göteborg – en av stans bästa adresser. Härifrån har du direkt närhet till trevliga restauranger, shopping, hotell, flygbussar, centralstationen och spa-anläggningar om ni föredrar det.

Boka din konferens i centrala Göteborg

När du väljer CONVENDUMs konferenslokaler får du tillgång till förstklassig service och toppmodern teknik i en exklusiv och inspirerande miljö.

Oavsett om ni behöver lokal för 20 personer eller över 100 personer finns det en lokal som passar er. Vi erbjuder det lilla extra och fixar gärna stans bästa kaffe, mat och dryck – för att era möten ska bli minnesvärda och ge er inspiration.

På en av Göteborgs bästa adresser tar vi emot er och tar hand om er under hela er konferens. Frukost, lunch eller middag? Vilka måltider behöver ni? Vill ni ha rekommendation på ett närliggande hotell? Hur många bäddar behöver ni boka? Låt oss veta – vi hjälper er.

Nära till kommunikationer

Lokalen ligger centralt och du tar dig till Göteborgs centralstation på 10 minuter. Om du kommer med flyg till Landvetter kan du ta bussen som stannar på Kungsportsplatsen och gå till konferenslokalen på tre minuter.

Fullt utrustade lokaler som rymmer många

CONVENDUM erbjuder fullt utrustade mötes- och konferensrum i olika storlekar. Om ni är en stor grupp som ska hålla konferens rekommenderar vi vår största lokal. I vår stora lounge ryms upp till 150 personer – passar för både mingel, presentationer och workshops.

Detta får du

Professionell service och personal

Vi har personal på plats som välkomnar dig och dina deltagare till konferensen. Våra medarbetare är professionella och jobbar för att skapa en varm och inbjudande stämning för att ni ska få ett fantastiskt första intryck.

Coworking gemenskap

God mat och dryck till lunch eller middag

Lämna catering och service till oss. Vi kommer överens innan vilka måltider ni önskar och därefter tar vi hand om det. Stans godaste kopp kaffe, färskt fikabröd eller en god lunch från en härlig restaurang? Vi hjälper dig.

kontorshotell stureplan

Exklusiva och inspirerande miljöer

Tanken med våra lokaler är att du ska känna dig både bekväm och inspirerad. Det är så de är utformade. Här ska du kunna bjuda in dina kollegor, samarbetspartners och kunder till möten och sammankomster utan att ens behöva fundera på lokalerna.

Konferens Norrmalm - detaljbild

Modern teknik med projektor

Du kan alltid vara trygg med att det finns modern och lättanvänd teknik i våra konferenslokaler. Allting är kontrollerat innan ni kommer på plats för att det ska fungera utan problem. Om du skulle behöva hjälp med något står vår personal redo med sin expertis och service under hela er konferens.

Kontor Östermalm

Ergonomiska designmöbler

Designinredning som är bekväm, det är viktigt för oss. Därför har vi, tillsammans med Ragnars, tagit fram en egen kollektion. Det betyder att du får en bekväm konferens ur alla aspekter. Du sitter alltid bekvämt och all teknik du behöver finns på plats när du kommer.

Kontorsplats Stockholm city

Hjälp att boka aktiviteter

Förutom att vi finns på plats under din konferens, för att se till att du är nöjd och att du hittar rätt lokal där du anländer, kan vi hjälpa dig med allting som behövs kring konferensen. Om du vill erbjuda dina kollegor aktiviteter som stärker er sammanhållning kan vi hjälpa till att hitta rätt aktiviteter i närområdet för dig och dina kollegor.

Lediga lokaler i Stockholm City och centrala stadsdelar

Individuella eller färdiga konferenspaket

Färdiga konferenspaket eller ett individuellt paket skräddarsytt efter dina önskemål? Vad väljer du? Vi på CONVENDUM erbjuder både och. Oavsett om du vill ha en hel- eller halvdagskonferens eller en konferens med middag och övernattning.

Planerar du en stor konferens med över 100 personer eller är ni en mindre grupp som ska ses? Hör av dig till oss så berättar vi allt om vilken lokal som passar dina behov. Vi kan även ge dig en offert. Hör av dig via telefon på +46 (0)10 510 08 88 eller via formuläret här på sidan.

Våra olika lokaler i Göteborg

Kungsportsavenyn 21

På vår adress på Avenyn i Göteborg hittar du flera olika mötes- och konferenslokaler. Du har nära till trevliga restauranger, shopping, flygbussar och Centralstationen.

Vi på CONVENDUM erbjuder ett tiotal toppmoderna mötes- och konferensrum i olika storlekar. Här kan du boka mötesrum och konferenslokaler för mindre grupper på 2-8 personer till större evenemang med upp till 150 personer.

I vår stämningsfulla lounge kan du hålla stora sammankomster eller events, mingel och utställningar. På plats finns våra konferensvärdar som ger dig och dina gäster förstklassig service och en upplevelse ni sent kommer att glömma.

Här kan du läsa mer om våra olika lokaler på Kungsportsavenyn 21:

KONFERENSLOKAL, 120 PERSONER

Denna stora lokal ligger på första våningen, direkt i anslutning till loungen. Detta är ett modernt och professionellt konferensrum som rymmer upp till 120 personer. Projektor, ljudanläggning, whiteboard och WiFi finns på plats för att ni snabbt ska kunna komma igång. Möbleringen är flexibel vilket gör att lokalen kan fungera för både konferenser, workshops och presentationer.

KONFERENSLOKAL, 50 PERSONER

Även denna lokal ligger på första våningen, direkt i anslutning till loungen. Precis som den större lokalen har även denna lokal projektor, ljudanläggning, whiteboard och WiFi. Här ryms ni upp till 50 personer och ni kan möblera om för att lokalen ska passa er sammankomst.

LOUNGE, 150 personer

Denna härliga lounge har plats för upp till 150 personer. Här finns en professionell och fräsch känsla och möbleringen går att anpassa beroende på vilken typ av konferens ni önskar. Loungen är utmärkt för både presentationer, mingel, workshops och mycket mer.

Kontakta oss idag

CONVENDUM etablerar och driver moderna coworking spaces kombinerat med konferensanläggningar i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca. Våra kontorshotell rymmer premiumkontor och aktivitetsbaserade och öppna coworkingytor, kombinerat med lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, showrooms och musikstudios.

Hör av dig till oss om du vill boka en visning av våra lediga lokaler. Eller om du vill ha en offert för en konferens. Du kan kontakta oss på fyra olika sätt:

– Fyll i formuläret här på sidan

– Ring oss på telefon +46 (0)10 510 08 88

– Skicka e-post till info@convendum.se

– Eller testa vår chattfunktion här på sidan.

Fler bilder från våra olika anläggningar hittar du om du tittar in på våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

BLI MEDLEM HOS CONVENDUM

Letar du också efter exklusiva kontor med flexibelt avtal? Vi på CONVENDUM är inte bara en konferensanläggning, vi är också ett kontorshotell. Låt oss berätta om några av de fördelar du får när du hyr kontor hos oss.

FLEXIBLA HYRESVILLKOR

Flexibla hyresvillkor med flexibla lösningar. Vi hjälper dig att hitta ett upplägg som passar dina behov och kan enkelt justera ditt kontrakt om du behöver större eller mindre lokaler.

EXKLUSIVA FÖRMÅNER

Du får tillgång till alla våra aktivitetsbaserade coworking spaces, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer och gym när du blir medlem hos oss. Du slipper även tänka på reception, städning, WiFi, skrivare, IT-support och liknande – det fixar vi.

FÖRSTKLASSIG SERVICE

Vi har skicklig servicepersonal som alltid ser till att du och dina gäster får bästa möjliga välkomnande på plats. De kan även hjälpa dig om du har frågor eller funderingar.

Ellen Lindvall

24/7 ACCESS TILL ALLA VÅRA KONTOR

Full tillgång till alla våra kontorslokaler dygnet runt, alla dagar. När du blir medlem kan du nyttja våra lokaler när du vill. Dessutom kan du välja vilket av våra coworking spaces du vill att arbeta från – i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca.

INSPIRERANDE COMMUNITY

Tack vare de gemensamma ytorna har du möjlighet att möta människor du kanske inte skulle träffa annars. Naturliga tillfällen att utbyta erfarenheter och kanske inleda nya affärssamarbeten.

Konferens nära Göteborg. Vanliga frågor och svar!

Vad kostar en konferens med övernattning?

Priset för en konferens med övernattning skiljer sig beroende på flera faktorer. Det beror till exempel på antal deltagare, hur lång konferens man vill ha, hur många måltider man vill ska ingå och om man önskar andra tjänster som till exempel aktiviteter.

Om du vill ha en exakt prisbild av vad det kostar att hålla konferens i Göteborg är det bäst att kontakta olika anläggningar eller konferenshotell direkt för offert.

Planerar du att hålla konferens på västkusten? Hör av dig till oss på CONVENDUM för att få ett prisförslag för en konferens i centrala Göteborg. Telefon: +46 (0)10 510 08 88.

Vad kostar en konferens?

Precis som en konferens med övernattning skiljer sig priserna för en konferens utan övernattning.

På CONVENDUM har vi färdiga konferenspaket, men vi kan även hjälpa dig att skräddarsy en individuellt anpassad konferens i våra konferenslokaler. Hör av dig för en offert, tel: +46 (0)10 510 08 88.

Vad kan man göra på en konferens?

På en konferens samlar man en grupp människor, ofta från samma företag eller organisation för att få information om, och diskutera ett eller flera gemensamma ämnen.

En konferens kan ibland även vara en presentation där man berättar om ett nytt projekt eller något annat stort som händer på företaget.

Ofta bidrar konferenser till ökad gemenskap, särskilt för företag med kontor på olika orter.

När har man konferens?

Olika företag håller konferens vid olika tillfällen, det beror på vilka behov man har och vad som är företagskultur. Ofta planerar man konferensen långt i förväg för att se till att så många som möjligt kan delta.

En konferens kan sträcka sig över en halvdag, en dag eller flera dagar med övernattning. Vissa företag har årliga eller till och med halvårsvisa konferenser.

Ofta håller man konferenser under företagets lågsäsong, då är arbetsbelastningen mindre och man kan minimera påverkan på det dagliga arbetet. Då kan deltagarna fullt ut fokusera på konferensen utan att bli distraherade av andra arbetsuppgifter.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev