Vi guidar er till er nästa konferens på Östermalm

Är det dags att samla företaget för en inspirerande konferens i Stockholm? Eller behöver ni någonstans att hålla ert nästa affärsmöte? I båda fallen är det viktigt att hitta lokaler som passar er verksamhet och som gör att det flyter på smidigt. På CONVENDUM är vi därför glada att kunna erbjuda professionella mötes- och konferensrum på Östermalm.

KONFERENSLOKAL ÖSTERMALM

Östermalm utgör en central plats i Stockholm. Med sin närhet till både mat, shopping, underhållning och goda kommunikationer är det en perfekt plats för konferenser och möten.

På CONVENDUM är vi därför mycket stolta över att kunna erbjuda förstklassiga mötes- och konferensrum på en av Östermalms mest välkända adresser – Strandvägen 1. Här bjuds ni på en makalös utsikt över Nybroviken samtidigt som pulserande Stureplan finns bara ett stenkast bort.

Kliver ni in genom de majestätiska dörrarna på Strandvägen 1 kan ni ta del av våra fullutrustade konferenslokaler som möjliggör möten för upp till 14 personer. Konferensrummen har sin egen stil, men är alla försedda med den allra senaste tekniken.

De nyrenoverade lokalerna är inredda i internationell och sober design samtidigt som den hisnande havsutsikten bidrar till en ljus och luftig miljö.

Vi erbjuder alltid full service, alltså finns vår personal på plats för att ta hand om er under mötets gång. Vill ni ha mat och dryck i anslutning till mötet hjälper vi gärna till med det. På så sätt kan ni fokusera på det viktigaste – att lyckas med ert möte.

MEDLEMSKAP HOS CONVENDUM

Genom att teckna ett medlemskap hos CONVENDUM har ni möjlighet att nyttja alla våra toppmoderna coworking spaces. Ni får också tillgång till samtliga mötes- och konferenslokaler till medlemspriser. Konferens- och mötesrummen finns på våra coworking spaces i både Stockholm och Göteborg.

Förutom våra lokaler på Östermalm så erbjuder vi även mötes- och konferensrum runt om i Stockholm.

Att teckna ett medlemskap hos oss innebär att du blir en del av vår professionella community. Dagliga frukostar och veckovisa after works på alla coworking spaces innebär att du får en naturlig mötesplats att utbyta idéer och erfarenheter med andra medlemmar. Tack vare att olika branscher möts innebär det också nya affärs- och samarbetsmöjligheter.

 

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev