hyra lokal i stockholm

Coworking space – när du ska hyra lokal i Stockholm


Stockholm är en av de snabbast växande städerna i Europa. Med en ständigt ökande befolkning är det inte bara fler bostäder som efterfrågas, utan även företagslokaler som kontor. I denna artikel tänkte vi därför presentera en attraktiv lösning när du önskar att hyra lokal i Stockholm – Coworking space.

Alarmerande brist på kontor

Som tidigare nämnts är den svenska huvudstaden en av de snabbast växande städerna i hela Europa. Enligt Stockholms stad ökar befolkningen med cirka 50 personer per dag, vilket innebär att man är i ständig expansion och förändring. Något som innebär att efterfrågan på såväl bostäder som kontor ökar för varje dag som går.

Under de senaste åren har också detta uppmärksammats på kontorsmarknaden. Allt fler organisationer har nämligen larmat om en alarmerande kontorsbrist. Inte minst i de mest centrala delarna av Stockholm. Som ett resultat av detta har också priserna för kontor skjutit i höjden, vilket framförallt drabbar mindre organisationer som inte har samma ekonomiska resurser som de större.

Att hyra lokal i Stockholm behöver däremot inte vara kostsamt eller komplicerat. Genom att flytta verksamheten till något av våra Coworking spaces får du en modern och kostnadseffektiv kontorslösning som passar företag i alla storlekar.

Attraktiv lösning när du ska hyra lokal i Stockholm

På CONVENDUM etablerar vi moderna Coworking spaces där premiumkontor kombineras med bl.a. aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Synonymt för våra etableringar är att de sker på attraktiva platser i städer som Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca.

När du tecknar ett medlemskap hos CONVENDUM får du tillgång till ett personligt kort som ger dig access till samtliga Coworking spaces. Du kan således själv styra över din tid på kontoret och arbeta när och var det passar bäst för dig.

Genom att dela kontor med andra medlemmar får du inte enbart en kostnadseffektiv kontorslösning, utan även möjligheten att utvecklas i en social kontext. Dagliga frukostar och veckovisa after works blir en naturlig mötesplats att utbyta idéer och kunskap med andra organisationer.

För dig som vill kunna kombinera arbete i de öppna coworkingytorna med privat arbete i kontor, finns även möjligheten att hyra ett eller flera Private offices. Egna låsbara kontor som endast du har tillgång till. Samtliga av våra kontor är inredda i en sober och internationell design parallellt som de är fullutrustade med ergonomiska möbler.

Samtliga av våra Coworking spaces är dessutom bemannade av vår kompetenta personal under vardagar, vilka ger dig en förstklassig service i den utsträckning som önskas. Oavsett om du behöver hjälp med att boka något av de mötes- och konferensrummen som finns tillgängliga eller också har några andra funderingar. I och med att våra Coworking spaces är all-inclusive slipper du dessutom tänka på andra kringtjänster som städning, Wi-Fi, skrivare, IT-support och liknande.

Som du säkerligen har märkt är våra Coworking spaces ett attraktivt alternativ när du önskar att hyra lokal i Stockholm. Boka en visning via kontaktformuläret, ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88 eller använd vår chattfunktion.