Konferenslokaler i varierande storlekar

Möten är en naturlig del av många människors vardag. Vid jobbrelaterade sammankomster är det viktigt att dessa möten sker i representativa lokaler. Lokaler som utstrålar en stark känsla av professionalism.

Det är också därför som vi på CONVENDUM erbjuder flertalet toppmoderna mötes- och konferenslokaler i varierande storlekar på Danderyd. Våra lokaler återfinns i en av Danderyds nyaste fastigheter på Golfvägen 8.

De nybyggda och toppmoderna lokalerna håller en genomgående hög kvalitet och våra mötesrum är utrustade med den senaste tekniken. Med andra ord de allra senaste TV-skärmarna, projektorerna, ljudsystemen och allt annat som du kan förvänta dig av en modern konferensanläggning.

Konferens Danderyd - detaljbild

Inte nog med att våra konferenslokaler är försedda med den allra senaste tekniken, är de också utrustade med smakfulla och ergonomiska möbler. Möblemangen är framtagna av oss och håller högsta internationella stilnivå.

Oavsett om du vill genomföra en liten eller stor konferens i Danderyd, kan du med fördel göra det hos oss på CONVENDUM.

Service i världsklass

För att ge dig och dina gäster ett varmt välkomnande och även skapa en representativ känsla, erbjuder vi er service i absoluta världsklass. Något som har blivit ett av våra många signum.

Våra mötesvärdar finns på plats för att göra er vistelse så trivsam som möjligt. Vill ni komplettera er konferens med välsmakande mat och dryck, finns möjligheten att göra detta. Vi kan erbjuda ett stort och varierat matutbud av såväl enklare tilltugg som kompletta måltider. Allt för att ni ska få en bra upplevelse, baserat på era behov.

Utöver det varma välkomnandet och den välsmakande maten och drycken, kan vi också ge er förslag på passande konferensaktiviteter. Perfekt om det finns ett behov av att stärka sammanhållningen i gruppen eller bara hitta på något kul tillsammans.

Danderyd – en attraktiv stadsdel

Det finns många goda anledningar att genomföra en konferens i Danderyd. Däribland de goda kommunikationsmöjligheterna med närhet till både tunnelbana och bussar. Närheten till E4:an gör det också attraktivt för influgna gäster som tar taxi från Arlanda flygplats.

Utöver detta återfinns ett spännande matutbud i närområdet, samtidigt som centrala Stockholm kan nås på under femton minuter!

Boka din konferens hos CONVENDUM

Vi erbjuder färdiga och skräddarsydda konferenspaket för både små och stora grupper. Allt från hel- och halvdagskonferenser till konferenser med övernattning och kvällspaket. Gör din bokning online eller hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88, använd vårt kontaktformulär eller vår chattfunktion, varmt välkommen.