Hjälp ditt företag att bli ännu bättre

Vägen till framgång är sällan spikrak. Därför är det viktigt att skapa rätt förutsättningar för att du ska ha tid att fokusera på din verksamhet. Då är det ibland skönt att slippa tänka på allting runtomkring.

Enligt konsultbolaget PwC har Sverige en av världens starkaste start-up miljöer. Svenska Klarna, Spotify och H&M är några exempel på företag som tagit sig ut på den internationella marknaden. CONVENDUM fungerar som en plattform med massor av möjligheter för olika företag att växa sig större och rekrytera fler människor. En härlig miljö och samlingsplats där små, medel och stora företag huserar under samma tak. Ditt företag växer när du har tid att fokusera på kärnverksamheten. Då är det ibland skönt att slippa tänka på allting runtomkring.

“Jag brukar säga att det är så skönt att kaffet står framme, toaletterna är städade, kopiatorn funkar och någon hälsar välkommen med ett stort leende”, säger Andy Pimmeshofer, VD och grundare Minnesota Communication.

Att välja kontor utifrån behov

Andy Pimmeshofer har varit medlem på CONVENDUM i snart sex år. Med sitt företag Minnesota Communication har de under sin tillväxtresa tagit tillvara på CONVENDUMs flexibla kontorslösningar beroende på vart i sin resa de har befunnit sig.

“En USP som CONVENDUM har är skalbarheten. De senaste åren har vi både minskat och ökat antalet medarbetare. Vi har då kunnat utöka och minska våra kontorsytor på ett väldigt flexibelt sätt. Att skriva 5-årsavtal på ett eget kontor med fast hyra och lång uppsägning känns förlegat”, säger Andy Pimmeshofer.

CONVENDUM ger en varm känsla

En attraktiv arbetsplats blir allt viktigare. Faktorer som kan bidra är gemenskap med andra människor och en härlig stämning.

“Det känns som att vi genom åren har blivit goda vänner med många av CONVENDUMs medarbetare och produkten CONVENDUM håller en väldigt hög nivå. Alltifrån arbetsmiljö med kontors- och mötesrum till lounger och hela inredningen som ger en varm känsla, nästan som ett härligt hotell, till den professionella och personliga servicen”, säger Andy Pimmeshofer.

Vägen till framgång är sällan spikrak. Därför är det viktigt att skapa rätt förutsättningar för ditt företag. Både för att kunna fokusera på verksamheten och för att du och dina medarbetare ska må så bra som möjligt under resans gång.

“CONVENDUM gör att både jag och mina kollegor kan fokusera till 100% på våra kunder och vår egen verksamhet och bidrar till en bättre arbetsvardag och kanske till och med karriären i stort”, avslutar Andy Pimmeshofer.

Läs mer om CONVENDUM.

Om CONVENDUM

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking Spaces och Living Apartments i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna Coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagslägenheter.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev