Konferens östermalm

Vi guidar er till ert nästa konferens på Östermalm


Är det dags att samla företaget för en inspirerande konferens i Stockholm? Eller behöver ni någonstans att hålla ert nästa affärsmöte? Oavsett vilket så är det viktigt att hitta presentabla lokaler som lever upp till förväntningarna och möjliggör ett smidigt genomförande. På CONVENDUM är vi därför glada att kunna erbjuda professionella mötes- och konferensrum på Östermalm.

 

KONFERENSLOKAL ÖSTERMALM

Östermalm utgör en central plats i Stockholm. Med sin närhet till både mat, shopping och underhållning i världsklass, respektive goda kommunikationsmöjligheter, är det också en optimal plats för konferenser och möten.

På CONVENDUM är vi därför mycket stolta över att kunna tillhandahålla förstklassiga mötes- och konferensrum på en av Östermalms mest välkända adresser – Strandvägen 1. Här bjuds du på en makalös utsikt över Nybroviken samtidigt som pulserande Stureplan återfinns bara ett stenkast bort.

Kliver du in genom de majestätiska dörrarna på Strandvägen 1 kan du ta del av våra fullutrustade konferenslokaler som möjliggör möten för upp till 14 personer. Varje konferensrum har sin egen stil, några är sofistikerade medan andra har desto mer karaktär. Synonymt för samtliga är däremot att dem är försedda med den allra senaste tekniken.

De nyrenoverade lokalerna är inredda i internationell och sober design samtidigt som den hisnande havsutsikten bidrar till en ljus och luftig miljö. Något som gör att du kan välkomna dina medarbetare eller affärskollegor i en representativ kontext.

Utöver detta så erbjuder vi alltid full service, vilket innebär att vår personal finns på plats för att välkomna era deltagare när de anländer. Önskas mat och dryck så hjälper vi även gärna till med detta. På så sätt kan ni fokusera på det viktigaste – att lyckas med er företagskonferens eller ert affärsmöte.

 

MEDLEMSKAP HOS CONVENDUM

Genom att teckna ett medlemskap hos CONVENDUM har ni möjlighet att nyttja samtliga av våra toppmoderna coworking spaces och har också möjligheten att nyttja samtliga av våra mötes- och konferenslokaler till medlemspriser. Konferens- och mötesrummen återfinns på våra coworking spaces i både Stockholm och Göteborg. Det generösa medlemskapet ger dig ständig access till de lounger, coworkingytor, mötes- och konferensrum, pentryn, takterrasser och gym som återfinns på våra coworking spaces.

Förutom våra lokaler på Östermalm så erbjuder vi även mötes- och konferensrum på Katarinavägen 15, Vasagatan 16, Regeringsgatan 52, Regeringsgatan 48, Regeringsgatan 30, Jakobsbergsgatan 16 och Västra järnvägsgatan 3. Inom snar framtid kommer du också att hitta lokaler på Gävlegatan 16, Nybrogatan 17, Golfvägen 8 samt Rissneleden 14.

Att teckna ett medlemskap hos oss innebär att du blir en del av vårt professionella community. Dagliga frukostar och veckovisa after works på samtliga coworking spaces innebär att du får en naturlig mötesplats att utbyta idéer och erfarenheter med andra medlemmar. Tack vare att olika branscher möts och kompletterar varandra innebär det också nya affärs- och samarbetsmöjligheter.