Framtidens arbetsplats formas redan nu

Framtidens arbetsplats är betydande för att skapa en framgångsrik organisation, med välmående och högpresterande medarbetare. Därför vill vi berätta om hur framtidens arbetsplats formas hos oss på CONVENDUM, redan nu. 

Ett förändrat arbetssätt styr utvecklingen

Morgondagens arbetsplats kommer att vara central för hur framgångsrik en organisation är. Arbetsmiljön är en viktig del i att attrahera nya talanger, precis som den bidrar till välmående medarbetare som orkar prestera.

Utvecklingen av den nya arbetsplatsen styrs av ett förändrat arbetssätt och nya prioriteringar hos den moderna människan. Framtidens arbetsplats handlar om livet, medarbetare önskar mer flexibilitet för att få vardagen att gå ihop.

På arbetsplatsen blir det viktigt att själv ha möjlighet att bestämma hur man ska arbeta, och i vilken miljö. Olika miljöer passar olika bra beroende på arbetsuppgift. Många lägger också större vikt vid den sociala kontexten.

Morgondagens arbetsplats är aktivitetsbaserad

För att möta behoven om flexibilitet och social kontext krävs det förändringar på våra arbetsplatser. Något som redan nu tar form hos oss på CONVENDUM.

På CONVENDUM etablerar vi moderna och efterfrågade Coworking spaces i centrala affärsdistrikt. Vi kombinerar premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna ytor, så som coworkingytor, lounge, konferenscenter, restauranger, caféer, gym, musikstudios och showrooms.

Det aktivitetsbaserade arbetssättet som våra Coworking spaces är uppbyggda utefter kretsar kring flexibilitet för individen. Där du och dina medarbetare kan anpassa arbetsdagen efter just era behov.

Ytor anpassade efter behov

För den som vill ha ett eget utrymme erbjuder vi privata låsbara kontor. Våra coworkingytor passar också utmärkt för eget arbete, men ger också möjlighet till socialt utbyte med andra medlemmar. Mötesrum i olika storlekar gör att ni enkelt kan ta ett möte, eller hålla en större konferens.

För stora bolag finns det även möjlighet att hyra ett eller flera egna kontorsplan, läs mer om våra Big Office-lösningar.

Intresserad av att lära dig ännu mer om vad ett aktivitetsbaserat arbetssätt innebär och vilka fördelarna är? Då kan du läsa våra tidigare artiklar:

Flytta verksamheten till CONVENDUM

Det finns många fördelar med att flytta er verksamhet till något av våra Coworking spaces. Genom att teckna ett medlemskap hos oss får ni tillgång till alla våra Coworking spaces i Stockholm, Göteborg, Mallorca och kommande etableringar.

Våra moderna premiumkontor finns i varierande storlekar och passar utmärkt för både små och stora organisationer. Flexibla hyresavtal gör det dessutom möjligt att utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras.

Alla tids- och kostnadskrävande kringtjänster så som städning, reception, posthantering, skrivare, Wi-Fi är även inkluderade i medlemskapet.

Våra kontor är bemannade under vardagar, men du och dina medarbetare har access dygnet runt. Som en del av vårt all-inclusive koncept kan ni även ta del av dagliga frukostar och veckovisa after works.

Vill du ta del av framtidens arbetsplats redan nu? Boka en visning via kontaktformuläret, köp ett medlemskap, ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88 eller använd vår chattfunktion.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev