Idag lanserar CONVENDUM ett av Sveriges största digitala affärsnätverk

Idag lanseras ett av Sveriges största digitala affärsnätverk direkt i CONVENDUMs app. CONVENDUM är en av landets största och mest attraktiva coworking-aktörer som samlar nära 5 000 medlemmar.

CONVENDUM ligger i framkant bland coworking-aktörerna med att arbeta med digitala lösningar. Under året lanseras bland annat en ny accesslösning och redan nu presenteras en ny funktion i CONVENDUMs uppdaterade medlems-app som möjliggör för CONVENDUMs medlemmar att skapa egna profiler, nätverka med varandra, hitta nya samarbetspartners, kunder och vänner.

– Det här är ett av flera steg i vår digitala resa och att vårt mål är att hela tiden skapa nya förutsättningar för nya och befintliga medlemmar, säger Oscar Limbäck COO, CONVENDUM.

Ett av CONVENDUMs många medlemsföretag som kommer att ha stor nytta och glädje av de nya funktionerna är webbyrån Webicient.

– CONVENDUM ligger i framkant när det kommer till digitala lösningar inom coworking och den nya versionen av appen är ytterligare ett exempel på det. Jag kommer ha stor nytta av det digitala nätverket i jakten på nya kunder och samarbetspartners, säger Arvin Saadati, CEO på Webicient AB.

I CONVENDUMs app kommer medlemmarna kunna skapa egna profilsidor och skriva en personlig text, det kommer även att finnas möjlighet att koppla till sin LinkedIn-profil.

CONVENDUMs app, version nr 1.6.0 kommer att finnas tillgänglig för nedladdning i App Store och Google Play, måndag 2/5.

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagslägenheter. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev