Framtidens arbetsplats

Framtidens arbetsplats formas redan nu


Framtidens arbetsplats kommer att vara betydande för att skapa en framgångsrik organisation. En organisation med välmående och högpresterande medarbetare. Låt oss därför berätta mer om hur framtidens arbetsplats formas hos oss på CONVENDUM, redan nu. 

Ett förändrat arbetssätt styr utvecklingen

Som tidigare nämnts kommer morgondagens arbetsplats vara central för huruvida framgångsrik en organisation är. Detta eftersom arbetsmiljön kommer att bli viktigare för att attrahera topptalanger samt skapa en plats som främjar välmående och prestation.

Utvecklingen av morgondagens arbetsplats styrs alltså av ett förändrat arbetssätt och förändrade prioriteringar hos den moderna människan. Framtidens arbetsplats handlar om livet. Synonymt för såväl dagens som morgondagens medarbetare är att de önskar större kontroll och mer flexibilitet i vardagen.

Väl på arbetsplatsen är det viktigt att kunna bestämma hur man ska arbeta. I vilken miljö det ska ske. Olika arbetsuppgifter löses nämligen bäst i olika typer av miljöer. Dessutom lägger människor större vikt vid att kunna utvecklas i en social kontext, under tiden som man inte jobbar.

Morgondagens arbetsplats är aktivitetsbaserad

För att möta behoven hos såväl dagens som morgondagens medarbetare, krävs det stora förändringar på våra arbetsplatser. Förändringar som redan nu tar form hos oss på CONVENDUM.

Vi på CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces i centrala affärsdistrikt. Synonymt för våra Coworking spaces är att de kombinerar premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer, gym, musikstudios och showrooms.

Det aktivitetsbaserade arbetssättet som genomsyrar våra Coworking spaces kretsar kring flexibilitet för individen. Våra anläggningar anpassas efter den moderna människans behov, och tilltalar därför dagens och morgondagens medarbetare.

De privata kontoren kan användas för att arbeta i en egen privat yta, medan coworkingytor och lounger kan nyttjas för att utvecklas i en social kontext såväl som möjlighet till egen arbete i öppna ytor. Mötesrum i varierande storlekar gör det i sin tur möjligt att genomföra såväl telefonmöten som större konferenser.

För stora bolag finns det även möjlighet att hyra ett eller flertalet egna kontorsplan, vilket ni kan läsa mer om på våra Big Office-lösningar.

Intresserad av att lära dig ännu mer om vad ett aktivitetsbaserat arbetssätt innebär och vilka fördelarna med detta är? Då kan du läsa våra tidigare artiklar:

Flytta verksamheten till CONVENDUM

Att flytta verksamheten till något av våra Coworking spaces innebär många fördelar för såväl organisationen som dess medarbetare. Genom att teckna ett medlemskap hos oss får ni tillgång till samtliga av våra Coworking spaces i Stockholm, Göteborg, Mallorca och kommande etableringar.

Våra moderna premiumkontor finns i varierande storlekar och lämpar sig därför utmärkt för såväl små som stora organisationer. Fördelaktiga och flexibla hyresavtal gör det dessutom möjligt att utöka eller minska kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras.

Genom att flytta verksamheten till något av våra Coworking spaces slipper ni också tänka på tids- och kostnadskrävande kringtjänster. Allt ifrån städning till reception, posthantering, Wi-Fi och allt annat som man kan förvänta sig av en modern arbetsplats, är inkluderade i medlemskapet.

Våra kontor är bemannade under samtliga vardagar, men för att du och dina medarbetare själva ska kunna styra över er tid, har ni självfallet 24h tillgänglighet. Som en del av vårt all-inclusive koncept kan ni även ta del av dagliga frukostar och veckovisa after works.

Som du säkerligen har märkt finns det många fördelar med att flytta verksamheten till CONVENDUM. Inte minst om du vill ta del av framtidens arbetsplats redan nu. Boka en visning via kontaktformuläret, ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88 eller använd vår chattfunktion.