Företagslokaler som speglar er verksamhet

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Att hitta en kontorslösning som möter alla behov är en av många verksamheters hetaste frågor. Vi på CONVENDUM är stolta över att erbjuda företagslokaler som speglar er verksamhet, i allt från attraktivt läge till effektiva kontorsrum.

 

Företagslokaler i attraktiva områden

Placeringen för verksamhetens kontor ska överensstämma med hur ert företag vill profilera sig. Att finnas lättillgänglig där ni behövs handlar om strategisk placering i rätt miljö. Det kan därför vara värt att fundera på om era kunder eller liknande branschaktörer finns tillgängliga i närområdet?

CONVENDUMs centrala adresser i Stockholm och Göteborg  skapar stora möjligheter för ert nätverk att växa sig starkt eftersom det lättillgängliga läget ger er fördelaktig synlighet och närvaro.

Det är därmed ingen tillfällighet att efterfrågan på kontorslokaler i attraktiva områden fortsätter att öka. Det är en smart investering som leder till effektivisering. Våra centrala lägen gör det lättare för era medarbetare, kunder och konferensdeltagare att snabbt orientera sig till och från olika sammanträden.

 

Kontorslandskapet för samtliga behov

Moderna verksamheter efterfrågar helhetslösningar. Vi ser att de mer traditionella kontorslösningarna där varje medarbetare sitter instängda i ett eget rum snart har försvunnit helt. Kontorslandskapet ska istället möta höga krav på förstklassig och heltäckande service, innehålla öppna kontorsmiljöer kombinerat med privata ytor och omfattas av flexibla lösningar.

Våra kontorslösningar är exklusivt utformade för att spegla och stärka er företagsprofil. Tack vare det individuella medlemskortet har ni möjlighet att jobba efter den tidszon som passar er verksamhet då ni har tillgång till våra aktivitetsbaserade coworkingytor dygnet runt.

Bjud in till ett spontant möte i någon av våra öppna lounger eller låt dem verka som en kreativ, social och inspirerande arbetsplats. Kräver ditt arbete lite med diskretion eller möjlighet till eget låsbart kontor? Varje medlem erbjuds att hyra ett eller flera private offices. Om behovet av utrymme skulle öka eller minska är det enkelt att byta kontorsrum.

Vid möten och konferenser hjälper vi gärna till med heltäckande service. Våra sammanträdesrum är komplett utrustade och ni väljer den storlek som passar just er. På plats finns vår professionella personal för att välkomna alla deltagare och hjälpa till att uppfylla behoven gällande teknik, mat och dryck. De moderna lokalerna ihop med förstklassig service hjälper till att fullgöra mötesdeltagarnas upplevelse av er.

Samtliga av våra premiumkontor i de centrala affärsdistrikten representerar förstklassig business. Som medlem i CONVENDUM ligger er verksamhet i framkant när det kommer till lättillgänglighet. Med välutrustade kök, sociala ytor och praktiska gym samlade under samma takterrass. I det förmånliga medlemskapet erbjuds självklart tillgång till Wi-Fi, fria och säkra utskrifter i hög kvalitet samt exklusiv tillgång till våra välutrustade gym. Städning, IT-support, reception och hantering av post ordnar vi.

Intresserad av att veta mer om hur CONVENDUM arbetar för att spegla er affärsmässiga verksamhet? Kontakta oss idag och få erbjudanden om privata visningar.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

*” anger obligatoriska fält