Håller du på att växa ur ditt coffice?

Det är inte sällan som framgångsrika projekt startar hemma vid köksbordet, men i sinom tid kan hemmajobbandet börja kännas instängt. Så småningom kanske du packar med dig laptopen till ett coffice, alltså ett café där du sätter dig och jobbar. Nog för att det är härligt med lite rörelse och andra människor runtomkring, men förr eller senare börjar du troligen växa ur coffice-lösningen också.

För på ett café finns ingenstans dit du kan gå undan för att ta telefonsamtal, du kan hamna precis intill ett högljutt kompisgäng, wifi är sällan pålitligt och det går inte att bjuda in till möten som du vill ta avskilt. Och du känner dig troligen tvungen att köpa några koppar kaffe för mycket, för att undvika mörka blickar från personalen eftersom du tar upp ett bord i flera timmar.

Coworking hos oss i Stockholm och Göteborg är ett bra alternativ till coffice, när det är dags att ta nästa steg. Läs vidare så berättar vi mer.

Byt coffice mot coworking i Stockholm och Göteborg

Hos CONVENDUM går coworking ut på att vi ordnar lokalen och allt runtomkring den för ditt företag, medan du får möjlighet att fokusera på att utveckla din kärnverksamhet.

Du betalar för ett medlemskap varje månad och kan använda de öppna coworkingytorna. På dem finns tystare avdelningar för fokus, härliga soffgrupper som passar för avslappnade möten, telefonrum och lounger.

Medlemskapet i sig kan vara ett bra första steg för dig som kommer från ett coffice, men det finns även möjlighet att hyra egna kontorsrum som passar alltifrån småföretag till större bolag.

I medlemskapet ingår bland annat:

• 24h tillgång till alla våra Coworking spaces i Stockholm, Göteborg, Mallorca och i framtiden ännu fler platser.
• Bokningsbara mötesrum och konferenslokaler
• Telefonrum som inte behöver bokas
• Möjlighet att hyra låsbara kontorsrum
• Bemannad reception som alltid har gratis kaffe och te redo att hämta
• Kringtjänster som wifi, städning, posthantering och teknisk support
• Caféer, restauranger och gym i anslutning till flera av enheterna
• Attraktiva adresser
• Representativa lokaler med ergonomisk designinredning
• Förstklassig service för en problemfri arbetsdag

Visst, ett medlemskap hos oss i Stockholm och Göteborg innebär troligen en högre kostnad än ett coffice. Men när du är seriös med ditt företag och söker representativa lokaler som matchar din professionalism, då är det en investering som är väl värd att göra.

Vissa av våra medlemmar har stannat under flera år och justerat sitt upplägg i takt med att deras behov förändras. Andra använder coworking som en språngbräda tills de hittar ett traditionellt kontor. Och du, om du upptäcker att du vill gå tillbaka till att jobba hemifrån eller på coffice är vår uppsägningstid inte lång.

Tillgång till låsbar förvaring

Som medlem hos oss förstår vi att du gärna vill kunna lämna en del saker när du går hem, något som inte går på ett coffice. På CONVENDUM får du en egen låsbar förvaring som är kopplat till ditt medlemskort.

Och om du hyr ett kontor kan du lämna det du behöver bakom den låsta kontorsdörren. Självklart finns smarta förvaringsmöbler på kontoren.

Telefonrum och bokningsbara mötesrum

Känsliga möten och telefonsamtal kan bli knepigt när du jobbar från ett coffice. Men på CONVENDUM finns det gott om telefonrum som du kan gå undan till för samtal som du vill ta enskilt.

Om du vill bjuda in till möten går det utmärkt att ta emot gäster i loungen eller andra delar av coworkingytorna. Kräver mötet ett eget utrymme kan du boka ett mötesrum genom ett par knapptryck i vår app.

Vår personal i receptionen välkomnar dina gäster och kan även bidra med conciergeservice. Det är bara att stämma av med oss i förväg.

Ett större community än coffice

Hos oss finns många drivna individer som du förmodligen har en hel del gemensamt med. På våra dagliga frukostar och veckovisa after works får du ett bra tillfälle att lära känna andra som jobbar i samma lokaler som du. Vi bjuder även in till flera medlemsevents, för att stärka community-känslan ytterligare.

Med en mix av ett stort antal branscher och spetskompetenser finns mycket att lära sig av varandra. Många av våra medlemmar samarbetar, gör affärer med varandra, utbyter kunskap och formar nya bekantskaper. Men om du mest vill ha den tysta samvaron från ett coffice går det naturligtvis bra att få den på CONVENDUM också.

Alternativ till coffice i Stockholm och Göteborg

Det finns gott om caféer att använda som coffice i Stockholm och Göteborg. Men när du är redo för en representativ miljö där företaget kan växa och du får jobba ifred – överväg ett medlemskap hos CONVENDUM. Du är välkommen att prova våra lokaler kostnadsfritt under en dag. Läs mer om vår coworking.

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Följ oss på Facebook, LinkedIn, Instagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev